{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
bolivia-alpacas-mountain-nevado-sajama-cover
bolivia-girl-mountains-rocks-valley-sidebar

Reiser til Bolivia – Alle klimasoner i ett og samme land!

Rå kontraster og en rik kultur som holdes sterkt i live av det hjertevarme lokalfolket. Opplev det biologiske, menneskelige og klimatiske mangfoldet på en reise gjennom vakre og ville Bolivia.

Spør oss om reiser til Bolivia

Backpacking i Bolivia

La Paz er en fascinerende by som ligger høyt over havet med sjarmerende smågater og lokalfolk oppkledd i flotte farger som selger håndverk i alle mulige farger. Hovedstaden i Bolivia, Sucre, er et herlig historisk sted med mange spennende museer. Reis sørover til Potosí som er verdens høyest beliggende by av sin størrelse og ligger på UNESCOs liste over verdensarv. Tidligere var Potosí et sentrum for sølvgruver, men gruvene har nå blitt åpnet for besøkende. Fra Potosí kan du reise videre til den blendende vakre saltørkenen Salar de Uyuni – husk å ta med solbriller!

Parque Nacional Amboró er rett og slett enestående. Start turen i Buena Vista og benytt deg gjerne av campingmulighetene i disse vakre omgivelsene! Parque Nacional Madidi har et utrolig biologisk mangfold som blant annet omfatter isbreer i Andesfjellene og fuktige regnskoger. Få mer ut av ditt opphold ved å bestille en opplevelsesreise. Skinnende blå Lake Titicaca er en legendarisk destinasjon for alle backpackere. Innsjøen som ligger på grensen mellom Peru og Bolivia er verdens høyest beliggende fremkommelige innsjø og har totalt 36 øyer. Myter fra inkaenes tid hviler i vannkanten av denne praktfulle innsjøen hvor også indianere en gang har holdt til.

Reisetips til Bolivia

En rimelig måte å reise til Bolivia er med nattbuss fra et av nabolandene. Rutene fra Argentina og Peru har vanligvis god standard.

Ulike klimasoner som strekker seg fra tropiske daler til de isende Andesfjellene er en opplevelse i seg selv. Å pakke til en slik reise kan være en smule krevende, men ved å tilpasse reiseruten etter klimaforholdene trenger du ikke å bekymre deg. Den beste tiden på året å reise til Bolivia er fra mai til oktober, når det er vinter og været er tørrere og mer solrikt.

Vil du reise til Bolivia?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Bolivia og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Bolivia

Opplev det biologiske, menneskelige og klimatiske mangfoldet på reise gjennom vakre og ville Bolivia. I hovedstaden Sucre kan du besøke spennende museer og i Parque Nacional Amboró kan vi garantere slående vakre omgivelser. Vil du oppleve lokabefolkning og sjarmerende smågater bør du besøke den høytliggende byen La Paz.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL BOLIVIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...