Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

I mellomtiden kan du sjekke ut programmet på KILROY Travel Festival!

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
yellowstone-wyoming-cover
yellowstone-national-park-bear-sidebar

Reiser til Yellowstone - naturen på sitt aller beste!

Her finner du bjørn, bison, hjort, ulver og mye, mye mer. Drønnende vannfall, snøkledde fjelltopper og endeløs granskog. Yellowstone nasjonalpark i USAs Rocky Mountains byr på et mangfold naturopplevelser - både for naturelskere, historienerder og eventyrere! Hos KILROY finner du billige reiser til Yellowstone nasjonalpark!

Spør oss om reiser til Yellowstone

Dette unike naturreservatet sprer seg over delstatene Wyoming, Idaho og Montana. Nasjonalparken ble grunnlagt i 1872 som planetens aller første, og er i dag kjent for sin fantastisk vakre natur. Her finnes blant annet mer enn 322 ulike fuglearter, og over 300 geysirer som følge av underjordiske vulkaner. 

Grand Loop Road 

I Yellowstone vil du blant mye annet også finne en 22,8 mil lang bueformet vei kalt Grand Loop Road, og langs denne veien kan du kjøre gjennom parkens enestående landskap - noe mesteparten av de årlige 2-3 millioner besøkende velger å gjøre.  

Du vil finne massevis av flotte camping- og piknikområder i parken, så det er enkelt å ta en liten rastestopp underveis. Er du keen på litt action så kan du legge ut på fottur på en av turløypene som slynger seg gjennom landskapet, og stoppe ved varme kilder. Områdets dyreliv kan oppleves ved å delta på fotturer ledet av erfarne parkvoktere. I tillegg finnes det massevis av både fiske- og skisportmuligheter i Yellowstone nasjonalpark. 

Grizzlybjørner og skumring

En av de største attraksjonene i Yellowstone er definitivt det rike dyrelivet som eksisterer her, og spesielt bjørner! Sør for Canada er Yellowstone det eneste området hvor det fremdeles finnes store bestander av grizzlybjørner. Om du er heldig får du et glimt av disse enorme pelskledde dyrene, eller eventuelt en brunbjørn, som lever i parken. Sjansene er størst i skumringen om morgenen eller kvelden. 

Husk bare å holde deg på trygg avstand - bjørnene kan veie opptil 400 kg (!), og de liker dårlig å bli forstyrret! 

Andre dyr som kan oppleves i parken er dådyr, antilope og sist men ikke minst - store bøfler, som ofte migrerer langs veiene i parken der terrenget er mer behagelig. 

Opplev Yellowstones sin Grand Canyon

Om du vil kjenne litt på naturens krefter finnes det flere muligheter for deg. En av parkens vakreste områder er det 23 km lange juvet kalt Grand Canyon (ja det er riktig, men det er ikke det berømte Grand Canyon vi snakker om) hvor man finner de gule steinene som parken er oppkalt etter. Videre finnes det mer enn 290 fossefall her som sammen med den kraftige Yellowstone River utgjør imponerende syn. 

Old Faithful, en sprutende geysir

På turen din til Yellowstone kan du også legge ut på en liten ekskursjon til de mange varme kildene og geysirene som området er fullt av (en følge av den ulmende underjorden). En de mest besøkte stedene her er geysiren som har fått det vennlige navnet "Old Faithful", og er omkranset av dampende varm gjørme. Geysiren fremfører sine utbrudd med en halvtimes til halvannen mellomrom, men hvert utbrudd varer kun et par minutter. På disse få minuttene klarer geysiren imponerende nok likevel å sprøyte ut flere tusen liter vann høyt opp i luften! 

Få det meste ut av Yellowstone

Dersom du planlegger en tur til Yellowstone anbefaler vi å ta en titt på parkens hjemmesider. Her får du blant annet god oversikt over overnattingsmuligheter, både i form av hotell, hytter og campingplasser. Book dette god tid i forveien, ettersom parken er ekstremt populær og alltid full av turister. 

Vil du reise til Yellowstone nasjonalpark?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Yellowstone og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Hvordan reise til Yellowstone?

Yellowstone National Park ligger langt fra noen stor internasjonal flyplass, og det er heller ingen bussforbindelser inn til parken, så ønsker du å besøke Yellowstone er det kun leiebil som gjelder. Du kan fly inn til Jackson Hole, Billings, Cody, Idaho Falls, Butte eller Bozeman, men for oss som kommer langveis fra vil det være mer naturlig å fly inn til Salt Lake City eller Denver. Et annet alternativ er å besøke Yellowstone som del av en større road trip eller opplevelsesreise.

For reisende opptil 25 år tilbyr vi en spesiell avtale gjennom Alamo som gir unge sjåfører unike betingelser og svært fordelaktige priser for leiebil i USA og Canada.

Transport til Yellowstone National Park med opplevelsesreise i USA

Hvis du bestiller en opplevelsesreise til Yellowstone National Park med oss er transport inkludert, og du slipper da å tenke på leiebil og andre reiseplaner. I steden kan du bruke tiden din på å oppleve USA! Sjekk ut våre spennende opplevelsesreiser til Yellowstone National Park og resten av USA.

Flybilletter til Salt Lake City eller Denver

Du kan spare både tid og penger ved å bestille dine flybilletter til Salt Lake City eller Denver online. Skulle du derimot være interessert i et skreddersydd tilbud med både flybilletter og opplevelser mens du er i USA kan du kontakte en av våre reisespesialister.

Husk at flybillettene til USA kan variere i pris, og det kan derfor lønne seg å være fleksibel på avreisedato. Prøv med litt forskjellige datoer, og finn flybillettene som passer best for deg.

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

nature-path-sidebar

"Jeg planlegger min første store reise"

diving-turtle-cover

"Jeg er interessert i frivillig arbeid i utlandet"

rafting-aerial-two-rafts-cover

"Jeg vil vite mer om mulige aktiviteter og opplevelser på denne reisen"

General Friends Festival

"Jeg vil gjerne reise i en gruppe sammen med andre"

yoga-in-asia

"Jeg vil ha anbefalinger om kule overnattingssteder på denne reisen"

surfing-sunset-wave-water

"Jeg vil ha hjelp til å skreddersy min reise"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil oppleve:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

Design din egen reise

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil oppleve:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL USA

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Kommende events

Bruk filter
Sorter etter
{{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høy)
 • Pris (høy til lav)
 • Varighet (kortest først)
 • Varighet (lengst først)
 • Navn A til Å
 • Velg måned

  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
  {{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }} {{ mdiClose }}
  30+
  1
  30000+
  {{absoluteMinPrice}}

  Vi fant {{ filterCount }} aktivitet, sortert etter

  Vi fant {{ filterCount }} aktiviteter, sortert etter

  {{ currentSortLabel }}
 • Mest populære
 • Pris (lav til høy)
 • Pris (høy til lav)
 • Varighet (kortest først)
 • Varighet (lengst først)
 • Navn A til Å
 • Se flere opplevelsesreiser ({{remainingCards}})

  Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

  Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...