{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
boston-back-bay-skyline-cover
boston-massachusetts-old-state-house-cover

Reiser til Boston - USA møter Europa!

B for Boston, baseball, beers & brains! For Bostons innbyggere betyr det et svært dårlig år dersom deres høyt elskede Red Sox ikke kommer seg til finalen av mesterskapet i baseball som går av stabelen hver oktober måned. Og når de gjør det er det vanskelig å matche påfølgende kvelder på en av byens mange lokale, brune puber hvor halvliterne flyter over blandt disse sports- og ølfanatikerne mens de jubler over laget sitt.

Spør oss om reiser til Boston

Boston er likevel langt mer enn kalde halvlitere og svette baseballkropper, faktisk så langt som det helt motsatte. Byen har en meget intellektuell, akademisk og litterær side (flere store forfattere har vokst opp her, eksempelvis Edgar Allan Poe), delvis takket være det verdensberømte universitetet Harvard i forstaden Cambridge. Et besøk til Boston er ikke fullverdig dersom du ikke har vandret rundt på Harvards historiske universitetsområder blandt lekende ekorn og intellektuelle studenter!

Freedom Trail: Den blodige veien til frihet

Det strekker seg en rød linje gjennom store deler av Boston, hvilket er fristende å tro at symboliserer blodet som rant under USAs borgerkrig mens den raste i denne delen av landet. Følger du linjen kommer du forbi flere av de viktigste områdene og monumenter som stammer fra borgerkrigen, samt handlinger fra tiden før krigen startet i 1770 og gjennom de påfølgende årene. Denne interessante gåturen gjennom Boston kalles The Freedom Trail og er en perfekt måte å få et bra inntrykk av noe som er så viktig for amerikansk historie i tillegg til for amerikanerne selv. Har du ikke gjentatte ganger hørt snakk om den amerikanske borgerkrigen? Vel, dette er din gylne sjanse til å oppleve og forstå omstendighetene som forårsaket og ledet frem til denne blodige krigen.

Motsetninger i Boston

Den ovennevnte røde linjen og The Freedom Trail starter i Boston Common, en nydelig park beliggende i hjertet av Boston. Det faktum at denne vakre parken faktisk er starten på noe så dramatisk som The Freedom Trail er temmelig symptomatisk for det generelle inntrykket av Boston, ettersom denne byen på et utall forskjellige måter er stedet hvor motsetninger treffer hverandre. Her finner du koselige boligområder med de karakteristiske brune mursteinshusene beliggende rett ved skinnende og moderne skyskrapere i finansdistriktet. Du finner de fine og innbydende shoppinggatene - Newbury Street anbefales spesielt - så vel som det rå, industrielle og delvis britiske bybildet med havnen rundt, noe som er svært karakteristisk for Boston.

Videre har du den velutdannede atmosfæren som skinner fra deler av byen der eliten bor side ved side blant den mer middelmådige arbeiderklassen, noe som igjen skildrer den tydelige irske innflytelsen. Dette skyldes Bostons beliggenhet på den atlantiske kyst, hvor det helt siden det 19. århundre har vært stor trafikk med immigranter fra Europa, og spesielt Irland og Italia - to folkegrupper som har satt sine preg på byen. Dette ser du raskt gjennom de mange koselige irske pubene og bra italienske restauranter som flyter over i enkelte deler av byen. Spesielt sjarmerende Hanover Street er verdt en visitt alene på grunn av sine utmerkede italienske spisesteder.

Hvalsafari i Boston

Det finnes også et bredt spekter av både flotte naturundre og opplevelser utendørs i og rundt selve Boston. Byens beliggenhet på Atlanterhavskysten gjør det til et perfekt startsted for turer til sandbankene på Cape Cod og de vakre øyene Nantucket og Marthas Vineyard. Gå heller ikke glipp av en spennende hvalsafari! Disse turene går daglig fra havnen i sentrum når det er sesong mellom april og oktober. Du er nærmest garantert (skremmende?) nærkontakt med disse gigantiske pattedyrene som farter i området årlig fra vår til høst.

Vil du reise til Boston?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Boston og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL USA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...