{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
lima-peru-city-view-from-above-cover
lima-peru-peruvian-colorful-house-cover

Lima - The City of Kings

Lima byr på store kontraster. Her finner du en balanse mellom fattige slumområder og velutviklete forretningsstrøk. Kolossale kontorbygg og velholdte parker langs strandpromenaden gir deg følelsen av Middelhavet. Byen gir deg også en innføring i peruansk historie samtidig som det er et perfekt sted å slappe av ved kysten. Høres det ut som en by du vil besøke?

SPØR OSS OM REISER TIL LIMA

NÅR ER DET BEST Å REISE

Temperaturene er generelt ganske stabile året rundt, hvor du har de kaldeste månedene: juli- september med rundt 15 grader til 22 grader i februar-mars. I vintermånedene fra juni-september blir byen dekket av et "smogteppe" som kalles Garúa. Med stabile temperaturer året rundt er Lima et bra utgangspunkt for å kombinere peruansk historie med litt avslapning ved kysten før du reiser videre og opplever resten av landets utrolig spennende destinasjoner!

FØL PÅ LANDETS HISTORIE

I Lima finner du flere interessante museer og kirker (du bør blant annet få med deg katedralen fra 1500-tallet). Sett av litt tid til disse slik at du lærer om områdets omfattende historie, og gjør deg kjent med Inkakulturen (og dette imponerende folkeslaget) før du reiser videre til en av landets mange ruiner - du får garantert mer ut av opplevelsen! Sett kurs mot Huaca Huallamarca hvor du får en liten forsmak på hva som venter deg. Herfra får du i tillegg et glimrende utsikt over vakre Lima!

LEVENDE LIMA

Limas natteliv er ikke enkelt å overgå. Skal du få med deg det beste utelivet bør du besøke bydelene Miraflores, San Isidro (finansdistriktet) og Barranco. Som backpacker, så anbefaler vi at du rister løs sammen med lokale på Limas beste barer i Barranco, som er et perfekt sted å lære hva det vil si å "dra på byen" i Sør-Amerika! Husk å bestille deg en Pisco Sour (landets berømte cocktail)! Vil du danse ut i de små timer på et sted med god utsikt eller nyte byens beste mat, bør du tilbringe kvelden i Miraflores. Her finner du et hav av restauranter, utesteder og butikker som ligger fint til på en klippe rett ved kysten. Du får den beste sjømaten i mils omkrets, akkompagnert av den vakre utsikten over havet.

Er du utkikk etter litt mer low key fest og moro? Da bør du definitivt spørre noen av de lokale om hvor du bør gå for å få med deg kveldens strandfest - her kan du feste til tidlig morgen på sommeren.

Husk å ta turen innom byens kjerne, Plaza Mayor (eller Plaza de Armas de Lima, som den også kalles) før du reiser videre! Litt mer turister, men absolutt verdt å få med seg - det er tross alt hjertet av Lima.

FOR DEN AKTIVE BACKPACKER

Hvis du er av typen som ikke kan sitte stille, vil Limas utvalg av aktiviteter neppe skuffe deg. Prøv paragliding fra klippene i Miraflores, og når du lander på stranden er det bare å løpe rett til nærmeste utleie bod og skaffe deg et surfebrett. Ta utfordringen og test ut peruanske bølger! Luna Huana ligger bare to timer fra sentrum og tilbyr spennende rafting - perfekt for en dagstur.

OPPDAG VAKRE PERU

Kjeder du deg lett i store og travle byer? Null stress, Peru har langt mer å by på! På under 2 timer kan du med fly nå det historiske sentrum for Inkaimperiet: Cuzco. I denne byen har avslapning blitt en business! Det er også et populært startsted for den berømte trekking turen Inca Trail, hvor målet er de antikke Inkaruinene i Machu Picchu. Andre kule aktiviteter finner du rundt Lake Titicaca, byen Arequipa og Manu National Park. Eller hva med en tur til oasen i Huacachina eller Rainbow Mountain?

For den ekstreme eventyrer er det fullt mulig å prøve seg på klatring i de massive Andesfjellene med fjelltopper på over 6.000 høydemeter - eller hopp på et elvecruise som tar deg hele veien gjennom Amazonas-jungelen til Brasil! Peru er ikke et land du kjeder deg i og Lima er bare byen hvor reisen starter!

VIL DU REISE TIL LIMA?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Lima og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon eller på teams.

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL PERU

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...