{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
darwin-australia-crocodiles-water-reflection-cover
darwin-australia-litchfield-national-park-waterfall-sidebar

Reiser til Darwin - Krokodillene venter

Darwin er hovedstad i staten Northern Territory, og med 90.000 innbyggere myldrer byen av aktiviteter og energi. Havneområdet er faktisk dobbelt så stort som det man finner i Sydney. Ellers finner du museer, dyreparker og zoologiske hager, samt at det finnes overraskende mange barer og restauranter.

Spør oss om reiser til Darwin

Hovedårsaken til Darwins popularitet blant reisende er imidlertid ikke selve bysentrum, men byens nærme beliggenheten til Australias største nasjonalpark - den 20.000 kvm store Kakadu National Park. Dette er stedet der selveste Crocodile Dundee ble filmet, og er du interessert i Australias natur- og dyreliv (selvfølgelig inkludert krokodiller!) er dette absolutt rette sted å reise til!

Restauranter i Darwin

Restauranter finnes i alle prisgrupper og byr på generøse porsjoner til samme pris som vi betaler for en halvliter hjemme. Vi anbefaler at du prøver en fiskerett med barramundi - favoritten til sportsfiskere og i tillegg svært smaksfull!

Christos' på Michael Street regnes som en av Darwins beste sjømatrestauranter hvor du betaler grei pris for en havfersk hovedrett. Et budsjett-alternativ til dette er The Wharf Precinct som ligger i havneområdet hvor du kan fråtse i herlig sjømat for halve prisen. Mesteparten av Darwins natteliv finner du på Mitchell Street.

Severdigheter i og rundt Darwin

Turer til de fantastiske nasjonalparkene! Den mest populære er Kakadu National Park med sitt rødlige terreng, vakre fossefall og aboriginske helleristninger.

En favoritt blant de lokale for dagsturer er Litchfield National Park, en noe mindre park med nærmere beliggenhet til Darwin.

I sentrum: Museum & Art Galleries of the Northern Territory, utstillinger med aboriginsk kunst samt en utstilling i forbindelse med Hurricane Tracy som jevnet byen med jorden i 1974 - gratis inngang.

Crocodylus Park: En dyrepark med lokale dyr så vel som løver, apekatter og massevis av krokodiller. Moro for barn, men ingenting slår en skikkelig krokodillesafari i villmarka. Inngang 100 kr. 

Strendene rundt Darwin

Darwin har flere flotte sandstrender - men dessverre er de lite egnet for badeliv ettersom det myldrer av hai og krokodiller i vannet - og som om ikke det var nok, mellom november og mars er havet i tillegg fullt av dødelige maneter.

Vil du reise til Darwin?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Darwin og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL AUSTRALIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Australia?

Vi samarbeider med flere universiteter i Australia, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere i Australia

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...