{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
lake-titicaca-peru-panorama-cover
lake-titicaca-peru-reed-boat-sidebar

Reiser til Titicacasjøen - Oasen mellom Peru og Bolivia

Titicacasjøen er en kul destinasjon å tilbringe noen dager på, og det er bare å velge blant spennende steder å oppleve. Ta turen langs innsjøen og besøk små landsbyer, eller ta en øyhopping på selve innsjøen. Området inkluderer massevis å se og maten er overraskende bra! Hos oss finner du billige reiser til Titicacasjøen!

Spør oss om reiser til Titicacasjøen

Puno

På reisen din mellom Peru og Bolivia havner du definitivt ved Titicacasjøen,ettersom du mest sannsynlig farter gjennom byen Puno. Ta en stopover her og gjør deg kjent med byens lokale folk (kvinner kler seg med lag på lag med kjoler og bowlinghatter slik de har gjort i årevis). Fra havnen i Puno kan du enkelt komme deg ut til innsjøens små øyer. Vær imidlertid oppmerksom på at det kan være temmelig kjølig her!

Øyhopping

Den flytende øygruppen Uro med sine rundt 42 kunstige øyer laget av siv er interessant å få med seg, men farter du enda litt lengre kommer du til øyer med landsbyer hvor folk bor slik de har gjort gjennom århundre. Isla Taquile og Isla Amantanì er gode alternativer. Sørg for at du booker en seng hjemme hos de lokale for den beste opplevelsen!

Rundt Titicacasjøen

Med en størrelse på 230 x 100 kilometer er Titicacasjøen kontinentets største innsjø. Det er verdt å velge en større rundreise hvor du får besøkt flere av de små landsbyene, spesielt de mer avsides hvor du kan overnatte hjemme hos lokale familier. Sett av tid til en liten fottur eller to, det finnes massevis av ruter å velge mellom. Å farte rundt er best med lokal transport fremfor gjennom reisebyråer, det er både rimeligere og mer moro! Sørg for å ta med en liten pose coca-blader som du kan dele med sjåføren - han blir garantert positivt overrasket!

Mat

Uansett hvor du kikker rundt innsjøen finner du restauranter som tilbyr sine egne versjoner av "trucha criolla", en av verdens største ørret-art som kommer fra lokale oppdrett. Se opp for restauranter som prøver seg på enkel profitt ved å kjøre en turistifisert atmosfære - maten er som regel svært dårlig. Da kommer du bedre ut ved å spise på en litt mer shabby cafè eller et gatekjøkken der du finner lokale folk, her er maten definitivt av bedre kvalitet. Stikk innom et av fiskemarkedene tidlig om morgenen for en livlig opplevelse!

Copacabana, Isla del Sol & Isla de la Luna

Rett over grensen til Bolivia kommer du over et par andre populære backpacker-steder. Fra Copacabana ved strandkanten kan du booke turer til Isla del Sol og Isla de la Luna, en gang sentrum for Inkaenes rituale dyrkelse av solen. En perfekt start på din videre reise mot Bolivia!

Vil du reise til Titicacasjøen?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Titicacasjøen og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL PERU

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...