{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
florida-keys-beach-view-cover
usa-florida-key-west-palm-tree

Reiser til Key West – solnedganger og strender

Key West er Floridas vidunderlige paradisby med fantastisk karibisk stemning. Key West er det kontinentale USAs sørligste spiss, og her finner du et tilbakelent tempo som du nødvendigvis ikke finner i Floridas pulserende storbyer. Og som om det ikke var nok, så tilbyr Key West et herlig klima og et festlig natteliv, så det er muligheter for både avslapning på dagen og fest på kvelden etter stranden.

Spør oss om reiser til Key West

Key West

Key West ligger ca. tre timers kjøretur sør for Miami. Plasseringen i seg selv kan få deg til å drømme deg bort. Key West er solid plantet i Karibia, ligger nærmere Cuba enn Miami, og stemningen i byen er mer karibisk enn amerikansk.

Key West har alltid tiltrukket seg intellektuelle og annerledes tenkende folk fra fastlandet. Den mest kjente innbyggeren i Key West gjennom tidene er uten tvil Ernest Hemingway. Hans tidligere hjem er en ekte turistmagnet. Hvis du tar en rundvisning der, besøker du bl.a. forfatterens arbeidsrom i bakhuset, hvor han skrev noen av sine kjente romaner.

Hemingway er en sentral skikkelse i Key West, og mange steder hevder at «her gjorde Hemingway ditt og datt». Men det er faktisk sant at han pleide å nyte noen drinks i baren Sloppy Joes i hovedgaten Duval Street.

Nattelivet og severdigheter i Key West

Hovedgaten i Key West heter Duval Street, og her finner du en herlig blanding av suvenirbutikker, restauranter og barer. Det er mye liv i Key West om kvelden og natten – byen er faktisk en av de mest livlige i USA, størrelsen tatt i betraktning.

Key West har også en rekke severdigheter som ikke er relatert til Ernest Hemingway. Noe du må oppleve i Key West er solnedgangen sett fra Mallory Square. En annen lokalitet som er veldig populært, er sementbøyen som markerer det kontinentale USAs sørligste punkt.

En annen god måte å tilbringe tid i Key West på, er å dra på seiltur i solnedgangen. Hvis du vil dyrke strandlivet, har Key West også mange flotte strender. Du kan enten fly til Key West eller kjøre ca. 230 kilometer fra Miami. Det er en vakker og populær kjøretur.

Vil du reise til Key West?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Key West og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL USA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...