{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Surfers Paradise

surfers-paradise-beach-australia-cover
surfers-paradise-coastline-sidebar

Reiser til Surfers Paradise - En fancy juvel!

Surfers Paradise er den ultimate drømmedestinasjon for surfing, avslapning og luksuriøs livsstil. Med sin beliggenhet på Gold Coast i staten Queensland kan Surfers Paradise by på noen av verdens aller beste strender! Hos oss finner du billige reiser til Surfers Paradise!

Spør oss om reiser til Surfers Paradise

Surfers Paradise er det opplagte stedet å starte når du skal på reise på Australias Gold Coast! Dette er en av Australias mest populære feriedestinasjoner og her finner du en perfekt blanding av moderne storbyliv og tilbakelent strandliv. Både rekken av enorme skyskrapere og herlige strender er imponerende, sistnevnte regnes som noen av verdens reneste. Langs strandpromenaden ligger det koselige cafèer og restauranter. Ingenting er som å gripe håndkleet etter en lang shoppingdag og sette kurs mot de gyldne sandstrendene.

Shopping i Surfers Paradise

Surfers Paradise har mange "gjemte" butikker som bare venter på å bli utforsket. Beachfront Market byr på spennende boder med all slags varer, og i Central Business District (CBD) finner du Cavill Mall - et paradis for shopaholics. Cavill Avenue er hovedgaten med massevis av kule butikker.

Et pulserene natteliv i Surfers Paradise

Byen er like livlig om natten som om dagen; barene og diskotekene starter sine livebeats tidlig om kvelden og du finner alle slags underholdende begivenheter som f.eks gatemusikanter og sirkusartister rundt Cavill Mall. De fleste barene ligger langs Orchid Avenue, og flere av de tilbyr rabatter for backpackere. Gold Coast's teatere byr på gode liveopptredener, og flere restauranter kjører cabaretshow for sine gjester.

Andre severdigheter i Surfers Paradise

Surfers Paradise ligger nærme flere av Queensland's fornøyelsesparker hvor du kan nyte fart og spenning dagen lang. For de litt mer sofistikerte finnes det endel kunstgallerier med utstillinger fra lokale artister. Gold Coast Art Gallery ligger på 135 Bundall Rd.

Sjekk ut Surfers Paradise med fugleperspektiv fra Q1 Observation Deck, Hamilton Avenue. En superrask heis frakter deg opp på hele 322 høydemeter, og bygningen kan også by på både kino og barer.

Aktiviteter rundt Surfers Paradise

Vannsportentusiaster har massevis å velge blandt, men surfing er selvfølgelig et absolutt must. Meld deg på surfetimer til å begynne med dersom du ikke allerede kan sporten, og kast deg deretter ut i bølgene sammen med proffene. Sjekk ut spennende Quicksilver Pro Surfing Competition og Surf Lifesaving Championships som holdes i mars hvert år, massevis av action.

På Main Beach kan du leie deg vannsportutstyr som wakeboard, bodyboard, surfebrett, paddle boards og vannscooter. Dersom du digger volleyball kan du hive deg med de som spiller gjennom dagen på Central Surfers Paradise Beach.

For de som liker sjøbrisen men ikke vil bli våt er gode alternativer fisketurer eller paraseiling.

Har du enda ikke fått nok og higer etter et adrenalinkick?! Kast deg utenfor imponerende høyder med bungyjump! Det et et par operatører som driver med dette, og i Surfers Paradise kan du til og med teste ut "after dark-bungy jump".

Våre reisetips for Surfers Paradise

Indy 300 Grand Prix Race tilføyer Surfers Paradise et heftig actionkick i oktober hvert år.

Vil du reise til Surfers Paradise?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Surfers Paradise og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL AUSTRALIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Australia?

Vi samarbeider med flere universiteter i Australia, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere i Australia

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...