{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
grand-canyon-national-park-arizona-usa-cover
grand-canyon-shadows-sidebar

Reiser til Grand Canyon

Med sitt fantastiske og enestående landskap er Grand Canyon naturlig underverk uten sidestykke og en av verdens største attraksjoner. Ikke bare er omgivelsene vakre, men stedet inneholder også en spennende kulturhistorie, og er absolutt verdt et besøk - du vil garantert aldri se noe lignende!

Spør oss om reiser til Grand Canyon

Grand Canyon er nasjonalpark i delstaten Arizona som måler 446 km lang fra South Rim til North Rim og strekker seg hele veien til Colorado. Det var Coloradoelven, som renner gjennom Grand Canyon, som formet juvet for mer enn seks millioner år siden.

1900 meter dype Grand Canyon

Grand Canyon består av steiner, klipper, bakketopper og daler i alle mulige formasjoner. Spanjolen García López de Gárdenas oppdaget Grand Canyon i år 1540, men på dette tidspunktet hadde indianerne allerede bodd her i tusener av år.

Nasjonalparken er ført opp på UNESCOs verdensarvliste, og selv om Grand Canyon ikke er verdens dypeste juv har det definitivt en imponerende størrelse samt et fantastisk vakkert og fargerikt landskap - som skifter farge etter sollyset. Juvet er nærmere 1900 meter på det dypeste, og varier fra 6.5 til 29 km i bredden.

South Rim og hovedinngangen til Grand Canyon National Park er den mest besøkte delen av Grand Canyon og er åpen hele året, mens North Rim er kun åpent om sommeren. Det anbefales å dra til førstnevnte. Dersom du velger å kjøre hele veien fra nord til sør må du forberede deg på en 500 km lang kjøretur!

Temperaturene i Grand Canyon kan nå opp mot 40 grader om sommeren, så pass på å ta med nok drikkevann ettersom dehydrering forekommer ofte blant turgåere.

Opplevelser i Grand Canyon

Det finnes en rekke operatører som tilbyr guidede rundturer for turister i området Grand Canyon. Er du av den aktive typen kan du velge blant turer som inkluderer rafting, turgåing, hesteridning eller sykling. Det er også svært populært å fly med helikopter eller småfly over Grand Canyon, en opplevelse som gjerne overgår alt annet! Unn deg en tur i helikopter over juvet! Det er verdt hver eneste krone.

I januar 2006 åpnet Skywalk for turister, som ligger på Hualapai Indian Reservation i vestlige Grand Canyon. Skywalk er en bro laget av glass som strekker seg ut i luften 1200 meter over elven Colorado, så lider du av høydeskrekk er dette neppe noe for deg. Har du derimot nerver av stål kan vi garantere deg en hårreisende opplevelse!

Dersom du vil gjøre mer enn bare en dagstur hit anbefaler vi at du får med deg soloppgangen over juvet. Grand Canyon består av så mye mer enn bare natur, så vil du oppleve enda mer kan du velge turer hvor du får lære mer om den spennende og omfattende forhistorien til Amerikas innfødte.

Reisen til og rundt Grand Canyon

For å komme deg til og rundt Grand Canyon er det enkleste å leie bil. Du kan også slenge deg med på en opplevelsesreise. Husk som nevnt å sjekke åpningstider dersom du skal til North Rim. Normalt åpnes det for turister i slutten av mai og holder så åpent frem mot slutten av sommeren.

Vil du reise til Grand Canyon?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Grand Canyon og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Hvordan reise til Grand Canyon?

Selv om du har Grand Canyon National Park Airport i Tusayan rett utenfor inngangen til nasjonalparken er denne flyplassen først og fremst brukt av private selskaper og turoperatører som tilbyr helikopterturer over nasjonalparken. Drømmer du om å oppleve Grand Canyon er det derfor vanlig å fly inn til en av de større byene i nærheten, og aller nærmest har du Phoenix eller Las Vegas. Det er ingen bussruter inn til noen av inngangene til Grand Canyon National Park, så her er det leiebil som gjelder.

For reisende opptil 25 år tilbyr vi en spesiell avtale gjennom Alamo som gir unge sjåfører unike betingelser og svært fordelaktige priser for leiebil i USA og Canada.

Transport til Grand Canyon med opplevelsesreise i USA

Hvis du bestiller en opplevelsesreise til Grand Canyon med oss er transport inkludert, og du slipper da å tenke på leiebil og andre reiseplaner. I steden kan du bruke tiden din på å oppleve USA! Sjekk ut våre spennende opplevelsesreiser til Grand Canyon og resten av USA.

Flybilletter til Las Vegas eller Phoenix

Du kan spare både tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Las Vegas eller Phoenix online. Skulle du derimot være interessert i et skreddersydd tilbud med både flybilletter og opplevelser mens du er i USA kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Husk at flybillettene til USA kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL USA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...