{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
cairns-australia-jungle-cover
cairns-australia-great-barrier-reef-aerial-sidebar

Cairns - Tropisk paradis!

Cairns er Australias tropiske paradis og ligger i den nordlige delen av Queensland hvor verdens største korallrev, Great Barrier Reef, møter fastlandets frodige regnskog. Både selve Cairns og områdene rundt er svært populære blant backpackere fra hele verden som kommer hit for å dykke, snorkle og nyte den avslappede atmosfæren. Hos oss finner du billige reiser til Cairns!

Spør oss om reiser til Cairns

Cairns er en herlig by perfekt for backpackere ettersom det finnes et bredt utvalg av gode hosteller, kule barer og alternative butikker - samt alt du kan tenke deg innen surfe- og strandmote. Byen er likevel mest kjent som utgangspunkt for spennende opplevelser i området rundt.

Dykking og dykkerkurs i Cairns

Først og fremst selvfølgelig det fantastiske Great Barrier Reef, verdens største korallrev; minst like vakkert som det er stort. Havneområdet i Cairns er fylt av dykkeselskaper og båter som tilbyr dykketurer ut på korallrevet. Om du ikke har tid eller lyst til et standard dykkekurs er det mulig å velge en tur der du får alle instruksjoner om bord i båten på vei ut til dykkedestinasjonen, hvor du så kan gjøre enkle dykk sammen med instruktør.

Great Barrier Reef strekker seg langs kysten av Queensland over en distanse på hele 2600 km, men det er kun rett utenfor Cairns at revet er såpass nærme land at man enkelt kan ta seg ut dit. Nettopp derfor er Cairns en svært populær destinasjon - og når det gjelder eventyr kan du finne stort sett alt hjertet måtte begjære her!

Ta deg tid på forhånd til å sjekke ut og sammenligne priser og tilbud fra de ulike operatørene, slik at alt ligger til rette for den perfekte dykkeopplevelsen når du endelig kommer til Cairns. Skulle dykking imidlertid ikke være det rette for deg finnes det selvfølgelig også massevis av muligheter for bare å snorkle i overflaten! Uansett så vil du oppleve den mest fantastiske undervannsverdenen når du kaster deg utenfor båtrekka og setter dykkemasken på nesen - og definitivt finne verden over vann temmelig kjedelig i etterkant…! Ja, Great Barrier Reef er uten tvil unikt og med rette plassert på UNESCOs liste over verdensarv.

Fuktig, frodig og fengslende vakkert rundt Cairns

Den nordlige delen av Queensland som omkranser Cairns er selve essensen av det tropiske Australia. Her er naturen grønn og frodig overalt hvor du kaster blikket takket være det heftige regnfallet staten opplever under regntiden fra november til mars. Dette er også årstiden for sykloner - så sjekk værmeldingen.

Turer til innlandet er også et must under ditt opphold i Cairns, og spesielt høylandet sørvest for byen - Atherton Tableland. Her er landskapet fylt med brusende elver, fossefall og enorme gårdsbruk. I den nærliggende Undara Volcanic Park kan du sjekke ut spennende grotter og huler som gjennom tidene har blitt formet av glødende lava.

Flere opplevelser rundt Cairns

Når du er ferdig med det komfortable liv og dykkeopplevelser blant fargerike fisker og harmløse haier under havets overflate - samt tilbakelente aktiviteter i skyggen på en av Cairns' mange barer og kafeer - er det på tide å sette kursen nordover. Nabobyen Port Douglas har om mulig enda vakrere omgivelser enn Cairns i tillegg til gode dykkeforhold. Ta også Daintree National Park ved Cape Tribulation opp til vurdering, hvor regnskogen glir over til fantastiske milelange strender. Og når du først er her - hvorfor ikke ta turen helt opp til Australias nordligste punkt, Cape York Peninsula? Den eneste veien som leder hit er både gjørmete og humpete, og snor seg gjennom frodig jungel og salige fossefall samt naturlige basseng perfekt for en avkjølende dukkert. Denne turen er et aldri så lite eventyr i seg selv.

Working Holiday i Cairns

Working Holiday - hva er det? Jo, det er akkurat hva det høres ut som. Du reiser på ferie samtidig som du arbeider og tjener penger. Dersom du er mellom 18 og 31 år kan du søke om et Working Holiday-visum i Australia. Så hvorfor ikke gjøre om din reise til Cairns til en Working Holiday? Sjekk ut vår Working Holiday-startpakke i Cairns.

Vil du reise til Cairns?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Cairns og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL AUSTRALIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Australia?

Vi samarbeider med flere universiteter i Australia, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere i Australia

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...