{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

New Zealand

Reise til New Zealand med KILROY
Reise til New Zealand med KILROY

Reis til New Zealand

En reise til New Zealand byr på fantastiske naturopplevelser og muligheter for ekstremsport. Strikkhopping, elverafting, kajakking, ski og brevandring er bare noen av de mange mulighetene reisemålet har å by på! La deg begeistre av vakre isbreer og bli kjent med den originale Maori-kulturen. Klimaet på New Zealand varierer fra subtropiske temperaturer i nord til polarklima sør. I Kaikoura kan du være med på hvalsafari, og lengere sør er en seiltur i det fantastiske Milford Sound et must.

Spør oss om reiser til New Zealand


Møt de lokale

Det beste av alt er likevel det lokale folket - "kiwis". Slå deg ned på en pub og opplev deres gjestfrihet og gode humor mens du nyter en halvliter og en lokal fotballkamp. Det kan være vanskelig å forstå den litt spesielle dialekten og uttalen, men bærer du på en god aussie-vits er dette tid og sted å komme med den på. New zealandere elsker nemlig å gjøre narr av australiere!

Reise rundt på New Zealand

For de som vil være sin egen herre på reise er de populære campervanene et glimrende alternativ da du selv har full kontroll over tid, sted og reiserute og kan utforske landet som du selv ønsker. Er du derimot ikke helt klar for å rulle på egne hjul anbefaler vi at du velger et av våre mange spennende busspass spesielt tilpasset backpackere. Vi kan tilby deg gode busser med et kjempebra rutenett hvor konseptet er at du hopper av og på bussene som du selv ønsker på en forhåndsbestemt reiserute.

Guidene ombord er lokale Kiwis som elsker å fortelle om deres hjemland, og de vil i tillegg mer enn gjerne være behjelpelig med overnatting ved behov. Bussene stopper på alle spennende steder underveis, det være seg alt fra vulkaner og flotte strender til regnskog, maori-kultur og vakker natur - alt avhengig av hvilket busspass du velger. Vi vil anbefale deg å ta en større opplevelsesreise ettersom New Zealand har så utrolig mye å tilby, og det ville jo være en skam å gå glipp av noe når du først har reist til den andre siden av jorda.

Overnatting

Vi anbefaler en super løsning for backpackere med kjeden Base Backpackers, hvor du kjøper en overnattingspakke med 5 eller 10 netter på forhånd og deretter booker inn selve datoene etterhvert som du selv ønsker. Du kan velge mellom dobbeltrom eller sovesaler. Mye fleksibilitet og lite stress for deg!

Working Holiday på New Zealand

Kunne du tenke deg å for alvor bli kjent med den spennende kulturen på New Zealand, kan en Working Holiday opplevelse være noe for deg. Med en Working Holiday kan du nemlig reise rundt på New Zealand i opptil 12 måneder og samtidig arbeide og tjene penger. En Working Holiday på New Zealand er en gylden mulighet for deg som ønsker å tilbringe litt ekstra tid på New Zealand og som ønsker å spe på ditt reisebudsjett. Du kan arbeide med nesten hva som helst, og hvor som helst på New Zealand. Du kan også arbeide flere steder i løpet av ditt WH-opphold og kan derfor bruke din Working Holiday på å oppleve alt hva New Zealand har å by på. 

Steder du bør oppleve på New Zealand

Er du glad i ekstremsport? Da er New Zealand stedet å dra! Her kan du prøve strikkhopping, elverafting, kajakking, ski og brevandring, for å nevne noe. Bli kjent med "kiwis", det lokale folket, opplev hvalsafari eller legg ut på en fantastisk seiltur i Milford Sound. Du kan også dra på en rundreise, enten ved å leie en campervan eller med et busspass. 

Trenger du mer inspirasjon?

Se flere artikler her
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL NEW ZEALAND

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise
alt

Kunne du tenke deg å studere på New Zealand?

Vi samarbeider med flere universiteter i New Zealand, og tilbyr gratis studieveiledning.

Les mer om å studere på New Zealand

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...