{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Jorden Rundt - Pacific Paradise


Reiser Jorden Rundt med KILROY - Pacific Paradise
Se som liste

Anbefalt varighet

3-4 måneder

Antall land

8

Billettens gyldighet

12 måneder

Anbefalt lommepenger

130.000 - 160.000

Send forespørsel
Stillehavet er så langt unna Norge som du kommer: ikke bare i form at kilometer, men også klima, kultur og natur! Så om du er gira på å oppleve noe helt nytt, samtidig som du later deg på kritthvite strender, så bør du lese videre.

Reisen starter i New York, en by som virkelig aldri sover! Her er det alltid noe å finne på og trenger du tips er det bare å ta kontakt! Fra en storby til en annen, neste stopp er Los Angeles, englenes by. Her kan du kombinere både strandliv og avslapning med vilt uteliv og sightseeing.

Fra Los Angeles bærer det videre til Hawaii, og her begynner stillehavseventyret ditt! Om så du vil bli i Honolulu (Oahu) eller du vil øyhoppe er opp til deg: her er det vakker natur og eventyr på hver eneste øy. Fra Honolulu flyr du over til øyparadiset Fiji! Her anbefaler å dra på øyhopping, sam at du drar nytte av det krystallklare vannet og prøver deg på snorkling: eller kanskje er du gira på et PADI kurs? 

Neste øyparadis er Tonga, en øy som er mindre besøkt enn Fiji. Nyt lange dager på stranda, eller utforsk livet under overflaten. Lev ut din Robinson Crusoe drøm under palmene! 

Stillehavseventyret er ikke over enda, men det er på tide å oppleve en litt annen side av Stillehavet, nemlig New Zealand! Her starter reisen i Auckland, og fra Auckland til Christchurch er det opp til deg hvordan du kommer deg dit. Vi anbefaler derimot at du leier deg en campervan, men om du vil ha hjelp eller tips er det bare å ta kontakt så skal vi hjelpe deg!

Fra Christchurch flyr du over til Sydney i Australia, en storfavoritt blant backpackere! Igjen er det opp til deg hvordan du kommer deg fra Sydney til Cairns, men nå ut til en av våre reisespesialister så hjelper de deg med alt fra tips til booking!

Neste stopp på reise er vakre Bali i Indonesia. Et paradis for surfere og backpackere, her er det nydelige strender, vill natur og digg mat som står på agendaen! Fra Bali reiser du videre til backpackermetropolen Bangkok. Tilbring dagene her med å utforske de mange markedene, spis deg mett på gatemat i verdensklasse eller fordyp deg i thai kultur. Etter å ha utforsket Bangkok reiser du videre på egenhånd til siste stopp på reisen - Singapore: en storby med utallige shoppingmuligheter og fantastisk mat. Trenger du hjelp eller tips til hvordan du kommer deg hit, ta kontakt så hjelper vi deg! 

Dersom du vil til Samoa istedenfor Tonga er dette mulig å få til, til ca samme pris. Si ifra, så ordner vi dette for deg!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter (studenter & ungdom)
 • ISIC: Digitalt internasjonalt studentbevis
 • Bestillingsomkostninger
 • Egen reisespesialist/kontaktperson

 

Hva er ikke inkludert?
 • Lokal transport
 • Overnatting, måltider og lommepenger
 • Opplevelsesreiser og aktiviteter
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)

Jorden Rundt-billetten


Husk at dette bare er et forslag på en reiserute Jorden Rundt. Alle flybilletter er inkludert i prisen, men vi kan også hjelpe deg med bestilling av lokal transport, overnattinger og organiserte opplevelser på reisen. 
Flybillettene er gyldige i 12 måneder, som vil si at du selv kan bestemme hvor lenge du vil være på hver destinasjon. Mellom noen av destinasjonene har vi lagt opp til at du kan reise på egenhånd eller bli med på organiserte opplevelsesreiser. Her er det mange muligheter – Spør oss! 


Er dette drømmereisen? 


Er dette reisen du har drømt om, eller har du en annen reiserute i tankene? Kanskje du allerede har vært i USA, eller planlegger å reise midt i regnsesongen til Fiji? Vi hjelper deg med alt dette, og setter sammen den perfekte reiseruten basert på dine interesser, drømmedestinasjoner, klima og budsjett!


 

Tilbake til toppen
alt

Design din egen reise Jorda Rundt

Design din egen reise jorda rundt med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Reiserute: ✈️ Oslo – New York (USA) - Los Angeles (USA) - Honolulu (USA) - Nadi (Fiji) - Tonga - Auckland (New Zealand) // Christchurch (New Zealand) – Sydney (Australia) // Cairns (Australia) – Bali (Indonesia) – Bangkok (Thailand) // Singapore (Asia) – Oslo
// = Reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

New York USA

Denne jorden rundt reisen starter i New York, og hvilket bedre sted å starte et backpacker eventyr på enn i byen som aldri sover! Nyt deilige cocktails fra rooftops på Manhattan, sjekk ut fete loppemarkeder i Brooklyn, spis deg mett på $1 pizza - her er det kun fantasien som setter grenser!

Los Angeles California, USA

Velkommen til englenes by, Los Angeles! Her er det tonnevis av kule aktiviteter du kan teste ut, samt steder du kan besøke. For eksempel så ligger herlige San Diego kun 2 timers kjøring fra L.A og er perfekt for en dag med surfing! Los Angeles er for øvrig et utmerket utgangspunkt for en road trip i California hvor du kan kjøre langs populære Highway 1 fra L.A til San Francisco.

Honolulu Hawaii

Aloha! Turen bærer videre fra storby til øyparadis. Honolulu befinner seg på øya Oahu og her finner du blant annet verdenskjente North Shore der alle de beste surferne kommer for å konkurrere om de beste bølgene, Waikiki Beach og Lanikai.

Dersom du vil utforske noen av de andre øyene også, så si ifra så skal vi gjøre vårt beste for å legge til rette for det!

Fiji

Bula! Så er det endelig tid for bountyparadiset Fiji! Denne øynasjonen har massevis av kule opplevelser og aktiviteter å by på, og vi kan spesielt anbefale øyhopping blant Yasawa-øyene. Dykking og snorkling er såklart også populære aktiviteter på Fiji, og du kan til og med dykke med hai!

Tonga

Tonga er et av Stillehavets perler: kritthvite strender, fascinerende kultur, deilig sjømat og utrolig hyggelig lokalbefolkning! Utnytt det krystallklare vannet og utforsk livet under overflaten, eller slapp av i en hengekøye under palmetrærne.

Auckland New Zealand

Da er det på tide med et litt annerledes stillehavseventyr! Auckland ligger på nordøya på New Zealand, og kan by på fantastisk natur og adrenalinfylte eventyr. prøv deg på bungee jumping (om du tør) eller ta turen til Hobbiton settet. For å komme deg til Christchurch anbefaler vi at du leier deg en campervan for å få oplevd mest mulig av New Zealand!

Vær oppmerksom på at du reiser på egenhånd fra Auckland til Christchurch. Dersom du vil ha hjelp til å booke turen, eller bare er på utkikk etter gode tips: nå ut til en av våre reisespesialister så hjelper de deg!

Christchurch New Zealand

Et mekka for eventyrlystne backpackere på utkikk etter uforglemmelige opplevelser! Om så det er til sjøs eller på land, Christchurch er en basecamp for utrolige naturopplevelser. Utforsk vakre Mt. Cook eller Lake Tekapo med sine vakre og fargerike fjellblomster. Eller reis ut på hvalsafari - valget er ditt!

Sydney Australia

Sydney er en av Australias største byer, og en favoritt blant backpackere! Her finner du surfing i verdensklasse, storbyliv og drøssevis med kule barer, fantastisk natur, og selvfølgelig velkjente Sydney Opera House. Nyt late dager på stranda, eller kast deg ut i bølgene: denne byen er sjeldent kjedelig, så her er det bare fantasien som setter grenser!

Vær oppmerksom på at du reiser på egenhånd fra Sydney til Cairns. Dersom du vil ha hjelp til å booke turen, eller bare er på utkikk etter gode tips: nå ut til en av våre reisespesialister så hjelper de deg!

Cairns Australia

Neste stopp på reisen er storbyen Cairns. Sjekk ut Daintree Rainforest, eller Cairns livlige boardwalk flust med restauranter og souvenir butikker. Du finner også flere "skjulte" strender utenfor byen, så her er det mye å ta seg til!

Bali Indonesia

Neste stopp på reisen er enda en backpacker favoritt, nemlig Bali! Et vilt og frodig øyparadis med fascinerende kultur, flott natur og strender og surfing i verdensklasse. Om så du er på jakt etter total avslapning eller spennende eventyr, så er Bali "the place to be".

Bangkok Thailand

Velkommen til "the land of smiles" - Thailand! Neste stopp på reisen er Bangkok, en backpacker metropol. Her får du storbyliv, kultur, mat og historie alt på ett sted! Gatemat, markeder, kultur og historie: Bangkok kan by på det meste.

Vær oppmerksom på at du reiser på egenhånd fra Bangkok til Singapore. Dersom du vil ha hjelp til å booke turen, eller bare er på utkikk etter gode tips: nå ut til en av våre reisespesialister så hjelper de deg!

Singapore Asia

Siste stopp på denne reisen er Singapore. Nyt en drink i nabolagene ved elven; Clark Quay og Boat Quay, eller ta deg en tur i 'The Singapore Flyer' og la deg imponere over utsikten til Formel 1-banen og havnen. Dersom budsjettet tillater litt shopping bør du også legge turen til Orchard Road der hypermoderne kjøpesentre og butikker ligger på rad og rekke.

Om du ønsker å fortsette turen, eller er på jakt etter tips om steder å utforske og ting å gjøre, ta kontakt med en av våre reisespesialister så hjelper vi deg gjerne!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...