{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
miami-south-beach-art-deco-lifeguard-tower-cover
miami-south-beach-sidebar

Miami - Art Deco, sol, strand!

Det er noe ytterst elegant, varmt og behagelig over Miami. Samtidig en mangfoldig fargerikdom og en inspirerende, festlig sammensetning av livsglade, humørsmittende, etniske bydeler og larger than life personligheter. Ja, Miami er så avgjort en fascinerende og forførende gryte av det aller beste livet har å tilby! Hos KILROY finner du billige reiser til Miami!

Spør oss om reiser til Miami

Miami ble for ikke lenge siden kåret til USAs reneste by, og det er tydelig hvorfor: Her er det virkelig rent på alle fronter - luften, vannet, gatene, de store grøntområdene og ikke minst byens fremragende gjenbruksordninger gir i høy grad inntrykk av en velholdt og innbydende storby. Miami er på mange måter den perfekte storby, for utover den rene fasaden byr byen på alle de forlystelser og opplevelser du kan tenke deg - også de som kanskje ikke er typiske for storbyer.

The Everglades, Miami

Først og fremst klimaet, det er alltid varmt i forhold til årstidene og om sommeren blir det gjerne både ekstra hett og fuktig. Ikke rent sjelden oppleves det heftige og fascinerende tordenbyger nettopp om sommeren ettersom dette også er regntid, og slik får byen et karibisk og tropisk preg. Inntrykket forsterkes av de krokodillefylte sumpområdene, The Everglades vest for Miami, et must for alle besøkende. Legg ut på road trip og få et skikkelig eventyr!    

Miami Beach, Miami Vice og Miamis mangfold

Med klimaet følger en overdådighet av livsnytende, solelskende og sommerlig kledde mennesker av den sjarmerende og elegante typen. Det er ingen overdrivelse å si at Miami er av det slaget man gjerne kan besøke alene på grunn av nettopp menneskene som bor her. Dette gjelder selvfølgelig spesielt for området rundt Miami Beach hvor du finner massevis av interessante lokalfolk. Og du har ikke vært i Miami før du har tilbrakt en formiddag eller to på en av de flotte strendene og utendørscafeene langs Miami Beach! 

Livet langs sjøen er noe du ikke må gå glipp av, og for nostalgiske fans av 80-tallsserien Miami Vice er et besøk til Jimbo's et absolutt must. Jimbo's er et lite avsides område rett ovenfor byens kjempestore og fremragende Seaquarium som ved første øyekast kan virke litt stusslig; her ligger kun noen få nedslitte hytter. Men titter man litt dypere kommer det en hyggelig og spesiell stemning til kjenne. Hyttene er nemlig en bar som byr på en forunderlig stemning som minner om en mellomting av trailerpark og leirskolebål! De lokale tar vennlig i mot deg og her er det massevis av kalde pils og nyrøkt fisk. Stedet er virkelig unikt og oser av hygge under åpen himmel, og det er nettopp her i disse særpregede omgivelser at flere scener i sin tid ble spilt inn til serien Miami Vice.

Bydelene i Miami

Heldigvis er Miami også så mye mer. Byen byr virkelig på et sjarmerende mangfold kubanske, argentinske og haitianske bydeler med massevis av liv, farger og lukter - spesielt Little Havanna (den kubanske bydelen) er verdt et besøk. Videre anbefaler vi det lettere fasjonable Lincoln Road Mall, en gågate i South Beach full av shopping i toppklasse og horder av superkule Miami-borgere - kjempegod underholdning. Og glem for all del ikke nattelivet, her tar det virkelig av! Glitter og glamour så langt du kan se, og barer med dansegulv for enhver smak. 

Art Deco i Miami

Miami er arkitektonisk en sjarmerende miks av høye skyskrapere - byen har USAs tredje høyeste skyline, konstant i vekst og vanvittig flott - og koselige hus i pastellfarger samt den vidunderlige Art Deco-stilen. South Beach byr deg på et helt kvartal med slike nydelig hus, det såkalte Art Deco Historic District. Du visste neppe fra før at hus kan bli så vakre!

Når du har fått nok av hus er det flere steder utenfor selve Miami som er verdt å sjekke ut, og vi ønsker å fremheve spesielt to av dem: Den skjønne og fredelige lille øya Key Biscayne med masse ro og deilige strender, og så dens nærmest rake motsetning - The Venetian Pool. Dette er et gigantisk svømmebasseng skapt i et stort hull i jorden med vannfall, koraller, undersjøiske grotter, en palmeøy og masse mer som fryder øyet. Det er som alt annet amerikansk, helt enormt av størrelse, men samtidig en utrolig flott og fascinerende opplevelse. En svømmetur her er altså slett ikke det verste man kan finne på i Miami!

Vil du reise til Miami?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Miami og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

 

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL USA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...