{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
bogota-colombia-colorful-historic-buildings-in-los-martires-neighborhood-cover
bogota-colombia-bolivar-square-and-cathedral-cover

Reiser til Bogotá - fjelluft og skyskrapere!

Colombias hovedstad Bogotá er en fascinerende storby i ekte sør-amerikansk stil. Her er de livlige gatene fylt med kaos, lidenskap, hastverk og eksotiske vibrasjoner. Byen byr på både tynn fjelluft, høyreiste skyskrapere og vakre bygg i kolonistil - i tillegg til en av verdens beste gullmuseum. Hos oss finner du billige reiser til Bogotá!

Spør oss om reiser til Bogotá

Bogota er hovedstad i Colombia og ligger på hele 2600 meters høyde, så det er ikke uvanlig at man blir litt svimmel de første dagene etter ankomst på grunn av den tynne fjellufta. Men det går fort over, og da vil du raskt verdsette byens mange opplevelser og spennende severdigheter.

Bogotás berømte fjell

Bogotá er omringet av elver, og øst for byen ligger majestetiske fjell. En av Bogotás mest iøynefallende landemerker er det hvite klosteret med høye trær rundt som ligger på toppen av fjellet Monserrate. Herfra får du spektakulær utsikt over byen. En tur hit er en selvfølge for alle som besøker Bogotá!

Bogotás spanske røtter

Under et oppholdt i Bogotá vil du neppe unngå å legge merke til byens spanske røtter og dens fortid med kolonistyre. Byen ble grunnlagt i 1538 av den spanske erobreren Gonzalo Jimenez de Quesada etter et tøft oppgjør med lokale chibcha-indianere. Rester etter kolonitiden vil man fremdeles i dag kunne se på arkitekturen i Bogota, spesielt i gamlebyen der det ligger flere eldre hus og vakre kirker.

Skyskrapere og grønne parker

Bogotá er i imidlertid også en moderne verdensmetropol med futuristiske skyskrapere og moderne kontorbygg, og huser mer enn 7 millioner innbyggere. Trafikken er ofte kaotisk, noe som er typisk for Sør-Amerika, spesielt i trange gater der du må være forberedt på å navigere deg forbi både moderne sportsbiler og trege esler. Men - skulle du ha behov for litt ro og fred så kan du bare dra til en av Bogotás mange vakre  og frodige parker der du kan slappe av på gresset med en god bok. De med interesse for historie bør ikke gå glipp av det velfylte gullmuseet Museo del Oro, der du kan vandre blant montere med juveler, edelstener og smykker fra tiden før spanjolene erobret byen. Dette spennende museet er for mange reisende selve høydepunktet på reisen til Bogotá.

Vis forsiktighet

Bogotá er ikke verdens tryggeste storby, og det er endel kriminalitet her, spesielt rundt sentrum og i de sørlige bydelene. De fleste hotellene ligger derfor i de nordlige distriktene der det er færre problemer. Du bør generelt vise forsiktighet når du beveger deg rundt i byen, og især på kveldstid og i bydeler som Zona Rosa og Parque 93rd. Sjekk lokale forhold før avreise.

Vil du reise til Bogotá?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Bogotá og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL COLOMBIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...