{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Jorda Rundt - The Classic


Reiser Jorda Rundt med KILROY - The Classic
Se som liste

Anbefalt varighet

2-3 måneder

Antall land

5

Billettens gyldighet

12 måneder

Anbefalt lommepenger

80.000 - 110.000 NOK

Send forespørsel
En mer klassisk Jorda Rundt reise enn dette skal du lete lenge etter. På denne reiseruta står opplevelsene i kø og du kan glede deg til flere spennende destinasjoner som står høyt på bucketlisten til en hver backpacker!

Vend snuten til en av backpackernes favoritt destinasjoner Singapore, før du setter kursen «Down Under» til Australia. Hva med å bli med på byvandring i Singapore? Eller sleng deg med på surfcamp i Australia? Deretter bærer turen videre til vakre Fiji for full avslapningsmodus. Her anbefaler vi på det sterkeste at du prøver deg på øyhopping for å få med deg det beste Fiji har å by på! Ferieparadiset er ikke over enda, for neste stopp på reisen er Hawaii! Tør du snorkle med hai, eller kanskje vil du heller holde deg til å surfe på Waikiki? Fra tropiske øyparadis til storby, Los Angeles er neste destinasjon på listen! Ikke bare er du i en av verdens mest spennende byer, du befinner deg også i et land som er perfekt for roadtrips. Så hvorfor ikke begi deg ut på ditt livs road trip mens du først er i USA? Sjekk ut våre anbefalte opplevelser lenger ned på siden eller prat med en reisespesialist for hjelp til å finne akkurat de opplevelsene du drømmer om. 

 

Hva er inkludert?
 • Flybilletter (studenter & ungdom)
 • ISIC: Digitalt internasjonalt studentbevis
 • Bestillingsomkostninger
 • Egen reisespesialist/kontaktperson

 

Hva er ikke inkludert?
 • Lokal transport
 • Overnatting, måltider og lommepenger
 • Opplevelsesreiser og aktiviteter
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)

Jorda Rundt-billetten


Husk at dette bare er et forslag på en reiserute Jorda Rundt. Alle flybilletter er inkludert i prisen, men vi kan også hjelpe deg med bestilling av lokal transport, overnattinger og organiserte opplevelser på reisen. 
Flybillettene er gyldige i 12 måneder, som vil si at du selv kan bestemme hvor lenge du vil være på hver destinasjon. Mellom noen av destinasjonene har vi lagt opp til at du kan reise på egenhånd eller bli med på organiserte opplevelsesreiser. Her er det mange muligheter – Spør oss! 


Er dette drømmereisen? 


Er dette reisen du har drømt om, eller har du en annen reiserute i tankene? Kanskje du allerede har vært i USA, eller planlegger å reise midt i regnsesongen til Fiji? Vi hjelper deg med alt dette, og setter sammen den perfekte reiseruten basert på dine interesser, drømmedestinasjoner, klima og budsjett!


 

Tilbake til toppen
alt

Design din egen reise Jorda Rundt

Design din egen reise jorda rundt med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Reiserute: ✈️ Oslo – Singapore – Gold Coast (Australia) // Sydney (Australia) – Fiji – Honolulu (USA) – Los Angeles (USA) – Oslo
// = Reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Singapore Asia

Denne jorda rundt reisen starter i Singapore - en klassiker blant backpackere. I Singapore er alt rent og pent, og det er vanskelig å ikke like denne byen. Nyt en drink i nabolagene ved elven; Clark Quay og Boat Quay, eller ta deg en tur i 'The Singapore Flyer' og la deg imponere over utsikten til Formel 1-banen og havnen. Dersom budsjettet tillater litt shopping bør du også legge turen til Orchard Road der hypermoderne kjøpesentre og butikker ligger på rad og rekke.

Gold Coast Australia

Neste stopp på reisen er surfe metropolen Gold Coast. Dra nytte av byens langstrakte strender, fantastiske surfemuligheter eller utforsk alle de ulike fornøyelsesparkene. Lei en bil eller campervan og dra på road trip ned langs Australias østkyst og mot Sydney, som er neste stopp på reisen.

Vær oppmerksom på at transport fra Gold Coast til Sydney ikke er inkludert. Vi hjelper mer enn gjerne til dersom du er interessert i en opplevelsesreise som tar deg ned til Sydney, vil leie transport eller bare vil ha gode tips til reisen nedover.

Sydney Australia

Sydney er en av Australias største byer, og en favoritt blant backpackere! Her finner du surfing i verdensklasse, storbyliv og drøssevis med kule barer, fantastisk natur, og selvfølgelig velkjente Sydney Opera House.

Fiji

Bula! Så er det endelig tid for bountyparadiset Fiji! Denne øynasjonen har massevis av kule opplevelser og aktiviteter å by på, og vi kan spesielt anbefale øyhopping blant Yasawa-øyene. Dykking og snorkling er såklart også populære aktiviteter på Fiji, og du kan til og med dykke med hai!

Honolulu Hawaii, USA

Aloha! Turen bærer videre fra ett øyparadis til et annet. Honolulu befinner seg på øya Oahu og her finner du blant annet verdenskjente North Shore der alle de beste surferne kommer for å konkurrere om de beste bølgene, Waikiki Beach og Lanikai.

Dersom du vil utforske noen av de andre øyene også, så si ifra så skal vi gjøre vårt beste for å legge til rette for det!

Los Angeles California, USA

Avslutt jorda rundt reisen din i englenes by, Los Angeles. Her er det tonnevis av kule aktiviteter du kan teste ut, samt steder du kan besøke. For eksempel så ligger herlige San Diego kun 2 timers kjøring fra L.A og er perfekt for en dag med surfing! Los Angeles er for øvrig et utmerket utgangspunkt for en road trip i California hvor du kan kjøre langs populære Highway 1 fra L.A til San Francisco.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...