{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
nadi-fiji-colorful-hindu-temple-sri-siva-subramaniya-swami-cover
nadi-fiji-hammock-sunset-sidebar

Reiser til Nadi - Bula!

Nadi er det perfekte stedet å bli kjent med de ekstremt gjestfrie og vennlige menneskene på Fiji. Start Fijituren med et par dager i Nadi der du kan shoppe, spise god lokal mat og besøke byens flotte hindu-tempel. Hos oss finner du billige reiser til Nadi!

Spør oss om reiser til Nadi

Velkommen til det enkle liv! Det fijianske folk er et perfekt eksempel på hvordan man kan bli lykkelig av å leve et rolig og tilbakelent liv. Disse menneskene er kjent for å være de mest gjestfri og godhjerta menneskene verden, og kommer til å ta deg godt imot som gjest i deres hjemland.

Velkommen til Nadi

Nadi er Fijis tredje største by og ligger på hovedøya Viti Levu, som er den største av Fijis totalt 300 øyer. De fleste reisende flyr inn til Nadi og bruker det som utgangspunkt for rundreiser og øyhopping rundt omkring på Fiji. Pass likevel på at du setter av litt tid til å utforske Nadi før du reiser videre.

Dykk ned under overflaten rundt Nadi

En av de flotteste og mest frodige øyene på Fiji er Nananu-i-Ra, beliggende ved nordkysten av Viti Levu. Her kan du nyte deilige sandstrender og oppleve Fijis magiske undervannsverden. Har du drømt om å prøve dykking, er Fiji stedet å gjøre det på! Dykk ned i havets dyp og utforsk spennende havdyr som hval, hai, skater og regnbuefarget fisk. Dykkerforholdene her er rett og slett fantastiske!

Templer og festivaler i Nadi

Det rolige og fargerike templet Sri Siva Subramaniya er definitivt verdt et besøk. Det er det største hindu-templet på den sørlige halvkule, og for mange er dette en viktig pilegrimsdestinasjon. Hver måned avholdes den velduftende Karthingai Puja-festivalen på tempelområdet, og er du glad i denne typen festivaler bør du reise hit i april, da de feirer den årlige Panguni Uthiram Thiru-naal festivalen. 

Shopping i Nadi

Få med deg litt shopping langs Nadis hovedgate før du reiser videre! Her finner du både lokalt håndverk, smykker, klær og suvenirer som kan være gøy å ta med hjem. Det ligger også flere gode restauranter og barer i område. Følg etter de lokale når dere skal velge hvor dere skal spise, de vet alltid hvor man får den billigste og beste maten.

Våre reisetips til Nadi

Når du er i Nadi bør du ta turen ut til øygruppen Mamanuca - der Mana Island er spesielt viktig å få med seg. Dette er en sann juvel blant Fiji-øyene, med sine rolige sandstrender og krystallklare vann. Her kryr det dessuten av fargerike fisk, noe som gjør det til det perfekte stedet for en snorkletur! På Mamanuca-øyene finner du både supre dykkesteder og fartsfylte surfestrender. Har du lyst på litt fest og moro er Beachcomber Island stedet å dra. Øya er kjent for sine fantastiske strandfester med "happy hour" to ganger daglig.

Vi kan også anbefale deg å ta en dagstur fra Nadi til Mount Batilamu, der du finner de beste turløypene i Koroyanitu National Park. Vær likevel oppmerksom på at du ikke bør være redd for innsekter, for Viti Levu huser nemlig verdens største insekt: Giant Fijian Long-Horned Beetle. Holde øynene åpne, så ser du dem kanskje langs stien.

Yasawa-øyene er perfekte for øyhopping, og med vårt fleksible båtpass, er det enkelt å komme seg mellom øyene. Se delfinene leke i bøgene fra båten og nyt den friske sjøbrisen mens du farter rundt mellom øyene.

Sjekk også ut Colo-I-Suva Forest Park, dersom du har lyst på en avveksling fra late dager på stranden. Her kan du oppleve spennende dyre- og planteliv, samt følge turløypene som leder deg til nydelig landskap og fantastiske naturlige vannbasseng.

Vil du reise til Nadi?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Nadi og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL FIJI

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...