{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
autum-colors-new-england-usa-cover
autum-and-beach-new-england-usa-sidebar

Reiser til New England - USAs vugge

I USAs nordøstlige hjørne ligger området New England, som dekker hele seks delstater. Her finner du en vakker og imponerende natur i tillegg til et par kule storbyer, samt at det er umulig å gå glipp av spesielle historiske atmosfæren. Hos KILROY finner du billige reiser til New England!

Spør oss om reiser til New England

Alt startet i det nordøstlige USA. Dette er hvor USA ble født, og hvor denne berømte nasjonen først fikk det vi kaller dens sjel. Ja, det var her i New England at amerikanerne kjempet seg gjennom den velkjente uavhengighetskrigen, og området (spesielt Boston og omegn) har i dag en umiskjennelig atmosfære som enda bærer preg av den blodige og dramatiske fortiden.

Natur, kultur og historie i New England

Når du reiser rundt i New England beveger du deg ikke bare gjennom et historisk område, men blir også omkranset av fantastisk natur og kule storbyer med massevis av spennende kulturelle opplevelser. New England er spesielt vakker om høsten når fargene rød, brun og gul får naturen til å gløde, og det er ikke mange andre steder i landet (eller verden) som er så vakkert å reise til nettopp på denne årstiden - noe som gjør det til et populært reisemål. Alt du behøver gjøre er å sette deg bak rattet på leiebilen din, og så legge ut på en tilfeldig kjørerute for eksempel rundt i delstatene Vermont eller New Hampshire hvor du kan la et fargerikt og enestående landskap med dype skoger og frodige åskammer ta deg med storm.

New England består av de seks delstatene Connecticut, Rhode Island, Vermont, New Hampshire, Maine and Massachusetts - og vi anbefaler at du planlegger godt på forhånd for å få det beste ut av alle, gjerne i form av en road trip. KILROY har gode tilbud på leiebil og kan være behjelpelig med å ordne dette for deg i forkant av reisen.

Den perfekte Bed & Breakfast-ferie!

En reise gjennom regionen New England er ikke fullkommen før du har overnattet på en av de mange og svært koselige gjestehusene (såkalt Bed & Breakfast) som finnes her. Området er fullt av store gamle hus, mange bygget i vakker viktoriansk stil, og de fleste legger opp til at du skal få et best mulig opphold i de flotteste omgivelser. Her blir du umiddelbart behandlet som en i familien, og eierne inviterer deg gjerne med inn på stua deres for en kopp kaffe og en liten prat.

Høydepunktene i New England

New England er et enormt område, og det tar ukevis å oppleve alt - så det er vanskelig å peke ut kun noen få høydepunkter. Vi prøver allikevel! Du bør ikke gå glipp av den kuleste storbyen i regionen, nemlig Boston i delstaten Massachusetts med sin flotte beliggenhet rett ved Atlanterhavet. Halvøyen Cape Cod ligger bare en times kjøretur fra Boston, og kan by på flere vakre strender, sanddyner og koselige kystbygder. Cambridge er en forstad til Boston, og rett utenfor her ligger det verdenskjente universitetet Harvard - et historisk og spesielt sted å rusle rundt på. Vi anbefaler også et besøk til de to øyene utenfor kysten: Nantucket og Martha's Vineyard.

Mot nord ligger staten Maine, der en av de største attraksjonene er den imponerende kystlinja, absolutt en av de mest hardføre i USA med store bølger og skarpe steiner og klipper. Er du ført på kjøretur her havner du sannsynligvis i kystbyen Kennebunkport, og ta med det samme gjerne turen hele veien til den flotte nasjonalparken Acadia, den eneste i New England. Landskapet her er vakker og byr på hode fottur- og syklemuligheter i tillegg til at det er perfekt for fugletitting og speiding etter andre dyrearter.

I både New Hampshire og Vermont ligger det massevis av koselige små landsbygder bortgjemt i skog og fjell, og du bør absolutt ta deg tid til å stoppe slik at du kan rusle rundt og oppleve den avslappede atmosfæren som disse bygdene er fulle av. Rhode Island er USAs minste delstat, og kan sammen med Connecticut by på herlige strender og idylliske byer og bygder.

Dette er bare et lite innblikk i hvilke opplevelser og muligheter som finnes på en reise gjennom det fascinerende området New England. Det er videre også helt perfekt å kombineren New England med en reise til New York. Uansett hva du velger kan vi garantere at dette området av USA vil fascinere deg.

Vil du reise til New England?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til New England og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL USA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...