{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
byron-bay-australia-surfers-group-beach-cover
byron-bay-australia-surfers-underwater-sunny-sidebar

Reiser til Byron Bay - surfing, musikk & chill

Din reise til Australia er ikke fullkommen før du har besøkt den vakre og avslappet byen Byron Bay. Byron Bay er et mekka for backpackere og du kan glede deg til over 30 km med sandstrand på det østligste punktet i Australia.

Spør oss om reiser til Byron Bay

Flotte strender, spennede opplevelser og et stort aktivitetstilbud, en avslappende atmosfære og kule festivaler er bare noen eksempler på hva som venter deg i Byron Bay. Som backpacker kommer du til å digge denne kule byen, og vær forberedt på at det kan bli vanskelig å skulle forlate Byron Bay igjen.

Sol, hav og strand

Havet utenfor Byron Bay er full av liv, og her står opplevelsene i kø. Aktivitetstilbudet er stort og du kan blant annet dykke, surfe, kajakkpadle, i tillegg til mange andre kule vannsportsaktiviteter. Strendene er også perfekte for en rolig dag med avlapping i solen, og hvis du er heldig kan du få øye på ville delfiner og hvaler som hopper opp over havoverflaten. Hvis du er i god form kan du også bli med på "Daily Ocean Swim" som arrangeres hver morgen. Konseptet er at man går fra Surf klubben til The Pass, forså å svømme tilbake. Svømmeturen er på ca. 1,5 km og det er mellom 20-50 personer av Byron Bays innbyggere som tar denne svømmeturen hver dag. 

Bohemisk livsstil

Byron Bay bærer også preg av sin bohemiske livsstil som bidrar til den avslappede atmosfæren du finner her. Overalt i gatene finner du økologiske kafeer og restauranter, billig massasje, og yoga studioer. Husk også å besøke Byron Bays markeder hvor du kan finne alternativ kunst, håndarbeid, og kortreist (og økologisk) frukt og grønnsaker.

Live musikk i Byron Bay

Mange artister som drar på turné i Australia stopper i Byron Bay, og ved byens samfunnshus  er det underholdning nesten hver eneste søndag. Fra mars til november avholdes det også en masse festivaler, som eksempelvis Mullum Music Festival. Ikke gå glipp av denne hvis du er i Byron Bay i november.

Vil du reise til Byron Bay?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Byron Bay og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL AUSTRALIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Australia?

Vi samarbeider med flere universiteter i Australia, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere i Australia

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...