{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
vancouver-city-skyline-sunlight-cover
vancouver-canada-capilano-suspension-bridge-from-distance-sidebar

Vancouver - En av verdens vakreste byer!

Vancouver er en av verdens vakreste byer, samt Canadas 3. største by og med en fantastisk beliggenhet mellom majestetiske fjelltopper og Stillehavet. Vancouver er en av de store innfallsportene til Canada og resten av Nord-Amerika, så med dette som utgangspunkt har du en endeløs rekke av opplevelser å velge fra! Hos oss finner du billige reiser til Vancouver!

Spør oss om reiser til Vancouver

De fleste backpackere reiser til vestlige Canada for å oppleve det enestående landskapet med massive fjell og flotte innsjøer i nasjonalparker som f.eks Banff og Jasper. For å komme dit må du imidlertid innom en av de store byene i Nord-Amerika, hvor Vancouver er et glimrende førstevalg og overgår lett byer som Seattle og Calgary. Sentrum av Vancouver byr på massevis av kule attraksjoner og opplevelser, og du oppdager fort at et par dager her blir altfor lite!

Overnatting og shopping i massevis

Kanadiere er svært gjestfri og vennlige mot backpackere så du finner enkelt et bra overnattingssted når du ankommer Vancouver. Massevis av hostels og gjestehus ligger strødd rundt sentrum, og er du på jakt etter litt mer privatliv eller luksus ligger alle de kjente hotellkjedene her med døgnåpne hoteller. I tillegg kan Vancouver by på utmerket shopping! Sjekk utvalget hos alt fra små nisjebutikker til store kjøpesentre. Sørg for å få deg en spasertur langs Robson Street og avlegg en liten visitt hos Pacific Centre med sine mer enn 165 butikker!

Folksomme barer og asiatisk kjøkken

Både i og utenfor Vancouver ligger det flere skole og universiteter, noe som betyr at du uten tvil støter på en by med livlige horder av unge mennesker og studenter som vet å ha det gøy. Som backpacker er det ikke vanskelig å komme i kontakt med de lokale og de viser deg mer enn gjerne vei til byens beste barer og restauranter - eller den mest kinky nattklubben! Vancouver har det hele, inkludert en rekke bra spisesteder. Asiatisk mat verdsettes høyt ettersom Vancouver er det største springbrettet for kinesere og asiatere generelt som vil til Nord-Amerika. Er du imidlertid på jakt etter en saftig kanadisk biff finner du også dette på de fleste restauranter.

Severdigheter

Sentrum av Vancouver er stappet med mellomstore skyskrapere og koselige shoppinggater, men dersom du søker litt mer spenning enn High Street bør du ta turen til Grouse Mountain, hvor du kan nyte en spektakulær utsikt over Vancouver. Det går taubane (Skyride) hele veien til topps!

Hvis dette ikke skulle være høyt nok for deg er Capilano Suspension Bridge et desidert must, en av verdens lengste broer for fotgjengere som ble bygget for mer enn hundre år siden. Siden da har det vært et landemerke for Vancouver. Broen krysser Capilano-elven 70 meter under seg, så du kjenner definitivt et aldri så lite kick når du står der og lar vinden nesten rive deg avgårde. På den andre siden av elven kan du spasere videre over tretoppene og føle deg i ett med naturen.

Fare for regn...

Dersom du planlegger en reise til vestlige Canada og det fantastiske utendørslivet der, bør du overveie perioden mellom mai og september, som er den beste årstiden. Byen er imidlertid glimrende å besøke om vinteren dersom skisport står i fokus, men ellers er det altså sommeren som byr på de beste opplevelsene. Vancouvers dårlige rykte om regn er dessverre temmelig sannferdig; klimaet er normalt mildt men byen har en tendens til å tiltrekke kraftige regnskyer om våren og høsten, så glem for all del ikke regnfrakk om du tar turen hit på disse årstidene. Men, la ikke været skremme deg fra Vancouver - det regner faktisk like mye over hele vestkysten så du vil ikke la et par regndråper stoppe deg fra å oppleve masse action! Så fort du når innlandet er sjansene store for solrike ferier. Canada byr på en endeløs rekke kule opplevelser!

Vil du reise til Vancouver?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Vancouver og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Høydepunkter i Vancouver

Ønsker du god utsikt over byen bør du reise til Grouse Mountain, for eksempel via taubane. Vancouver har også mye å by på når det kommer til shopping, og vi anbefaler et visitt innom Pacific Centre og en gåtur langs Robson Street. Ønsker du å besøke en av de kjente nasjonalparkene Bannf eller Jasper anbefaler vi noen dager i Vancouver på veien dit!

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL CANADA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Canada?

Vi samarbeider med flere universiteter i Canada, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere i Canada

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...