{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
ushuaia-argentina-view-from-the-sea
ushuaia-argentina-sea-lions

Reiser til Ushuaia - Verdens ende!

Ushuaia er kjent som verdens sørlige ende, og ligger i et nydelig landskap spekket av aktiviteter for den aktive backpacker. I tillegg til et spennende og variert dyreliv, flotte isbreer og nasjonalparker finner vi også det perfekte startpunkt for ekspedisjoner til eventyriske Antarktis! Hos oss finner du billige reiser til Ushuaia og flotte turer til Antarktis!

Spør oss om reiser til Ushuaia

Verdens sørligste bys største attraksjon er rett og slett at den er verdens sørligste by, men det finnes et par interessante museer og massevis av kule aktiviteter verdt å få med. Ushuaias storslagne naturomgivelser gjør at du neppe blir skuffet når du etter en lang reise ankommer verdens ende.

Aktiv ferie rundt Ushuaia

Med både mektige Andesfjell og den vakre Beagle-kanalen fremstår Ushuaia som en billedskjønn destinasjon. Omgivelsene byr på spennende fotturer i et ulendt terreng, langs innsjøer og elver og gjennom frodige skoger. Fra Glaciar Martial får du en nydelig utsikt over Ushuaia og Beagle-kanalen, eller du kan hoppe på en båt for fine rundturer på vannet. Videre kan Ushuaia skilte med et rikt dyreliv med store bestander av pingviner, sjøløver og fugler - spesielt rundt èn av øyene. For litt mer fart kan du spenne på deg et par ski og sette utfor bakkene, vintersportssesongen varer fra juni til oktober. Fremdeles ikke fått nok? Hopp på en fartsfylt tur med hundeslede!  

Antarktis

Ushuaias havn er et ideelt startsted for ekspedisjoner til Antarktis. Finner du en sekk penger et eller annet sted er dette et bra alternativ å bruke de opp på. Cruisene er svært kostbare, men vil definitivt være en av ditt livs største opplevelser! Skipene går kun om sommeren (november-mars) ettersom havet er frosset igjen om vinteren. Været er dessuten bedre og dagene lengre, så gjør deg klar for 24 timer med dagslys!  

Tierra del Fuego

Denne nasjonalparken har massevis av små og lette løyper for fotturer som enkelt kan gjennomføres på en dag. Selv om parken er enorm av størrelse er det kun et begrenset område som folk kan ferdes i, så du vil ikke kunne gjennomføre dagelange fotturer. Men både dyrelivet og naturen her er så flott at det definitivt er verdt å sette av en dag i Tierra del Fuego. Fuglebestanden er stor, så for fugletittere er parken et absolutt must. Sjansen er stor for at du spotter en albatross eller kondor.

Vil du reise til Ushuaia?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Ushuaia og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL ARGENTINA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...