{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

KILROY x MyClimate

Vi har troa på at det å reise har en transformerende kraft. Vår tro er at denne kraften tennes best hvis hvert menneske opptrer ansvarlig når de utforsker, nært hjemme eller langt unna. Vi kan imidlertid ikke se bort fra at flyreiser har en betydelig innvirkning på vårt personlige fotavtrykk, og som selskap jobber KILROY mot en mer bærekraftig tilnærming for å utforske verden. I stedet for å ikke tilby langdistanseflyvninger, foretrekker vi å investere i faktisk, reell CO2-kompensasjon for reisene til kundene våre, så vel som våre egne reiser. For å nå våre ambisiøse mål samarbeider vi med MyClimate for å overvåke virkningen av prosjektene vi støtter for å sikre at pengene brukt på CO2-kompensering ender på rett sted, og faktisk bidrar til å bekjempe klimaendringene. På denne siden vil du lese mer om KILROY og MyClimate-samarbeidet.

Landsbyboere i Nicaragua jobber med skogplantingsprosjektet MyClimate
Les mer

Et av våre prosjekter i Nicaragua

Skogplanting

Nicaragua
Landsbyboere i Nicaragua jobber med skogplantingsprosjektet MyClimate

Delt ansvar

Hos KILROY ønsker vi ikke å fraskrive oss fra vårt ansvar når det gjelder bærekraft. Å gjøre all reise bærekraftig er ikke en enmannsjobb, men en laginnsats mellom oss, våre partnere, konkurrenter og våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å kickstarte initiativer som støtter prosessen med å gjøre verden til et bedre sted å leve for de neste generasjonene, og vi tror virkelig å reise er den ultimate måten å bryte grenser og inspirere til endring.

Derfor reflekterer vår tilnærming et bredere ansvar enn klimainitiativer alene, med vår visjon om at saktegående og lokale reiser sakte men sikkert finner en plass i reiselandskapet. Selv om vi gjerne spiller en rolle i å endre vår bransje ved å påvirke reisende, kommer vi ikke utenom det faktum at flyreiser har et stort bidrag til utslipp av klimagasser, nærmere bestemt CO2. Det er derfor vi har forsøkt å lage et realistisk karbonkompensasjonsprogram som tilbyr mer enn bare å plante trær. Prosjektene vi jobber med innen karbonkompensasjon gjenspeiler dette ettersom de er sentrert i områder der klima bare er en av utfordringene som lokalsamfunn håndterer. Under vårt partnerskap med MyClimate karbonkompenserer vi våre egne reiser, samt hjelper kundene våre med en transparent, ambisiøs løsning for å kompensere for CO2. Ved å velge å støtte to spesifikke prosjekter i Nicaragua og Madagaskar, kan vi tydelig se og overvåke resultatet av våre bidrag samt hvordan karbonkompensasjonsmidlene brukes. Begge er høykvalitets samfunnsbaserte prosjekter som ikke bare kompenserer for klimagasser, men som samtidig forbedrer livene til tusenvis av mennesker i lokalsamfunnene.

Utforsk prosjektene vi jobber med eller les om konseptet saktegående reiser, en bevegelse som endrer måten vi opplever reiser på, nedenfor.

Prosjektene vi samarbeider med

Det er vår intensjon at partnerskapet med myclimate skal være en transparent løsning for våre kunder, som også gir klarhet i hva klimakompenseringen går til. Myclimate / KILROYs kompensasjonsmodell fokuserer på å støtte to samfunnsbaserte prosjekter av høy kvalitet som ikke bare karbondioksidkompenserer, men også når ut til tusenvis av mottakere og dermed bidrar til FNs bærekraftsmål.

Les mer om prosjektene og konseptet bak lange, langsomme reiser, nedenfor.

Fortell meg mer!

I løpet av de siste årene har klimadebatten gått fra ny og opphetet til sterkere, men mer og mer kompleks. Men selv om dette fortsatt er relativt nytt territorium, innser vi at det finnes ikke noen bedre tid enn nå for å gjøre de nødvendige skrittene for å gjøre virksomheten vår og reisebransjen som helhet mer ansvarlig. Vi anser det som en læringsprosess, og vi har absolutt fortsatt mye å dekke. Men mens vi tar vårt ansvar, inviterer vi deg til å bli med oss på denne reisen. KILROY x MyClimate er bare det første trinnet i vår bærekraftstrategi.

Kort om KILROYs samarbeid med MyClimate

De fleste flyselskaper og mange reiseselskap tilbyr muligheten for CO2-utligning av utslippene dine, men kvaliteten på denne innsatsen varierer veldig. Hos KILROY ønsker vi at vår innsats skal være så realistisk som mulig for å generere reell effekt. Det er derfor vi har gitt et panel av uavhengige, internasjonalt anerkjente rådgivere i oppgave å konsultere og hjelpe oss med å utarbeide kriteriene for en CO2-kompensasjonspartner. Ut fra disse kriteriene ble MyClimate valgt. MyClimate er en av frontløperne innen frivillig karbonkompensasjon gjennom lokale initiativ i (for det meste) tredjeverdensland. Ved å velge å jobbe med MyClimate var disse to hovedprioriteringene den avgjørende faktoren:

 

  1. En realistisk beregning som gjør flyreisen din faktisk karbonnøytral
  2. Et oppsett som tillater full åpenhet og prosjektidentifikasjon, slik at vi kan dele med kundene våre hvordan pengene deres blir brukt på CO2-motregning

 

Les "Hvordan vi beregner" for å forstå hvorfor vi anser vår karbonkompensasjonsmodell for å være så sterk og hvorfor tilbudet vårt er dyrere sammenlignet med noen av våre konkurrenter. Vi føler det er vårt ansvar å male det virkelige bildet om kostnadene ved å kompensere for reelle CO2-utslipp i stedet for å tilby symbolsk kompensasjon.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...