{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
brisbane-australia-kangaroos-bribie-island-beach
brisbane-skyline-at-sunset-sidebar

Brisbane - Byen på 200 kilometer!

I Australia er det nesten obligatorisk å forkorte ord, og tradisjonen tro har Brisbane fått tilnavnet Brissie - hvilket bør benyttes dersom du vil mingle med lokale aussies. Med mer enn 250 soldager i året er du mer eller mindre garantert en herlig ferie i Brisbane! Hos oss finner du billige reiser til Brisbane!

Spør oss om reiser til Brisbane

Byene og tettstedene mellom Noosa Heads i nord og Tweed Heads i sør har nesten vokst sammen, hvilket er bakgrunnen for Brisbanes andre kallenavn - "the 200 kilometer city". Som turist betyr dette at det er lettvint for deg å farte rundt ettersom transportnettverket er velfungerende, så vær forberedt på avstikkere til nærliggende destinasjoner som Gold Coast eller Surfers Paradise!

Hva kan man gjøre i Brisbane?

OK, du har sjekket inn på hostellet ditt i Brisbane og er nå klar for moro - hva har byen så å by på? Lengden på oppholdet ditt avgjør hvor mye du kan få med deg så sørg for å planlegge godt, og for å hjelpe deg med dette har vi samlet noen av de hotteste alternativene for opplevelser i Brisbane.

Populære South Banks i sentrum er et bra sted å starte. Her kan du nyte Brisbanes avslappede atmosfære på Australias eneste kunstig produserte sandstrand etterfulgt av en smaksfull lunsj på en av de mer enn 30 restauranter, kafeer og gatekjøkken eller en spasertur langs sjøpromenaden blant solbrune ungdommer på rulleskøyter.

I South Banks holdes det også flere festivaler og begivenheter gjennom året så sjekk ut på forhånd hva som skjer akkurat mens du er der.

For suveren utsikt over denne skjønne byen beliggende langs elvebredden bør du ta turen til topps av Mt Coot-tha. Husk for all del kameraet - elven som snor seg gjennom landskapet, den markerte motorveien og fantastiske skyline i sentrum utgjør til sammen supre fotografier.

Andre opplevelser i Brisbane

Ingen nordmann reiser hele veien fra Europa uten å glede seg til å utforske alle de spennende, rare og unike dyreartene vi har hørt så mye om. Lone Pine Koala Sanctuary er et bra sted for å holde koalaer, mate kenguruer og lære alt om de giftige slangene og krypdyrene i Australia uten å måtte forlate sentrum. Har du derimot masse av tid anbefaler vi å ta toget et par timer nordover til berømte Steve Irwin Zoo - her får du oppleve alt av australsk dyreliv samt beskue fantastiske dyreshow med for eksempel krokodiller.

Dersom du vil mingle litt med de lokale er Brunswick St Mall i hjertet av Fortitude Valley et glimrende valg - her kan du boltre deg i kafeer, restauranter og utesteder med live musikk. Et alternativ er bydelen West End med sin avslappede, bohemske atmosfære.

En tur over til Stradbroke Island (selvfølgelig, "Straddie" på folkemunne) er også verdt den timen det tar å reise fra Brisbane. Her kan vi nevne stikkord som hvite sandstrender, nydelig turkisfarget hav og et fantastisk landskap så vel som flott utsikt over Moreton Bay. 

Working Holiday i Brisbane

Visste du at du kan kombinere din ferie i Brisbane med arbeid? Hvis du er mellom 18 og 31 år kan du nemlig få et Working Holiday-visum i Australia, og dermed reise rundt i Australia samtidig som du tjener penger. Hvor kult er ikke det? Les mer om Working Holiday i Australia, og sjekk ut vår Working Holiday-startpakke i Brisbane.

Vil du reise til Brisbane?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Brisbane og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL AUSTRALIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Brisbane?

Vi samarbeider med flere universiteter i Brisbane, og tilbyr gratis studieveiledning. 

Les mer om å studere i Brisbane

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...