{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
san-francisco-beach-sunset-bonfire-cover
los-angeles-usa-california-beach-skateboard-sidebar

Reiser til California - Staten som har alt!

California er en av de vakreste og mest besøkte statene i USA. Se og bli sett i Los Angeles, føl på hippiestemningen i San Francisco eller utforsk en av statens mange spektakulære nasjonalparker. Hvis det er noen steder du skal besøke før du dør, er California uten tvil en av dem. Staten er full av kontraster og byr på alt fra strandliv og surfing, til snødekte fjell, fotturer og glovarme ørkener. Det mangler ikke på ting å se og gjøre i California!

Spør oss om reiser til California

Naturvidundere: Yosemite, Death Valley og Sequoia

California er hjem for noen av USAs vakreste og mest varierte nasjonalparker. Her kan du oppleve fargerike steinformasjoner, storslagne fossefall, mektig vegetasjon og dype daler. Dra til Yosemite dersom du vil se spektakulære landskap med massive fjellformasjoner, fosser og en mektig isbre. Vil du oppleve ekstrem varme kan du ta turen til Nord-Amerikas varmeste sted - notoriske Death Valley. Med temperaturer opp mot 47 grader på det varmeste er dette et sted ulikt noe annet sted i USA. Ikke langt unna Death Vally finner du en annen naturattraksjon, den imponerende Sequoia National Park.

Se og bli sett i Los Angeles 

LA er en ekte storbymetropol proppfull av verdenskjente landemerker hele veien fra sentrum og ned til Venice Beach. Få steder har blitt brukt i så mange filmer som LA, så sannsynligheten er stor for at du kommer til å kjenne deg igjen. Kanskje får du også med deg en ekte filminnspilling?

LA er en by som er full av stereotyper og du kommer til å bli overrasket over hvor mange av dem som faktisk finnes i virkeligheten: I sentrum kan du se hippe kvinner og menn spise vegetarburger og raw food med lepper proppfulle av Restylan. Drar du til Beverly Hills får du se Ferrarier, Lamborginier og Porscher stå parkert side om side i Rodeo Drive, mens eierne er inne å shopper i luksuriøse merkevarebutikker. Drar du ned til alternative Venice Beach får du se en blanding av bodybuildere som trener på stranda og alternative beach bums.

Til slutt må du sørge for å få med deg litt ekte Hollywood action før du reiser videre: Besøk Universal Studios, ta et bilde med Hollywood-skiltet og poser for de obligatoriske selfiene med stjernene langs Hollywood Walk of Fame.

Hippiestemning i San Francisco 

Som europeer er det lett å føle seg hjemme i San Francisco. Byen er kjent for å være veldig liberal, og det hviler en atmosfære preget av "flower power" over byen. Det er ikke mangel på fester i 'San Fran', og her kan du kose deg med et bredt utvalg av trendy cafeer og hipsterbarer. Mens du er i San Francisco bør du sørge for å få med deg San Francisco Museum of Modern Art. Sett av tid til er en tur til Alcatraz og en spasertur over Golden Gate Bridge.. 

Strandliv i San Diego

I San Diego kan du nyte perfekte bølger og slappe av på vakre strender som La Jolla og Coronado Beach. Få også med deg Mission Beach og Little Italy i San Diego sentrum. På kvelden kan du ta turen til Old Town San Diego som er full av god stemning, historiske bygg og den beste tex-mex maten i California. San Diego er også et ypperlig utgangspunkt for en dagstur til Mexico.

Surfing i California

California er et ekte surfemekka. Faktisk er det er ingen steder på jord med flere surfere per innbygger enn Sør-California. California regnes som fødestedet for moderne surfekultur og det finnes et hav av surfesteder langs kysten mellom Los Angeles og San Diego. Best av alt - surfeforholdene er fantastiske året rundt!

Vil du reise til California?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til California og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL USA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i California?

Vi samarbeider med flere universiteter i California, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere i California

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...