{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Multistopp - Latin Rythms


Reiser Jorden Rundt med KILROY - Latin Rythms
Se som liste

Anbefalt varighet

1-2 måneder

Antall land

4

Billettens gyldighet

12 måneder

Anbefalt lommepenger

50.000 - 80.000

Send forespørsel
Med denne multistopp billetten får du sjansen til å utforske Nord-, Mellom- og Sør-Amerika! Opplev herlige, latinske rytmer, kritthvite strender, høye fjelltopper og magisk atmosfære.

Denne turen starter i Cancun, Mexico - et ferieparadis uten like! Nyt late dager på stranda, og når det blir kjedelig kan du kaste deg ut i det turkise havet - kanskje frister det å ta et dykkerkurs? Her er det flust med ting å finne på!

Fra Cancun går reisen videre til San Jose i Costa Rica. Hit reiser du på egenhånd, men vi bistår gjerne med hjelp dersom du ønsker det! Det er masse kule ting å gjøre og steder å besøke langs med veien ned fra Mexico, så her står opplevelsene i kø.

San Jose er ikke verdens mest spennende hovedstad, men byen ligger ikke lange turen unna hverken regnskog eller strandliv.

Fra Costa Rica reiser du videre til Lima i Peru. Her er det populært å begi seg ut på Inca Trek opp til Machu Picchu, eller utforske Rainbow Mountain! Peru har også fantastisk god mat, og spennende kultur som er verdt å bli kjent med.

Siste stopp på reisen er Rio de Janeiro i Brasil, karnevalets hjemland. Vandre langs med Ipanema Beach, nyt ferske caipirinhaer, eller sjekk ut Christ the Redeemer. Fra Rio er det også mulig å reise til Amazonas og kjente Iguazu Falls. 

Hva er inkludert?
 • Flybilletter (studenter & ungdom)
 • ISIC: Digitalt internasjonalt studentbevis
 • Bestillingsomkostninger
 • Egen reisespesialist/kontaktperson

 

Hva er ikke inkludert?
 • Lokal transport
 • Overnatting, måltider og lommepenger
 • Opplevelsesreiser og aktiviteter
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)

Multistopp-billetten


Husk at dette bare er et forslag på en reiserute. Alle flybilletter er inkludert i prisen, men vi kan også hjelpe deg med bestilling av lokal transport, overnattinger og organiserte opplevelser på reisen. 
Flybillettene er gyldige i 12 måneder, som vil si at du selv kan bestemme hvor lenge du vil være på hver destinasjon. Mellom noen av destinasjonene har vi lagt opp til at du kan reise på egenhånd eller bli med på organiserte opplevelsesreiser. Her er det mange muligheter – Spør oss! 


Er dette drømmereisen? 


Er dette reisen du har drømt om, eller har du en annen reiserute i tankene? Kanskje du allerede har vært i Afrika, eller planlegger å reise midt i regnsesongen? Vi hjelper deg med alt dette, og setter sammen den perfekte reiseruten basert på dine interesser, drømmedestinasjoner, klima og budsjett!


 

Tilbake til toppen
alt

Design din egen reise Jorda Rundt

Design din egen reise jorda rundt med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Reiserute: ✈️ Oslo – Cancun (Mexico) // San Jose (Costa Rica) – Lima (Peru) – Rio de Janeiro (Brasil) – Oslo
// = Reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Cancun Mexico

Kritthvite strender og turkist hav - kan det bli bedre? Reisen din starter i vakre Cancun, Mexico og her er det massevis å finne på. Book deg en tur til Isla Mujeres, sjekk ut utelivet, legg deg langflat i en hengekøye eller sjekk ut livet under overflaten!

Vær obs på at reisen fra Cancun til San Jose gjøres på egenhånd. Om du er usikker på hvor du bør dra, eller hva du bør få med deg er det bare å ta kontakt så skal vi hjelpe deg så godt vi kan!

San Jose Costa Rica

Turen slutter i San Jose i Costa Rica. Landet er kjent for sin Pura Vida: at man skal leve livet til det ytterste! Derfor finnes det utallige opplevelser å bli med på, perfekte for adrenalin junkies. Sjekk ut våre anbefalte opplevelser lenger ned på siden eller prat med en reisespesialist for hjelp til å finne akkurat de opplevelsene du drømmer om.

Lima Peru

Fra San Jose går turen videre til Lima i Peru. Lima er en av Sør-Amerikas aller største byer, så her er det mye å finne på! Og er det ikke storbyliv du er på jakt etter kan du alltids reise innover i landet for å utforske de utallige fjellturene som finnes. Sjekk ut Inca Trail som tar deg opp til Machu Picchu, eller Rainbow Mountain!

Rio de Janeiro Brazil

Avslutt reisen din i fargerike Rio de Janeiro, en vakker by omkranset av fjell som ser ut som "sukkertopper"! Dans deg svett til deilige rytmer, eller kanskje er det kjente Ipanema Beach som frister mest? Om det er Instagramverdige bilder du er på jakt etter bør du vende snuten mot Christ the Redeemer for en helt utrolig utsikt, eller dra på tur inn i Amazonas jungelen.

Om du ønsker å fortsette turen, eller er på jakt etter tips om steder å utforske og ting å gjøre, ta kontakt med en av våre reisespesialister så hjelper vi deg gjerne!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...