{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
alaska-winter-lake-usa-cover
alaska-bear-river-usa-sidebar

Reiser til Alaska - Storslagen natur!

Alaska er en av de minst bereiste og utbygde områdene i verden. Om du vil legge reisen din til et sted der svært få har satt sine ben, ja da er Alaska rette destinasjon for deg! Vakker natur og kule opplevelser fylt med eventyr og spenning er en kombinasjon de fleste vil elske! Alaska er den nordligste av USAs 50 stater og en sann perle av en stat. Glitrende isbreer, snøkledde fjelltopper, elver overfylt av storlaks, vakre fjorder og berømte nasjonalparker: det er så mye å se og oppleve at listen aldri vil ta slutt - Alaska har alt!

Spør oss om reiser til Alaska

Juneau - Alaskas hovedstad

Juneau er Alaskas hovedstad, men med sine kun 30.000 innbyggere er den ikke særlig stor av størrelse. Byen ligger i sørlige Alaska og har den kanadiske delstaten British Columbia som nærmeste nabo. Det er mange grunner til å besøke Juneau; vakkert landskap, byens omkringliggende høyfjell med isbreer og tidevannet som skifter to ganger om dagen og reiser seg flere meter. I sommermånedene holdes det flere festivaler og kulturelle hendelser som er verdt å få med seg, og byen er en populær havneby for cruisebåter hvilket betyr at det er travelt her gjennom disse månedene. Juneau ligger noe isolert i forhold til resten av Alaska, og det er begrenset med forbindelser hit. Besøkende må ta enten fly eller ferge, men får garantert en kul reise!

Den største byen i Alaska

Den største byen i Alaska er Anchorage og ligger i likhet med Juneau i sør. Temperaturene når sjelden mer enn 20 grader, og om sommeren er det lyst nesten døgnet rundt hvilket om vinteren er helt motsatt når solen så vidt viser seg i det hele tatt. Anchorage er den viktigste havnebyen for både turister og shipping. De fleste flyvningene til Alaska går hit, og det er enkelt å ta seg ut til den vakre landsbygda herfra.

Isbreer, fjellturer og guidede turer i Alaska

Alaska har noen helt fantastiske nasjonalparker som byr på alt av natur du kan forestille deg. St. Elias National Park byr på flotte turmuligheter, enten du vil ha med en guide eller gå på egen hånd. Få gjerne med deg den gamle gruvebyen Wrangell, eller hva med å prøve klatring på isbreer? Vær forberedt på en skikkelig utfordring dersom du tester ut sistnevnte, du blir nemlig firt ned i isbreens sprekker noe som kan være litt skummelt, og du må klatre opp igjen med piggsko og små isøkser - men fargene du ser rundt deg og opplevelsen du får er helt enestående og noe du aldri glemmer!

Videre kan du padle i kajakk, sykle i fjellendt terreng eller klatre på Nord-Amerikas høyeste fjell Mt McKinley - og som en bonus får du kanskje glimt av en fjellgeit, rev, elg eller om du er riktig heldig, en ekte grizzlybjørn! Dette er bare noe av det Alaska har å tilby sine besøkende.

I havnebyen Seward hvor du kan ta båt ut på havet for å se hval, hai, sjøløver samtidig som du lytter til isbreenes knakende lyder i det store isbiter brekker løs og faller i vannet. Prøv dypvannsfiske i Homer, verdens såkalte "kveitehovedstad". På veien hit passerer du over toppene på vulkankjeden som har fått det passende tilnavnet "Ring of Fire" - de er fantastisk vakre så ta med kamera!

Reise rundt i Alaska

Jernbanen i Alaska er det absolutt beste transportmidlet; ved å reise med tog kommer du deg enkelt fra sted til sted mens du i mellomtiden kan nyte utsikten over statens enestående landskap. Det finnes ulike turer å velge mellom avhengig av hvor du er på vei. Samtidig finnes det også bussruter for turister som reiser via Seaward Highway, men merk deg at disse ikke opereres om vinteren.

Vil du reise til Alaska

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Alaska og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

 

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL USA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...