{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Utsikt over sukkertoppene i Rio de Janeiro, Brasil
Kvinne slapper av på et skjær ved vannet i Brasil

Brasil - Strand, natur og kultur!

Brasil er like fantastisk som det er enormt og fortjener all den tid du kan sette av! Her kan du oppleve nydelige sandstrender, flotte mennesker, verdens største regnskog, fascinerende dyreliv, spennende byer, samba, fotball og vakre fossefall. Hos oss finner du rimelige reiser til Brasil.

Spør oss om reiser til Brasil

Brasil har så mye spennende å by på at du vil gå glipp av alt for mye dersom du kun blir værende på ett sted. Utrolige steder som Iguazu Falls, Pantanal, Manaus (Amazonas), Salvadro og Sao Paulo bør definitivt være en del av reisen til Brasil. 

Kontrastfylte Rio

Rio De Janeiro er et naturlig startsted for en rundreise i Brasil. Risikoen ved en tur hit er fristelsen til å bli værende her for alltid! Du oppdager fort at Rio er langt mer enn bare Copacabana, fotball og karneval. Byen bugner over av sjarm, eksotiske mysterier, fantastisk natur og fargerike bydeler. Her kan du også jobbe som frivillig der det virkelig er behov for det - i Rios fattigste bydeler, favelaene.

Ilha Grande - Brasils vakreste strender

Ilha Grande er ikke blant Brasils mest kjente attraksjoner, men denne øya er rett og slett himmelsk! Øya ligger kun et par timers kjøring sørvest for Rio de Janeiro, og når du kommer fram blir du møtt av krystallklart vann, vakre strender og frodig grønn vegetasjon. Her finnes ingen asfalterte veier eller støyende biler. Derimot er øya preget av en fantastisk avslappende atmosfære, og har flere vakre strender enn du kan telle. Den aller vakreste er Lopes Mendes Beach som du bare må oppleve!

Den brasilianske kulturen og det gode liv

En kan ikke unngå å bli bergtatt av den brasilianske kulturen og livsstilen. Brasilianerne nyter livet på stranden fra soloppgang til solnedgang. Det er ikke bare turistene som vet å sette pris på landets vakre strender! Glade barbeinte servitører bringer deg kalde øl, caipirinhas, grillet scampi og forfriskende juicer. Små og store spiller fotball i sanden, noen surfer, andre slapper av. Overalt høres nydelige toner av det brasiliansk portugisiske språket. Livet i Brasil er rett og slett herlig!

Opplev Amazonas og det mangfoldige dyrelivet

Amazonas-jungelen er verdens største regnskog, og et absolutt must å besøke når du er i Brasil. Det er en unik opplevelse å reise med elvebåt innover i regnskogen, sammen med de lokale som stiger av og på i små, avsidesliggende landsbyer. Langs Amazonaselvens bredder ligger strender så kritthvite at det neste er for godt til å være sant. Om du ikke er redd for pirajaer kan du i tillegg få en utrolig opplevelse under vann. Her kan du nemlig snorkle blant tropiske fisk og lyserosa delfiner.

Reis på oppdagelsesferd i den utrolige jungelen, der dere kan være heldige å møte på alligatorer (caymans), apekatter, papegøyer, dovendyr (sloths) flodsvin, taranteller - og om du er heldig - puma og jaguar. Sjansen for å se disse dyrene er aller størst i Pantanal - et fuktig og vidunderlig vakkert sumpområde på størrelse med Frankrike, som ligger sør for Amazonas. 

Transport og overnatting på rundreise i Brasil

Buss er absolutt det billigste og beste fremkomstmiddelet når du skal reise rundt i Brasil. Ombord på bussene får du dessuten muligheten til å bli kjent med andre reisende og lokale, spesielt når dere blir sittende ved siden av hverandre i flere timer. 

På rundreise i Brasil anbefaler vi overnatting i såkalte pousadas. Dette er rimelige hotell med enkel standard som finnes overalt - selv i små landsbyer midt i Amazonas. I tillegg til å være et billig alternativ gir overnatting i pousadas en autentisk opplevelse.  

Vil du reise til Brasil?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen din til Brasil! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Brasil og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Brasil

I Brasil kan du oppleve nydelige sandstrender, flotte mennesker, verdens største regnskog, fascinerende dyreliv, spennende byer, samba, fotball og vakre fossefall. Ilha Grande er spesielt kjent for sine fantastiske strender, og vi anbefaler et besøk til Lopes Mendes Beach! Brasilianerne kan å nyte det gode liv, så du kan forvente deg en deilig og avslappende atmosfære. Besøk verdens største regnskog, Amazonas, og nyt omgivelsene fra en elvebåt hvor du kan spotte avsidesliggende lansbyer og kritthvite strender. Og for ikke å glemme Rio, en by full av sjarm, farger og varme!

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL BRASIL

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...