{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
orlando-skyline-usa-cover
flamingo-orlando-usa-sidebar

Reiser til Orlando - Fornøyelsesparker og opplevelser!

Orlando er paradis når det kommer til fornøyelsesparker! Dersom du digger berg og dalbaner, karuseller, underholdning og sceneshow så er dette rette sted å reise til. Det er anslått at hele 52 millioner turister finner veien til Orlando hvert eneste år! I tillegg kan Orlando skilte med USAs nest høyeste antall hotellrom, etter giganten Las Vegas. Men ta forhåndsregler - vi garanterer deg et fabelaktig og fartsfylt opphold i Orlando, men en ferie her spiser fort opp feriebudsjettet ditt! Hos KILROY finner du billige reiser til Orlando!

Spør oss om reiser til Orlando

Om det ikke var for Disney World og Universal Studios samt alle de andre store turistattraksjonene så hadde nok Orlando vært som hvilken som helst annen rolig by i sentrale Florida, men i dag er Orlando en av USAs aller mest populære steder takket være alle disse temaparkene.

Disney World, Orlando

Disney-konseptet er uten tvil den største attraksjonen med sine fire ulike temaparker. Disney Magic Kingdom er den store og tradisjonelle Disneyparken, Epcot Center er en blanding av underholdning og utdannelse, Disney MGM Studios er stedet for filmentusiaster og det nye Disney Animal Kingdom er en kombinasjon av fornøyelsespark og dyrehage.

Universal Studios, Orlando

Universal har to store fornøyelsesparker. Universal Studios er den store filmparken, mens Isle of Adventure er for alle som elsker følelsen et skikkelig adrenalinkick gir - og som simpelthen ikke kan få nok av action. Parken er fylt med sinnsyke berg og dal-baner og karuseller.

Kennedy Space Center

Når pulsen er tilbake til det normale etter alle de halsbrekkende kjøreturene og imponerende forestillingene du har opplevd, er det på tide med litt faglig og informativ moro - det er med andre ord på tide å besøke Kennedy Space Center, som ligger rundt en times kjøretur fra Orlando. Det er superspennende å lære om NASA, og de sender fremdeles ut romfartøy fra Kennedy Space Center en gang i blant. Her kan du samle all mulig slags informasjon om verdensrommet, i tillegg til å bli bedre kjent med amerikansk romfartshistorie. Vi anbefaler at du setter av hel dag her, tiden flyr garantert av gårde! Skal du få med deg alle parkene så vil det kreve både tid og penger, ettersom inngangsbilletter er dyre og du trenger minst en hel dag i hver park - i tillegg til at du må kalkulere penger til mat, drikke, suvenirer ja, det hele koster! Sørg for å ankomme tidlig om morgenen så fort parkene åpner, slik at du i alle fall ikke trenger bruke for mye tid på å stå i kø.

Klima i Orlando

Orlando nyter et varmt og fuktig subtropisk klima bestående hovedsakelig av to årstider. Den varme regntiden varer fra juni til september (omtrent samtidig som den atlantiske orkansesongen), mens den tørre sesongen mellom oktober og mai gir mer moderate temperaturer og mindre nedbør. Mye av været påvirkes av Golfstrømmen.

KILROYs reisetips til Orlando

Lei bil! Vi anbefaler sterkt at du leier egen bil slik at du får oppleve litt også utenfor temaparkenes gjerder. Nyt friheten til å reise akkurat dit du vil, når du vil. Ellers så tilbyr de fleste store hoteller shuttlebuss til de mest populære turistattraksjonene.

Vil du reise til Orlando?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Orlando og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL USA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...