{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
buenos-aires-colorful-area-in-la-boca-neighborhood-cover
buenos-aires-city-cover

Buenos Aires - Enormt, men unikt!

I tillegg til å være hovedstad er Buenos Aires en av Argentinas absolutt fineste byer - et perfekt sted å starte reisen og samtidig gli forsiktig inn i den latinske livsstilen. Immigranter fra tidligere tider har bidratt til å gi byen et unikt, europeisk preg. Hos oss finner du billige reiser til Buenos Aires!

Spør oss om reiser til Buenos Aires

Buenos Aires er en enorm storby, men på grunn av alle de ulike barrios (bydeler), hvert med sin egen unike karakter, føles det som du beveger deg fra landsby til landsby. De fleste interessante delene av byen kan du nå på egne bein, men ta gjerne en taxi - det er latterlig billig!

San Telmo og Palermo

San Telmo er et område med vakre, historiske bygninger. Det er i tillegg stedet for deg som vil lære deg tango! Dette er noe av det byen er mest berømt for, så du kan ikke forlate Buenos Aires uten å ha opplevd denne lidenskapelige dansen (selv om du ikke i utgangspunktet liker dans).

Palermo må være Buenos Aires kuleste sted. Med sin avslappede atmosfære, trendy butikker og restauranter, plaza'er og hyggelig hoteller er det definitivt perfekt for backpackere. Vi anbefaler å booke hvertfall et par netter på hostel eller hotell i denne bydelen.

La Boca og Maradona

La Boca er sannsynligvis Buenos Aires' mest populære bydel. Mest kjent for sine mange svært fargerike hus, hvilket utgjør en sann turistmagnet. Selv om det er hyggelig å spasere rundt i gatene ødelegges sjarmen litt av alle turistene. Ikke bli for overrasket om du støter på busslast med amerikanere eller japanere. Ha i bakhodet at La Boca er en fattig bydel hvilket betyr at det ikke er helt trygt å bevege seg utenfor turistområdene.

Fotballfan? Da bør du stikke innom en kamp med Argentinas mest berømte fotballag: Boca Juniors, hvor selveste Maradona startet sin karriere. Det er en helt spesiell opplevelse å være med på en slik fotballkamp. Du føler vibrasjonen i stadiets solide betongmur idèt tusenvis av fans roper "Bocaaaa, Bocaaaa"! Et tips fra oss er at du bestiller billett til kampen gjennom ditt hotell eller hostel slik at du får inkludert transfer til og fra stadium (lykke til med å finne ledig taxi etter kampen).

Andre bra opplevelser

Det er så utrolig mye å se og gjøre i Buenos Aires, men du bør likevel inkludere et par ting til i skjemaet ditt i tillegg til det som allerede er nevnt. Avlegg en visitt til Eva Perrons gravsten på kirkegården i Recoleta. Gå langs verden videste gate, "straat". Ta turen til havnen Puerto Madero og slapp av på en av de fine stedene langs boulevarden.

Og mens du er i havnen, book en 2-dagers tur til Uruguay! Det koster lite og er absolutt verdt den korte turen.

Opplev Argentina

Buenos Aires er en pulserende storby fylt med spennende aktiviteter og et perfekt startsted i Argentina, men likevel må du huske på at dette er en helt annerledes opplevelse enn resten av landet. Så selvom du har vært i Buenos Aires er det likevel ikke nok til at du har fått et sant inntrykk av Argentina. Men dette er jo bare en glimrende unnskyldning til å utvide oppholdet ditt og utforske resten av landet, ikke sant? 

Vil du reise til Buenos Aires?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Buenos Aires og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL ARGENTINA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...