{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Fargerikt nabolag i La Boca, Buenoes Aires
Utsikt over Buenos Aires i soloppgang

Buenos Aires - Enormt, men unikt!

I tillegg til å være hovedstad er Buenos Aires en av Argentinas absolutt fineste byer - et perfekt sted å starte reisen og samtidig gli forsiktig inn i den latinamerikanske livsstilen. Hos oss finner du billige reiser til Buenos Aires!

Spør oss om reiser til Buenos Aires

Buenos Aires er en enorm storby, men på grunn av alle de ulike barrios (bydeler), hvert med sin egen unike karakter, føles det som du beveger deg fra landsby til landsby. Immigranter fra tidligere tider har bidratt til å gi byen et unikt, europeisk preg. De fleste interessante delene av byen kan du nå på egne bein (eller på sykkel), men det er ikke dyrt å ta en taxi heller! Buenos Aires noe for enhver lommebok, smak og stil.

SAN TELMO & PALERMO

San Telmo er et område med vakre, historiske bygninger. Det er i tillegg stedet for deg som kunne tenkt deg å lære den lidenskapelige dansen, Tango! Dette er noe av det byen er mest berømt for, så du kan jo ikke forlate Buenos Aires uten å ha opplevd tango (uansett om du er glad i å danse eller ikke). På søndager er det også et bruktmarked i San Telmo som er verdt å få med seg!

Palermo må være Buenos Aires kuleste sted. Med sin avslappede atmosfære, trendy butikker og restauranter, plaza'er og hyggelig hoteller er dette stedet definitivt perfekt for backpackere. Vi anbefaler å booke hvert fall et par netter på hostel eller hotell i denne bydelen.

LA BOCA & MARADONA

La Boca er sannsynligvis Buenos Aires' mest populære bydel. Mest kjent for sine mange og veldig fargerike hus, som gir deg oppskriften på en sann turistmagnet. Selv om det er en veldig hyggelig opplevelse å spasere rundt i gatene, så må vi si at mengden turister ødelegger noe av sjarmen. Ikke bli kjempe overrasket om du plutselig støter på et busslass med amerikanere eller japanere. Det er også greit å ha i bakhodet at La Boca er en fattig bydel som betyr at det ikke nødvendigvis er helt trygt å bevege seg utenfor turistområdene.

Er du fotballfan? Da bør du stikke innom en kamp mens du er i Buenos Aires med Argentinas mest berømte fotballag: Boca Juniors, hvor selveste Maradona startet sin karriere. Porteños (innbyggere i Buenos Aires) er lidenskapelig opptatt av fotball og det er en helt spesiell opplevelse å være med på en fotballkamp. Du føler vibrasjonen i stadiets solide betongmur idèt tusenvis av fans roper "Bocaaaa, Bocaaaa"! Et tips fra oss er at du bestiller billett til kampen gjennom hotellet eller hostellet ditt slik at du får inkludert transfer til og fra stadium (lykke til med å finne ledig taxi etter kampen!).

ANDRE BRA OPPLEVELSER

Det er så utrolig mye å se og gjøre i Buenos Aires, men du bør likevel inkludere et par ting til i skjemaet ditt i tillegg til det som allerede er nevnt. Gå fra Plaza de Mayo til obelisken, besøk Caminito (en veldig fargerik gate med mye lokal kunst), ta turen langs de mosaikkbelagte husene i Pasaje Lanín.

Du bør også ta en tur til Eva Perrons gravsten på kirkegården i Recoleta, gå langs verden videste gate, "straat" og ta turen til havnen Puerto Madero og slapp av på en av de fine stedene langs bulevarden.  Og mens du er i havnen, book en 2-dagers tur til Uruguay! Det koster lite og er absolutt verdt det!

Opplev Puerto Madero på kveldstid og hopp på sykkelen og ta turen langs vannkanten mens lysene og broene skaper en helt spesiell atmosfære.

Er du kunstinteressert? Da bør du ta turen innom Museo Nacional de Bellas Artes midt i Buenos Aires. Her kan du spasere blant kunstverk fra kjente kunstnere som Rembrandt, Monet og Van Gogh.

Mat & drikke i Buenos Aires

Mat er viktig i Argentina og det er her man visstnok kan få verden beste biff, servert med den berømte Malbec-vinen og mye tradisjonsrik mat fra Andesfjellene. I tillegg er det pizza og is på de fleste gatehjørner, som en del av den italienske arven. Tar du turen hit, må du smake på den tradisjonelle teen "Mate" og spise et par "Alfajores" - kjeks dekt med sjokolade og fylt med en karamell lignende dulce de leche.

 

OPPLEV ARGENTINA

Buenos Aires er en pulserende storby fylt med spennende aktiviteter og er et perfekt startsted i Argentina, men det er greit å huske på at du her får en helt annerledes annerledes opplevelse enn i resten av landet. Besøker du kun Buenos Aires får du kun en liten smakebit av hva Argentina har å by på. Landet er stort, med store kontraster og mye som bør oppdages. En smakebit er fint, men det gir deg kanskje også en fin unnskyldning for å utvide oppholdet ditt og utforske resten av landet?

Når er det best å reise til Buenos Aires?

Vurderer du ta turen til tangoens hjemland? Buenos Aires har det varmeste været i Januar og februar, men om det blir litt i det varmeste laget, så bør du ta turen på høsten fra mars til mai eller våren fra september til november. På høsten & våren får du temperaturer mellom 15 og 25 °C, og det er færre turister - som gjør det enda mer behagelig å besøke byen.

VIL DU REISE TIL BUENOS AIRES?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Buenos Aires og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book et gratis møte med oss

 

 

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL ARGENTINA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...