{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Iguazu Falls med KILROY
Reiser til Iguazu Falls med KILROY

Reiser til Iguazu Falls - Naturens underverk!

Iguazu Falls er en serie fossefall som strekker seg nesten tre kilometer i bredden. Fossefallene ligger på grensen mellom Brasil og Argentina, og er en av Sør-Amerikas topp, topp, topp destinasjoner som bør befinne seg på alle backpackeres liste over opplevelser. Hos KILROY finner du billige reiser til Iguazu Falls!

Spør oss om reiser til Iguazu Falls

Iguazu Falls består av til sammen 275 individuelle fossefall, og produserer så mye støy at man kan høre brølene flere kilometer unna. Naturens rå krefter vil virkelig imponere deg, spesielt når du befinner deg på toppen av fallene og stirrer inn i munningen på Devils Throat (Garganta del Diablo). Du har garantert ikke sett noe lignende!

Puerto Iguazu

Den argentinske siden av fossefallene kalles Puerto Iguazu, en liten landsby med avslappet atmosfære. Her finner du flere typer overnatting passende for alle budsjetter. De fleste tilreisende oppholder seg på den brasilianske siden, Foz do Iguacu. Dette er en forholdsvis stor by med 300.000 innbyggere. Dersom du er mer tilhenger av småbyenes jungelsjarme, velg Puerto.

Reisen til Iguazu Falls, og å komme seg rundt

Fra Buenos Aires tar det et par timer med fly (det er egen flyplass her), og med buss rundt 20 timer. Når du først har kommet til Iguazu Falls er det flere måter å gjøre selve turen til fossefallene på - som faktisk ligger i en nasjonalpark. Du kan gjerne reise dit selv, bare hopp i en taxi eller på en lokalbuss og betal inngangspenger til nasjonalparken. Dette er en rimelig metode og gir deg masse frihet. Alternativet er å booke en ekskursjon fra overnattingssted hvor du som regel får både transport, guide og inngangspenger til parken inkludert. Dette passer for deg som liker å få guiding og informasjon underveis. Turene foregår ofte i store grupper med folk i alle aldre, noe som kan være en ulempe dersom gruppen inkluderer gamle mennesker som gjerne forsinker de andre.

Mer av fossefallene

Du kan få adkomst til Iguazu Falls fra to sider, som begge vil gi deg en totalt forskjellig utsikt til disse ekstreme fossefallene. Den argentinske siden er bra for å komme tett opptil fossene, ta en båttur under de, bli skikkelig gjennombløt samt stå på toppen av Devils Throat. Et lite tog frakter deg rundt til de forskjellige områdene. Den brasilianske siden er imidlertid langt bedre for å ta de flotteste bildene av deg med vannfallene i bakgrunn - dette er fotografiens himmelrike! Fra denne siden vender du ansiktet mot fallene i stedet for å befinne deg over eller under dem. Så hva er best, spør du gjerne. Kom igjen, hvorfor velge?! Du har kommet hele den lange veien hit - prøv begge! Et av naturens underverker...

Når bør man reise til Iguazu Falls?

Selv om du i utgangspunktet kan besøke fossefallene fra begge sider gjennom hele året er det likevel noen ting som skiller årstidene. Aller best er vår og høst når temperaturene er behagelige og det er fullt av vann i elvene. Sommer (des-jan) er varmt og fuktig. Temperaturen gjennom vinteren (jun-sep) er bra, men vannmengdene er atskillig lavere noe som resulterer i at selve opplevelsen på langt nær blir så ekstrem.

Vil du reise til Iguazu Falls?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Iguazu Falls og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL ARGENTINA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...