{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
atlanta-skyline-city-lights-cover
atlanta-downtown-lake-sidebar

Reiser til Atlanta - Mer enn en flyplass!

Med over 5.7 millioner mennesker er Atlanta den største byen i den amerikanske delstaten Georgia. Opprinnelig var Atlanta hjemstedet for innfødte indianere, men på begynnelsen av 1890-tallet ble de drevet ut på reservater i Oklahoma langs den såkalte 'Trail of Tears'. Deretter tok de ikke lang tid før den hvite befolkningen hadde tatt over Atlanta, og en storby var dermed under oppbygging.

Spør oss om reiser til Atlanta

Flyplassen i Atlanta, Hartsfield/Jackson Airport, er en av verdens travleste samt hovedbase for flyselskapet Delta Airlines. Mange velger å starte sin USA tur fra Atlanta, men før du setter av sted på din USA reise, anbefaler vi at du benytter sjansen til å oppleve Atlanta - byen har mye å by på!

Coca Cola

Det er spesielt èn person som virkelig har plassert Atlanta på verdenskartet, og det er farmasøyten John Smyth Pemberton, som den 8. mai 1886 skapte en av verdens aller mest berømte tørstedrikker, Coca-Cola. Innen 1895 var drikken tilgjengelig over hele USA. Internasjonalt slo Coca-Cola igjennom under 2. Verdenskrig når drikken ble sendt ut til de amerikanske styrkene. Coca-Cola kom til Europa i 1929, og havnet i norske butikkhyller i 1947. I dag selges Coca-Cola i over 200 av alle verdens land!

Til ære for denne berømte tørstedrikken anbefaler vi varmt et besøk på museet The World of Coca-Cola. Inngangsgebyret på $15 gir deg muligheten til å lære mer om denne verdenskjente merkevaren, samt historien bak Coca-Cola. Se hvordan både selve colaflasken og reklameplakater har forandret form og design gjennom årenes løp, og få en smaksprøve på andre drikkevarer som selskapet produserer. Dette er en morsom opplevelse for både voksne og barn!

CNN

Et annet velkjent selskap med hovedkontorer i Atlanta er CNN. Nyhetskanalen ble grunnlagt i 1980 av Ted turner og Reese Schonfeld, og det var CNN som innførte konseptet med 24 timers nyhetssendinger. Gjennombruddet kom i 1991 under Golfkrigen. Det er mulig å få en guidet rundtur på hovedkontoret der du får komme bak scenen og se hvordan nyhetssendinger produserer og legges opp.

Overnatting i Atlanta

Atlanta er en storby og tilbyr overnatting for alle budsjetter, og det er et bredt utvalg å ta fra. Her kan du tilbringe natten både på superbillige herberger og rådyre luksushoteller!

Shopping og uteliv i Atlanta

Området Little Five Points er verdt å få med seg, er finner man en rekke uvanlige småbutikker, barer og restauranter. Man kan gjerne si at det er en blanding mellom Greenwich Village i New York og French Quarter i New Orleans. Så dersom du liker disse storbyområdene så er Five Points definitivt noe for deg.

Er du klar for litt seriøs shopping bør turen gå sporenstreks til Buckhead, et område med luksuriøse butikker og store varehus der du definitivt kan "shop till you drop". Alle kjente merkenavn vil finnes her, som f. eks Niemann & Marcus, Bloomingdales og Saks Fifth Avenue.

Utelivet i Atlanta er absolutt levende, med et endeløst utvalg av kule jazzklubber, trendy barer, koselige puber og blinkende diskoteker! Her finnes noe for enhver smak.

Sportsfanatikere blir neppe skuffet i Atlanta! Sjekk ut baseballaget Atlanta Braves mens de tar en velkjent home run, se Atlanta Falcons score en touchdown eller få med deg slam dunking på en basketballkamp med Atlanta Hawks. Uttrykkene er mange, og det samme er rekken av sportsopplevelser som venter! Få også med deg området der sommer-OL ble avholdt 1996. Det fungerer i dag som scene for festivaler og konserter.

Vil du reise til Atlanta?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Atlanta og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL USA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...