{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Chile - KILROY
Reiser til Chile - KILROY

Reiser til Chile - Enestående natur!

Chile strekker seg fra Peru i nord til den sørligste spissen i Sør-Amerika. Et fascinerende land med kystlandskap på én side og nesten hele Andesfjellkjeden på den andre. Hovedstaden Santiago de Chile er en moderne metropol med et livlig byliv, en stor kontrast til den vakre og uberørte naturen ved Torres del Paine.

Spør oss om reiser til Chile

Backpacking i Chile

Punta Arenas er Chiles sørligste by og har i lang tid tiltrukket seg antarktiske forskningsbåter og turistskip. Cruiseskip tar deg med til pingvin-koloniene på Otway Sound der du også kan se seler, hvaler og spektakulære utsikter.

San Pedro de Atacama er en liten by fra kolonitiden med gode forbindelser videre til geysirer, vulkaner, saltsjøer og innsjøer i Chiles nordlige områder. Atacama-ørkenen er kjent for å være verdens tørreste område og er for mange en av de kuleste opplevelsene. Ta gjerne en liten ferd gjennom den avsidesliggende Valley of Moon. Parque Nacional Lauca er en enorm park med flokker av lama og alpakka samt over 100 ulike fuglearter. Lago Chungarà er en av verdens mest høytliggende innsjøer og befinner seg ved foten av vulkanen Payachata. Dersom du finner fjorder fascinerende kan du velge blant ulike båtcruise som tar deg med gjennom de chilenske fjordene fra Puerto Montt til Puerto Natales. Naturen og landskapet du beskuer underveis er enestående!

Det mest populære stedet for backpacker er Parque Nacional Torres del Paine. Det finnes mange spektakulære områder i Chile, men de som drar hit glemmer det aldri! Parken er rett og slett et paradis for turgåere. Den mektige naturen her er fantastisk! Sørg for at du setter av noen dager til fotturer, vi lover deg at når du først kommer hit vil du gjerne bli en stund! Rundt innsjøene finner du mange interessante områder med muligheter for kule aktiviteter.

Chiles hovedstad: Santiago

Hovedstaden Santiago ligger midt i landet, i nærheten av vakre vingårder ved Colchagua og Aconcagua i retning Andesfjellene, og Stillehavets strender på den andre siden. Byen er lys, moderne og velgungerende på alle måter, og er et flott sted å få inntrykk av det moderne og dynamiske Sør-Amerika. 

Reisetips til Chile

Fly er den mest praktiske måte å reise rundt i Chile på, ettersom avstandene er lange. Høysesong for reisende varer fra midten av desember til midten av mars. På hosteller får du rimelig overnatting og et naturlig samlingspunkt for å treffe andre backpackere. Parque Nacional Torres del Paine har flere velutviklede veier og gode campingplasser, så leiebil kan være en praktisk reisemåte dersom du ikke vil ta buss eller taxi.

Med base i Puerto Montt kan du ta dagsturer til Chiloe Island eller til nasjonalparkene for å oppleve vakkert landskap med vannfall, innsjøer og fjell. Aktivitetene er mange; flotte gåturer, hesteridning, terrengsykling i fjellene, kanopadling, prøv fiskelykken eller delta på frivillig arbeid!

Påskeøya (Rapa Nui) ligger 3700 km vest fra Chiles fastland og er et sted hvor de polynesiske vibbene overgår de chilenske. Øya er en av verdens mest isolerte og har en unik og mystisk atmosfære. Se de imponerende Moaistatuene og la deg fascinere av det forhistoriske folket som reiste dem.

Vil du reise til Chile?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Chile og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL CHILE

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...