{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
new-york-skyline-cover
united-states-southside-drive- yosemite-valley-view-sidebar

Reiser til USA – Et land fullt av muligheter

USA er en fantastisk feriedestinasjon bestående av 50 stater som hver og en kan by på et bredt utvalg av aktiviteter, opplevelser og attraksjoner. Her er alt større. Bilene er større, porsjonene er større, skyskraperne er høyere og nasjonalparkene virker endeløse. USA huser kjente storbyer som Las Vegas, New York og Los Angeles, og gode muligheter for å reise rundt i landet. I tillegg kan du oppleve spektakulære naturopplevelser som grizzlybjørner i Alaska, Grand Canyon, ridetur over prærien og fottur i Yellowstone. På en reise til USA står opplevelsene i kø!

 

Spør oss om reiser til USA

 

USA – De store forskjellene

USA er et stort land med store forskjeller, både når det kommer til mennesker, klima og natur. Det vil du fort oppdage hvis du drar på en rundreise i USA. For eksempel er strandlivet på Cape Cod, Long Island og øyene Martha’s Vineyard og Nantucket utenfor Boston veldig annerledes enn de i Los Angeles og San Diego. På høsten er landskapene i landets nordøstlige hjørne rundt New England ekstremt vakre. Florida byr på palmetrær og fargerike drinks, men om du heller er ute etter store naturopplevelser kan du besøke øde villmarker i Alaska eller fascinerende vulkaner på Hawaii. Eller kanskje du vil oppleve alt sammen? Du kan legge opp til en rundreise eller velge blant noen få foretrukne destinasjoner på en reise til USA. Uansett hva du velger kan vi love deg en tur du sent vil glemme!

Roadtrips i USA

 

Roadtrips i USA er populært for både ferie og backpacking. Dersom du kun har et par uker til disposisjon anbefaler vi at du ikke inkluderer for mange destinasjoner i resieruten. Sett heller av ekstra god tid til å virkelig bli kjent med de stedene du har mest lyst til å besøke. Har du derimot mer tid og et større budsjett bør du ta road trip’en helt ut. Legg ut på de langstrakte veiene og kjør hele USA på tvers, fra kyst til kyst! Se for deg å kjøre hele veien fra New York til Los Angeles i en Ford Mustang kabriolet, med vinden i håret og ”on the road again” på høyttaleren – garantert en opplevelse for livet!

 

Amerikanske nasjonalparker

USA har mange verdenskjente attraksjoner, men amerikanerne selv er mest stolt av landets mange flotte nasjonalparker. Tar du turen innom en av dem forstår du raskt hvorfor. Parkene er nemlig perfekte for fotturer og du kan vente deg noen virkelig spektakulære naturopplevelser. Er du glad i vakker natur bør du i tillegg til de mest kjente parkene, som Yosemite, Yellowstone og Grand Canyon, sørge for å få med deg Everglades National Park i Florida, de enorme Redwood-trærne i California og de atlantiske strendene langs Acadia og Cape Cod.

Når er det best å reise til USA?

Uansett hvilken tid på året du velger å reise til USA, vil du til å finne et bredt utvalg av opplevelser og aktiviteter du kan delta på. Vinteren byr på glimrende vintersportmuligheter i stater som Utah og Colorado, mens temperaturene i steder som Las Vegas og Florida er mer tålelige på denne tiden av året. Om sommeren setter turistsesongen inn for fullt og prisene stiger betraktelig, så er du fleksibel i forhold til reisetidspunkt anbefaler vi deg å ta turen enten på våren eller på høsten.

Backpacking i USA

USA er stort! Skal du legge ut på en backpasking tur hit, bør du sette av god tid om du vil komme deg rundt til alle stedene på bucketlisten din. Eller fokuser på noen regioner og legg opp ruten din basert på reiselengden du har valgt. Om du vil holde deg innenfor budsjett så er det mange hosteller i byene som tilbyr overnatting, men utenfor bykjernen er det moteller som gjelder. Busspass eller leiebil er fine måter å komme seg rundt på!

Studere i USA

Eventyrlystne mennesker fra hele verden har i flere hundre år oppsøkt USA med håp og drømmer i bagasjen. USA er Hollywood og McDonald’s, men også mye mye mer! Amerikanske utdanningsinstitusjoner holder en høy standard, og hvis du velger å studere i USA er det gode muligheter for å drive med din favorittsport eller hobby på fritiden. I USA vil du også flere steder oppleve en omvendt jantelov, større valgfrihet og enda flere muligheter enn noe annet sted i verden. Ta kontakt med oss hvis du vil høre mer om å studere i USA. Vi hjelper deg gjerne!

Vil du reise til USA?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til USA og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve på en reise i USA

USA er et land fullt av muligheter, og huser noen av verdens mest kjente storbyer som Las Vegas, New York og Los Angeles. Landets 50 stater byr alle på ulike spennende aktiviteter, opplevelser og attraksjoner, så her skal det godt gjøres å kjede seg. Legg ut på roadtrip, besøk en av de mange fantastiske nasjonalparkene som finnes eller shop-til-you-drop på storbyferie i New York. Det er bare å begynne planleggingen!

Reiseinspirasjon om USA

Les flere artikler her
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL USA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i USA?

Vi samarbeider med flere universiteter i USA, og tilbyr gratis studieveiledning. 

Se alle våre samarbeidsuniversiteter

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...