{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
ecuador-waterfall-bridge-pailon-del-diablo-baños-cover
ecuador-humming-bird-branch-sidebar

Reiser til Ecuador - Et lite land med store opplevelser!

Ecuador er et av Sør-Amerikas minste land, men ikke la størrelsen lure deg. Den mektige naturen vil slå pusten ut av deg og veien er kort mellom høydepunkter som Amazonas mystiske regnskog, de massive Andesfjellene, sjarmerende kystbyer og de fantastiske Galapagosøyene. Få et skikkelig naturkick på rundreise i Ecuador!

Spør oss om reiser til Ecuador

Opplevelser på backpacking i Ecuador

En rundreise er den perfekte måten å oppleve Ecuador på. Hovedstaden Quito ligger fantastisk til i høyden og du vil garantert kjenne den tynne luften på kroppen. Det er en merkelig følelse; alt føles plutselig tyngre og du må bevege deg i et roligere tempo enn normalt. Når du har blitt vant til høyden er det derimot mange grunner til å sikte enda høyere.

Tungurahua er en aktiv vulkan på rundt 5000 høydemeter med et enormt krater i midten. Adrenalinet pumper mens du kjemper deg mot toppen, vel utstyrt med fjellsko og ishakke, ledsaget av en lokal guide. I denne høyden befinner du deg ansikt til ansikt med ekte eventyr, fullstendig utslitt og med bratte stup på alle sider! Rett foran deg ligger Chimborazo på rundt 6000 meter, landets høyeste topp. Det føles nesten som du kan strekke ut hånden og røre ved den. Avstanden føles uvirkelig nære i denne høyden - Det er rart, men det er fantastisk!

Når du forlater de djevelske fjellsidene av Tungurahua krysser du en ny grense, nemlig den som skiller det brutale høylandet fra det mystiske og frodige lavlandet og Amazonas-jungelen. Ved foten av Tungurahua ligger den innbydende lille landsbyen Banos. Her kan du tilbringe noen late dager i hengekøye blant frodige bananpalmer og fargerike blomster. Det finnes også mange spennende mulighet for fjellsykling, fotturer og andre naturopplevelser.

Mot øst ligger rafting-paradiset Tena, og fortsetter du enda lengre i samme retning kommer du til Amazonas-jungelen og Parque Nacional Yacuni. I sør finner du den vakre og koselige kolonibyen Cuenca, hvor imponerende, velholdte bygninger og uimotståelige sjarm kan fange deg i dagevis. Sjarm er også et nøkkelord når det kommer til landsbyene langs kysten. Hva med å praktisere dine indre cowboyferdigheter på hesteryggen i Vilcabamba, eller dra på spanskkurs kombinert med surfing og yoga i backpackerbyen Montanita?

Våre reisetips til Ecuador

Markeder er et perfekt sted å starte dersom du vil lære kulturen og lokalfolkene bedre å kjenne. Nær Quito finner du store markeder som er veldig populære blant lokale. Her selges alle mulige slags varer, og du kan finne flotte suvenirer som gensere i alpakka-ull og fargerike smykker.

Galápagosøyene er rett og slett et paradis i særklasse. Destinasjonen er en bryllupsreise verdig, men vi ser ingen grunn til å vente på den slags. Her lever en rekke dyrearter som ikke finnes noe annet sted i verden og landskapet kan beskrives med ett ord; UNIKT!

Frivillig arbeid og spanskkurs kan være rimelige måter å utvide ferien i Ecuador på. Tilbring 2 uker eller mer på et spennende prosjekt, bo med lokale, lær deg spansk og få muligheten til å hjelpe lokalsamfunnet. Du tjener kanskje ikke penger på arbeidet, men vi lover at du kommer til å bli styrtrik på erfaringer og minner. 

Vil du reise til Ecuador?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Ecuador og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve i Ecuador

I Sør-Amerikas minste land kan du oppleve regnskog, Andesfjellene, kystbyer og Galapagosøyene. For å nevne noe! Bestig den aktive vulkanen Tungurahua, dra på rafting i Tena eller besøk den lille landsbyen Banos. Her kan du slappe av i deilige omgivelser eller bli med på fjellsykling, fotturer og andre naturopplevelser. Er du ute etter en virkelig eksotisk opplevelse bør du dra til Galapagosøyene. Her er landskapet virkelig unikt!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...