{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
machu-picchu-peru-mountain-inca-trail-cover
machu-picchu-peru-man-sidebar

Reiser til Cuzco - Opplev Machu Picchu!

En av verdens mest høytliggende byer ønsker deg velkommen med mystikk, sjarm og vakker beliggenhet mellom de mektige Andesfjellene. Cuzco er et naturlig stoppested før du reiser videre til Machu Picchu, men sørg for å sette av noen dager i byen. Atmosfæren i Cuzco er en herlig blanding av den avslappede livsstilen til nåtidens peruanere, spanjolenes katolske påvirkning og det gamle inkaimperiet.

Spør oss om reiser til Cuzco

Reise rundt i Cuzco

Med 300.000 innbyggere er dette ingen småby, men selve sentrumsområdet er forholdsvis lite og enkelt å ta seg rundt i til fots. Det meste ligger i og rundt Plaza de Armas. Byen har beholdt mye av sitt autentiske preg, så det meste du ser av restauranter, butikker og bygninger er i ekte peruansk stil. Slå deg ned på en fortauskafe, bestill en mektig frokost og nyt det gode liv i gatene. Mens du venner deg til høyden kan du besøke flere fine kirker, katedraler og museer.

Lei motorsykkel og sett kurs mot de bratte bakkene som tar deg ut av byen og opp på bakketoppen til den store hvite kristelig statue statuen. Utsikten herfra er fantastisk og du kan enkelt farte videre til mindre landsbyer med lamatrekkende bønder og vevende kvinner. I Cuzco finner du også både autoriserte taxier og pirattaxier. Førstnevnte kjenner du igjen ved at de har telefonnummer skrevet på bilene.

Det finnes et par store markeder i Cuzco som du bør ta turen innom. Disse har et fantastisk utvalg av håndlagede varer og prisene er latterlig lave. Få med deg noen herlige varer hjem, som lamatøfler, lamavotter, lamagenser, lamaskjerf – Kort sagt, alt som er laget av lama-ull! Hvis du klarer å pakke fornuftig kan du også få med deg vakre keramiske produkter med påmalte tradisjonelle inkamønster.

Inkastien til Machu Picchu

Backpacking i Peru er ikke fullkomment uten en reise til Machu Picchu. Det mystiske inkariket er blant de aller mest kjente attraksjonene, ikke bare i Peru, men i hele Sør-Amerika. Ta fatt på den berømte Inca Trail eller velg den litt mindre kjente Lares Trek for en mer off-the-beaten-track opplevelse. På sistnevnte rute vil du oppleve fantastiske utkikkspunkter, spektakulær natur og hyggelige møter med lokalbefolkningen på veien oppover. 

Reisetips til Cuzco

Den tørre årstiden varer fra april til oktober. Da er været stabilt med temperaturer på 5-20 grader, mens nettene kan bli kjølige. Fra november til mai er det regntid så ta med varme klær og regntøy. Det spesielt mye nedbør mellom januar og mars. Da bør du unngå trekking i fjellene, da stiene kan bli ekstremt gjørmete.

De fleste ankommer Cuzco med fly om morgenen. Byen har også en stor busstasjon med jevnlige avganger til blant annet Puno og Lima. Vi anbefaler fly fra Lima til Cuzco siden bussturen tar rundt et døgn og kan bli en ubehagelig opplevelse langs de svingete fjellveiene. Det er to togstasjoner i Cuzco med avganger mot Puno og Machu Picchu. Du kan kjøpe billetter til tog, fly og buss hos ulike reisebyråer i sentrum.

Cuzco har overraskende bra uteliv, med flere store nattklubber og diskoteker i sentrum. Grip en iskald Cusqueña og kast deg ut på dansegulvet. De beste restaurantene finner du bortgjemt i alle de små, trange brosteinsgatene. Maten er spennende, prisene er lave og atmosfæren er mystisk – Garantert suksess!

Vil du reise til Cuzco?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Cuzco og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL PERU

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...