{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
chicago-view-from-above-cover
chicago-hinghrise-building-sidebar

Reiser til Chicago - Rå, moderne og fengslende!

Chicago, USAs tredje største by, er en merkelig og samtidig vakker sammensetning av nytt og gammelt, grått og fargerikt samt ikke minst det utslitte og tidløse i kontrast med det skinnende, moderne og velfungerende. Chicago er alltid gripende og fascinerende, og byr på alt det en storby bør inneholde. Hos KILROY finner du billige reiser til Chicago!

Spør oss om reiser til Chicago

Det kanskje mest særegne med Chicago er den alltid tilstedeværende "The L", byens fascinerende togsystem. "The L" er ikke en normal undergrunnsbane slik som de man finner i det fleste andre amerikanske storbyer, men derimot en hevet togbane kjent som The Loop. Togene kjører konstant over hodene til folk, og med sine særegne skranglende lyder går assosiasjonene raskt tilbake til lokomotivene du kjenner fra gamle amerikanske spillefilmer.

Massevis av musikk i Chicago

Hvis du på nåværende tidspunkt enda ikke har fått følelsen av en spennende og unik storbyferie er det stor sjanse for at du får nettopp det om du tar turen innom Chicagos mange sjarmerende blues- og jazzklubber. Disse kule og innbydende stedene har gjennom årtier vært sentrum for berømte "Chicago blues" og "Chicago jazz", og selv om du i utgangspunktet ikke har spesiell interesse for disse musikksjangrene vil du definitivt få en kul opplevelse likevel. Dette er lyden av Chicago - USAs aller beste storby! Videre har også andre typer musikk blomstret frem siden slutten av 80-årene, hvilket du på byens klubber og diskoteker kan høre gjennom sjangere som gospel, soul og house - samt nå i den siste tiden indie rock. Noen av USAs største festivaler innenfor indie rock avholdes hvert år her i Chicago: The Lollapalooza og Pitchfork Music Festival.

Gangstere og overveldende arkitektur i Chicago

I tillegg til status som den originale jazz-byen finner du i Chicago også et annet velkjent historisk kjennetegn, nemlig gangstermiljøet. Vel, miljøet har nok kanskje avtatt litt siden gamledager, men det er slett ikke vanskelig å forestille seg 20- og 30-årenes dampende sigarer, myke hatter og mørkehandler.

På samme tid er Chicago så moderne og elegant som noe annet med sin lyse og imponerende arkitektur av alle slag. Skyskraperne er like vakre som de er høye, og er et resultat av skyskraperepoken på slutten av 90-tallet. Chicagos "skyline" er blant verdens høyeste og den ene imponerende skyskraperen trer frem etter den andre. Sjekk utsikten selv fra en av båtturene på Chicago River. I tillegg til skyskrapere byr byen også på vakre kirker, spennende museer og sist men ikke minst massevis av ny arkitektur. Byparkene er grønne og frodige og perfekt for en liten piknik eller pust i bakken mellom alle severdighetene. Ta turen innom Grant Park (startpunktet for Route 66) og Millennium Park med sine flere interessante og nyskapende arkitekturiske byggverk.

Shopping og sjøbris i Chicago

Pulserende byliv er nøkkelord som beskriver den berømte Magnificent Mile i sentrum av Chicago. Her finner du massevis av kule butikker, gode restauranter, teatre, museer og et imponerende pariserhjul som ligger ved Lake Michigan - sistnevnte svært karakteristisk for bydelen. Chicago er velsignet med en fantastisk beliggenhet rett ved Lake Michigan. Denne enorme innsjøen tilføyer ikke bare ekstra skjønnhet til selve byen, men tar deg også med til vakker natur utendørs (vintervinden som blåser innover her er svært kald og fører til lave temperaturer på denne årstiden). Ved siden av Lake Michigan finner vi Chicago River som gir et nydelig speilbilde av storbyens skyskrapere og tunge trafikk.

Det etniske og hippe Chicago

Chicago er ikke bare et sted hvor det gamle og slitte møter det nye og moderne. Her finner du også en bred miks av alle slags etniske folkegrupper hvilket har resultert i fargerike og spennende bydeler, en svært rik afroamerikansk befolkning, flere ulike europeiske minoriteter samt et stort antall homofile og lesbiske. En anbefalt bydel å besøke er Wicker Park, nordvest for The Loop, som den siste tiden har utviklet seg som en av byens hippere områder. Her finner du massevis av kule restauranter, barer, cafèer og butikker - også innenfor second hand og retro. Denne delen av Chicago er et absolutt must!

Vil du reise til Chicago?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Chicago og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL USA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...