{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Yasawaøyene

yasawa-fiji-nacula-island
taveuni-island-fiji-palm-kids-sidebar

Reiser til Yasawaøyene - Det ultimate ferieparadis

Yasawaøyene representerer det beste av det Fiji har å by på. Disse frodige, grønne øyene er omkranset av kritthvite sandstrender og kan by på noen helt fantastiske dykke- og snorklesteder. Her finner du alle ingrediensene som skal til for å skape et ekte ferieparadis; bortgjemte bukter, krystallklart vann, paraplydrinker og kritthvite sandstrender. Hos KILROY finner du rimelige reiser til Yasawaøyene!

Spør oss om reiser til Yasawaøyene

Hva er det som gjør Yasawaøyene så fantastiske?

Yasawaøyene gir deg mulighet til å rømme vekk fra de store byene og de høylytte festøyene, til fordel for å tilbringe et par dager i et fredfylt paradis. At det er rolig og fredelig betyr likevel ikke at Yasawaøyene er kjedelige, det finnes nemlig nok av spennende aktiviteter å ta seg til. Viste du for eksempel at...

  • Yasawaøyene ofte blir omtalt som "virkelighetens akvarium" og er det desidert beste stedet å dra dersom du skal dykke eller snorkle på Fiji?
  • Øygruppen er perfekt dersom du vil dra på øyhopping?
  • Det finnes flotte turstier i variert terreng på de fleste av Yasawaøyene?
  • Du kan dra på fisketur med de lokale for å få en ekte smakebit på den lokale levemåten?

Lokalbefolkningen på Fiji er dessuten kjent for å være noen av de vennligste menneskene i verden. De kommer til å ta deg imot med et stort smil og den lokale hilsenen "bula", som du like gjerne kan lære deg først som sist. Det er nemlig lurt å henge seg på de lokale, for de kjenner regnskogens skjulte hemmeligheter og vet hvor de beste snorkle- og dykkestedene ligger. De er heller ikke redde for å dra i gang en spontan bålkveld eller invitere deg med på en runde sandvolleyball. Her er det bare å henge seg på!

Hvordan kommer jeg meg til yasawaøyene?

De fleste som reiser til Yasawa-øyene tar seg hit via båt fra Nadi, men det er også mulig å reise med et sjøfly. Flyturen tar ca. 30 minutter, så det går betydelig raskere enn å reise med båt, men det koster også mer. 

Skal du reise med båt, er den lett gjenkjennelige (neongule) katamaranen - Yasawa Flyer, det beste alternativet. Båten går fra Nadi på hovedøya og tar deg med til de forskjellige øyene. Vær oppmerksom på at reisetiden avhenger veldig av hvilken øy du planlegger å besøke. Den nærmeste av Yasawa-øyene ligger ca. 3 timer fra Nadi, men på grunn av de mange stoppene underveis, kan det ta betydelig lenger tid å komme seg ut til de øyene som ligger lengst unna.

Fun facts om Yasawaøyene

  • Filmene "The Blue Lagoon" (1980) og "Cast Away" (2000) ble begge filmet på Yasawaøyene.
  • Yasawaøyene ble først oppdaget 1789 av William Bligh - som var delaktig i mytteriet ombord på HMS Bounty.
  • Den gjennomsnittlige lufttemperaturen ligger på 25 grader, mens den gjennomsnittlige havtemperaturen ligger på 25.5C!

Vil du reise til Yasawaøyene?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Yasawaøyene og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL FIJI

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...