{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Vårt syn på ansvar og klima

vei i romania

KILROY's syn på ansvar & klima

Vil du vite mer om vårt syn på ansvar og klima, da har du kommet til riktig sted. Her finner du svarene på de mest stilte spørsmålene. Finner du ikke det du ser etter? Sjekk ut vår Myclimate FAQ.

Hvorfor fortsetter KILROY å selge flyreiser?

Vi i KILROY tror på kraften i å reise og den positive effekten hvert menneske får av å reise.

Ved å reise, så lærer vi. Lærer å omfavne forskjellene i verden, lærer å navigere og kommunisere med andre kulturer. Vi tror at dette skaper et sterkere globalt samfunn som igjen kan minimere konflikter i verden. Forstå og omfavne forskjelligheter med et åpent sinn. Når man reiser med et åpent sinn, ser man styrker og svakheter ved sitt eget land så vel som kulturene man møter. Ved å forstå åpner man sinnet sitt og bidrar til å minimere fordommer. 

Vi er en del av et globalt samfunn. Flesteparten av våre kunder er unge mennesker og de har blitt mer og mer internasjonale i sine holdninger og perspektiver. Vi blir mer og mer globale både privat og i jobbsammenheng. Globale selskaper blir større og mer dominerende, og som et resultat av de ansetter de også personer fra det globale samfunnet. For å møte denne etterspørselen, som ofte inkluderer et internasjonalt tankesett, bør unge menensker forstå verden og andre kulturer. 

Reise er et verktøy for forandring. Ved å reise kan vi bidra til utviklingen av et land eller en destinasjons økonomi, og med det også bidra til en jevnere fordeling av rikdom og stabilitet. Dette betyr at reise kan være en byggekloss for en mer stabil verden, fordi inntektene fra turismen kan bidra til lokal utvikling. Spesielt i avsidesliggende områder som har liten tilgang til vekts, utenom turisme.

Det er en bakside. Fordelingen av rikdom lokalt. Administrasjon av turisme. Overflod av tursime på enkelte steder. Turisme er et verktøy for bærekraftig vekst, men kan på samme tid ha negative ringvirkninger. Vi kan ikke løse alt, men vi kan i samtale med våre kunder gi råd om bærekraftige valg, velge riktige partnere og destinasjoner og ta del i bærekraftige løsninger. Dette er noe vi skal jobbe enda mer med i tiden fremover, ta eierskap til vårt ansvar i denne bransjen og finne de riktige måtene for å vise våre kunder, verden. Det er en reise i seg selv.

Hvilke initiativ relatert til klima har KILROY lansert eller jobber med? 

Les mer om vårt samarbeid med myclimate og våre prosjekter i Myanmar og på Madagaskar.

​​​​​​​Hva er KILROY sitt syn på ansvar og klima?

Det er viktig å se på klima-relaterte initiativ som en helhet. Vi har fortsatt en vei å gå, før vi kan kalle oss et "klima-ansvarlig" selskap.

Men vi har startet på en reise, hvor vi steg for steg fokuserer på å bli mer ansvarlige.

Tilbake til spørsmålet. Om vi ser på vårt klimakompenserings oppsett, så er de prosjektene vi jobber med ikke kun relatert til klimakompensering. Disse prosjektene fokuserer på et bredt spekter av FNs bærekrafts mål (SDG). På denne måten blir verdien av klimakompenseringen sterkere, ved å bidra til mer enn bare karbondioksidkompensering.

Hvorfor fokuserer vi på prosjekter som også møter flere av FNs bærekraftsmål?

The UN SDGs reflect a broader take on responsibility than climate initiatives alone. As such this is well in line with the broader perspective we at KILROY want to address on responsibility.

Hvorfor har KILROY valgt myclimate som samarbeidspartner?

Vi har hatt et panel av uavhengige, internasjonalt anerkjente rådgivere til å hjelpe oss med å finne riktig partner. Basert på kriteriene vi definerte, endte vi opp med å velge myclimate som den riktige samarbeidspartneren for oss. Myclimate er en av de fremste innen frivillig karbonutregning. Vi hadde to viktige prioriteringer for vår foretrukne partner:

  1. En beregning som gjør flyreisen din karbon nøytral 1:1
  2. Et oppsett som gir oss muligheten til full åpenhet og identifisering av prosjekt, slik at vi kan fortelle kundene våre hvordan pengene blir brukt

Myclimate er en av de fremste innen frivillig karbonutregning. Myclimate / KILROY-kompensasjonsmodellen har satt fokus på å støtte to samfunnsbaserte prosjekter av høy kvalitet som ikke bare sparer CO₂-utslipp, men også når ut til tusenvis av mottakere og som effektivt bidrar til FNs bærekraftsmål (SDG: Sustainable Development-goals). Myclimate / KILROY-modellen beregner hele innvirkningen på klimaet i reiseaktiviteten, mens andre modeller kun fokuserer på CO₂-utslipp

Hvorfor har ikke KILROY lansert klimakompensering tidligere?

Vi kan bruke store ord og være veldig frittalende om hvordan våre verdier og troen på de positive virkningene av å reise skal vurderes i større forståelse av det å handle ansvarlig. Men vi tror på en mer beskjeden tilnærming, der vi jobber med å bygge pålitelige og transparente initiativer, og det har tatt tid å finne en partner som kunne levere på dette.

I 2019-2020 har vi sett et større fokus fra media på karbondioksidkompensering og mer spesifikt på at det har blitt stilt spørsmål ved valg av partnere og manglende åpenhet for mange av de veletablerte reisemerkene. Denne debatten fremhever videre forbrukernes manglende tillit til de tilgjengelige løsningene. Den tunge granskingen fra media det siste året, illustrerer viktigheten av et sterkt partnerskap, bygd på åpenhet og tillit.

Det er vår intensjon at partnerskapet med myclimate skal være en transparent løsning for våre kunder, som også gir klarhet i hva klimakompenseringen går til. 

Kompenserer KILROY for ansattes flyreiser?

Ja. Det er besluttet av KILROY-ledelsen å foreta klimakompenserimg for alle estimerte interne flyreiser for 2019 og Jan-Feb 2020. Fra mars 2020 vil alle interne flyreiser bli registrert. Beregningen av klimakompenseringen vil være basert på nøyaktig den samme beregningsmodellen levert av myclimate - som beregner våre kunders utslipp. Dette betyr at vi dermed også støtter de samme prosjektene. Les mer om hvordan vi beregner her.

Får KILROY inntekt eller andeler av klimakompenseringen?

Nei, alle betalinger for klimakompensering går direkte til mycliamte. All klimakompensering blir registrert og bli overvåket av myclimate og deretetr overført til myclimate. Les mer om dette i myclimate FAQ.

Hvem har KILROY benyttet seg av for finen frem til valg av partner?

Området for klima og karbondioksidkompensering er veldig uregulert og umodent, og det finnes flere mulige partnere som er tvilsomme. Dette delvis på grunn av at det er "hypet" og nytt, og delvis at det ikke er noen faste standarder på globalt nivå.

Vi har hatt et panel av uavhengige, internasjonalt anerkjente rådgivere til å konsultere oss, og vi føler oss stolte av resultatet vi nå lanserer for klimakompensering.

Bør det ikke også være mulig å kompensere for buss- og togreiser?

For øyeblikket er det ingen sterk modell for utligning av karbon for andre transportmidler enn flyreiser. Det er et felt som kontinuerlig utvikler seg, og eksperter innen området har ennå ikke blitt enige om den rette måten å beregne dette og deretter overvåke det. Vi vil tilby dette alternativet når det er et solid oppsett tilgjengelig.

Vil du vite mer om hva du som reisende kan gjøre? 

Vi jobber med en liste over handlinger du selv kan gjøre som reisende og vil oppdatere nettstedet i løpet av kort tid.

Tilbake til toppen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...