{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
auckland-harbor-bridge-westhaven-marina-cover
auckland-city-view-biking-lane-sidebar

Auckland - City of Sails

Mellom to havner på den vakre nordøya på New Zealand ligger Auckland, også kjent som: City of Sails. Til tross for at det bor mer enn en halv million mennesker, er 'by' et stort ord for Auckland. På grunn av alle de lave bygningene, ser Auckland mer ut som en utvidet landsby, men med en kosmopolitisk karakter. Auckland er inngangsporten for mange backpackere til New Zealand. Byen er omgitt av flott natur, og er et glimrende utgangspunkt for spennende aktiviteter. Hos oss finner du billige reiser til Auckland.

Spør oss om reiser til Auckland

City of Sails

Auckland, eller Tamaki-or-rau Makau som maoriene sier, er det tettest befolkede urbane området på nordøya til New Zealand. Distriktet omfatter byene Auckland, Waitakere, Manukau og North Shore. En fjerdedel av New Zealands totale befolkning bor faktisk i området. Aucklandere er gale etter seiling. Så hvis du er en fan av seiling, har du allerede en grunn for å reise til Auckland. Lidenskapen for seiling vises tydelig gjennom alle seilbåtene som ligger i havna. Byen er kjent for å arrangere flere seilkonkurranser, blant annet den berømte America's Cup. Hvis du ønsker å mingle med lokalbefolkningen, så er det bare å komme seg på en båt. Det er nok av muligheter. Du kan for eksempel ta leksjoner på en seilskole eller leie din egen båt.

Opplev Auckland

Områdene rundt i Auckland er egentlig temmelig like, men noen er mer interessante enn andre. Parnell Village, 1,2 kilometer ut fra sentrum, er verdt å besøke. Området er kjent for mange flotte historiske viktorianske hus og butikker. Ta en pils, nyt en god lunsj og la stemingen ta deg med tilbake i tid. For shopping er bydelen Newmarket det ideelle stedet. Det er også mange teatre i dette området.

K Road, sør for sentrum, er en smeltedigel og rommer mange etniske restauranter. Den opprinnelige området til maoriene er nå et flerkulturelt samfunn med en bohemsk atmosfære. De beste nattklubbene ligger i K Road eller Parnell Village.

Overnatting i Auckland

New Zealand er et populært land, og tiltrekker seg hvert år mange turister. I området rundt Auckland finner du mange forskjellige typer overnatting. Hvis du har masse penger å bruke, kan du nyte luksusen av fem-stjerners hoteller. Reiser du på budsjett kan byen tilby en rekke gode hosteller, og området rundt byen har også svært fine campingplasser. Bed & Breakfast steder finner du stort sett over hele øya.

Når bør man reise til Auckland?

Auckland og New Zealand er en destinasjon som kan besøkes året rundt, men nordøya har et helt annet klima enn sørøya. Om sommeren (desember til februar) ligger temperaturen vanligvis mellom 21 og 24 ° C, om vinteren (juni til august) faller temperaturen sjelden under 12 ° C. Det tyngste regnet faller i løpet av vinteren.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL NEW ZEALAND

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere i Auckland?

Vi samarbeider med flere universiteter i Auckland, og tilbyr gratis studieveiledning. 

Les mer om å studere i Auckland

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...