{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Whitsunday Islands

Whitsunday Islands
Whitsunday Islands

Reiser til Whitsunday Islands – turkisblått hav og vind i håret

Er du en ekte livsnyter som elsker å ligge og sole deg på dekket til en seilbåt med vind i håret og omringet av krystallklart, turkisblått vann? Vil du se havskilpadder svømme rundt båten? Eller vil du oppleve solnedgangen gå sakte ned i horisonten fra en båt med en gjeng eventyrlystne folk som deg selv? Ja, da bør du dra på en seiltur på de fantastiske Whitsunday Islands.

Spør oss om reiser til Whitsunday Islands

Whitehaven Beach og rokker langs strandkanten

De fleste seilturene til Whitsunday Islands og Whitehaven Beach har avgang i Airlie Beach på fastlandet i Australia. Her kan du overnatte en natt eller to og nyte det deilige backpackerlivet før noen dagers seilas. På seilturen kommer du også til Whitehaven Beach, som er noe du må oppleve. Krystallklart vann, hvit sand og et imponerende marineliv. Whitehaven Beach strekker seg over syv kilometer på Whitsunday Island som er den største av 74 øyer i Whitsundays. Når du seiler i Whitsunday Islands får du den vakreste naturen, herlig ro og flotte opplevelser samtidig.

Den mest fotograferte stranden i Australia

Når du ser Whitehaven Beach forstår du hvorfor stranden er den mest fotograferte stranden i Australia. Den har blant annet blitt kåret til South Pacifics beste strand av TripAdvisor. Ved den nordlige enden finner du Hill Inlet, hvor fargene i vannet blandes med fargene fra land. Den hvite sanden og det turkisblå havet er veldig vakkert, og du kan ikke annet enn å betrakte den flotte naturen.

Den beste utsikten på Whitsunday Islands

Den beste utsikten finner du på Tongue Point. Når dere kommer seilende, legger dere til ved Tongue Bay ved stranden. Der kan man gå opp til utsiktspunktet ved Hill Inlet og Whitehaven Beach, og på den andre siden til Betty’s Beach ytterst på Hill Inlet.

Gode tips til reisen

Den aller beste måten å nyte en seiltur på er å tilbringe tid i vannet. Derfor er det en god idé å sjekke om det er snorkelutstyr på båten du skal seile med, ellers kan du investere i utstyr og ta med. Det er gode muligheter for å hoppe i vannet underveis, og det kan anbefales at du seiler rundt omkring øyene i et par dager for å få den beste opplevelsen.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL AUSTRALIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...