{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Jorden Rundt - Trailblazer


Reiser Jorden Rundt med KILROY - Trailblazer
Se som liste

Anbefalt varighet

3-4 måneder

Antall land

9

Billettens gyldighet

12 måneder

Anbefalt lommepenger

130.000 - 160.000

Send forespørsel
Klar til å utforske verden? Da kan denne jorden rundt billetten være midt i blinken for deg! Utforsk 9 land på 5 forskjellige kontinenter: legg ut på et eventyr du sent kommer til å glemme!

Denne turen starter i vakre Nairobi i Kenya, en by full av ulike opplevelser og muligheter! Kanskje vil du prøve deg på safari, eller utforske Nairobis mange vakre strender? Eller er det mat og kultur du er mer opptatt av? Her finner du det meste! Fra Nairobi til Zanzibar i Tanzania står du fritt til å velge selv hvordan du kommer deg videre, og trenger du tips eller hjelp til å finne ut av hvordan du skal komme deg hit og hva du bør få med deg på veien ned, ikke nøl med å ta kontakt: vi skal hjelpe deg så godt vi bare kan!

Fra øyparadiset Zanzibar bærer det videre til backpacker metropolen Bangkok i Thailand, en by som yrer av liv, gatemat i verdensklasse, fantastisk kultur og spennende opplevelser! Etter å ha utforsket Bangkok reiser du videre på egenhånd til Singapore, en storby med utallige shoppingmuligheter og fantastisk mat. Trenger du hjelp eller tips til hvordan du kommer deg hit, ta kontakt så hjelper vi deg!

Fra Singapore reiser du videre til enda en storfavoritt blant backpackere: Sydney! Her er det også nok av ulike ting å ta seg til: utforsk strendene i Manly, eller ta et surfekurs på Bondi Beach. Kanskje vil du heller bare slappe av i den botaniske hagen? Du reiser så videre til Brisbane på egenhånd, og vi anbefaler på det sterkeste å leie en bil eller campervan så du kan utforske Australias vakre østkyst! Her er det flust med steder å utforske og ting å gjøre, så bare ta kontakt med en av våre reisespesialister om du har noen spørsmål!

Fra Brisbane flyr du over til øyparadiset Fiji! Her anbefaler å dra på øyhopping, sam at du drar nytte av det krystallklare vannet og prøver deg på snorkling: eller kanskje er du gira på et PADI kurs? 

Fra øyparadis til storbyliv: fra Fiji bærer det videre til California, og her får du sjansen til å utforske det beste Los Angeles har å by på! Endtestoppet i California er San Fransisco, og hvodan du kommer deg hit er opp til deg. Siden du allerede befinner deg i et av verdens beste land for roadtrips, hvorfor ikke planlegge en fet biltur langs med Californias Highway 1? Eller legg ut på tur til vakre Yosemite og nyt ellevill natur! Dette er den perfekte muligheten for å planlegge tidenes roadtrip. 

Neste stopp er San Jose i Costa Rica. Landet er kjent for sin Pura Vida: at man skal leve livet til det ytterste! Derfor finnes det utallige opplevelser å bli med på, perfekte for adrenalin junkies. Sjekk ut våre anbefalte opplevelser lenger ned på siden eller prat med en reisespesialist for hjelp til å finne akkurat de opplevelsene du drømmer om. 

Siste stopp på reisen er storbyen New York. Her er det endeløse muligheter for hva du kan finne på for dette er virkelig en by som aldri sover! Spør oss om du vil ha gode tips, så hjelper vi deg med glede!

Hva er inkludert?
 • Flybilletter (studenter & ungdom)
 • ISIC: Digitalt internasjonalt studentbevis
 • Bestillingsomkostninger
 • Egen reisespesialist/kontaktperson

 

Hva er ikke inkludert?
 • Lokal transport
 • Overnatting, måltider og lommepenger
 • Opplevelsesreiser og aktiviteter
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)

Jorden Rundt-billetten


Husk at dette bare er et forslag på en reiserute Jorden Rundt. Alle flybilletter er inkludert i prisen, men vi kan også hjelpe deg med bestilling av lokal transport, overnattinger og organiserte opplevelser på reisen. 
Flybillettene er gyldige i 12 måneder, som vil si at du selv kan bestemme hvor lenge du vil være på hver destinasjon. Mellom noen av destinasjonene har vi lagt opp til at du kan reise på egenhånd eller bli med på organiserte opplevelsesreiser. Her er det mange muligheter – Spør oss! 


Er dette drømmereisen? 


Er dette reisen du har drømt om, eller har du en annen reiserute i tankene? Kanskje du allerede har vært i USA, eller planlegger å reise midt i regnsesongen til Fiji? Vi hjelper deg med alt dette, og setter sammen den perfekte reiseruten basert på dine interesser, drømmedestinasjoner, klima og budsjett!


 

Tilbake til toppen
alt

Design din egen reise Jorda Rundt

Design din egen reise jorda rundt med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Få inspirasjon til stoppene på reisen

Reiserute: ✈️ Oslo – Nairobi (Kenya) // Zanzibar (Tanzania) - Bangkok (Thailand) // Singapore – Sydney (Australia) // Brisbane (Australia) – Fiji – Los Angeles (USA) // San Fransisco (USA) – San Jose (Costa Rica) - New York (USA) – Oslo
// = Reis på egenhånd eller på en organisert opplevelsesreise

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg med å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Nairobi Kenya

Denne jorden rundt-reisen starter i Nairobi, en utrolig spennende by med masser av ting å finne på! Utforsk deilig matkultur, vandre langs med vakre strender, eller kanskje sleng deg med på safari? Her er det kun fantasien som setter grenser!

Vær oppmerksom på at du reiser på egenhånd fra Nairobi til Zanzibar. Dersom du vil ha hjelp til å booke turen, eller bare er på utkikk etter gode tips: nå ut til en av våre reisespesialister så hjelper de deg!

Zanzibar Tanzania

Neste stopp på reise er Zanzibar, Tanzania! Et vakkert øyparadis med kiting i verdensklasse og kritthvite strender. Et perfekt sted for snorkling, total avslapning og deilig sjømat. Sjekk ut The Rock for en annerledes restaurantopplevelse.

Bangkok Thailand

Velkommen til Asia og the land of smiles - Thailand! Neste stopp på reisen er Bangkok, en storfavoritt blant backpackere. Her får du storbyliv, kultur, mat og historie alt på ett sted! Besøk verdenskjente Grand Palace og fordyp deg i thai og buddhistisk historie. Eller utforsk de ulike natt markedene som finner sted rundt omkring i byen. Kanskje er du mer interessert i å se de kjente flytende markedene? Bangkok har det meste!

Vær oppmerksom på at du reiser på egenhånd fra Bangkok til Singapore. Dersom du vil ha hjelp til å booke turen, eller bare er på utkikk etter gode tips: nå ut til en av våre reisespesialister så hjelper de deg!

Singapore Asia

I Singapore er alt rent og pent, og det er vanskelig å ikke like denne byen. Nyt en drink i nabolagene ved elven; Clark Quay og Boat Quay, eller ta deg en tur i 'The Singapore Flyer' og la deg imponere over utsikten til Formel 1-banen og havnen. Dersom budsjettet tillater litt shopping bør du også legge turen til Orchard Road der hypermoderne kjøpesentre og butikker ligger på rad og rekke.

Sydney Australia

Sydney er en av Australias største byer, og en favoritt blant backpackere! Her finner du surfing i verdensklasse, storbyliv og drøssevis med kule barer, fantastisk natur, og selvfølgelig velkjente Sydney Opera House. Nyt late dager på stranda, eller kast deg ut i bølgene: denne byen er sjeldent kjedelig, så her er det bare fantasien som setter grenser!

Vær oppmerksom på at du reiser på egenhånd fra Sydney til Brisbane. Dersom du vil ha hjelp til å booke turen, eller bare er på utkikk etter gode tips: nå ut til en av våre reisespesialister så hjelper de deg!

Brisbane Australia

Neste stopp på reisen er storbyen Brisbane. Her finner du alt fra elvepadling til surfing, flotte parker til vill natur, og en god miks av både avslappende og adrenalin fylte opplevelser!

Fiji

Bula! Så er det endelig tid for bountyparadiset Fiji! Denne øynasjonen har massevis av kule opplevelser og aktiviteter å by på, og vi kan spesielt anbefale øyhopping blant Yasawa-øyene. Dykking og snorkling er såklart også populære aktiviteter på Fiji, og du kan til og med dykke med hai!

Los Angeles California, USA

Velkommen til englenes by, Los Angeles! Her er det tonnevis av kule aktiviteter du kan teste ut, samt steder du kan besøke. For eksempel så ligger herlige San Diego kun 2 timers kjøring fra L.A og er perfekt for en dag med surfing! Los Angeles er for øvrig et utmerket utgangspunkt for en road trip i California hvor du kan kjøre langs populære Highway 1 fra L.A til San Francisco.

Vær oppmerksom på at du reiser på egenhånd fra Los Angeles til San Fransisco. Dersom du vil ha hjelp til å booke turen, eller bare er på utkikk etter gode tips: nå ut til en av våre reisespesialister så hjelper de deg!

San Fransisco California

Velkommen til San Fransisco! Hopp på trikken for å sjekke ut Height Ashbury med sine viktorianske hus, Chinatown, Little Italy og Japan Town. Vil du ta det med ro, kan du rusle rundt i Golden Gate Park, som er like stor som Central Park i New York. Eller vandre langs med Fisherman's Wharf og nyt utsikten til Golden Gate Bridge.

San Jose Costa Rica

Perfekt både for de som elsker adrenalinfylte opplevelser samt de som bare vil chille på stranda. Zipline gjennom jungelen, dra på nattsafari for å spotte dovendyr, lær deg å surfe, eller svøm i ville fossefall: her er det kun fantastien som setter grenser!

New York USA

Denne jorden rundt reisen slutter i New York, og hvilket bedre sted å avslutte et backpacker eventyr på enn i byen som aldri sover! Nyt deilige cocktails fra rooftops på Manhattan, sjekk u fete loppemarkeder i Brooklyn, spis deg mett på $1 pizza - her er det kun fantasien som setter grenser!

Om du ønsker å fortsette turen, eller er på jakt etter tips om steder å utforske og ting å gjøre, ta kontakt med en av våre reisespesialister så hjelper vi deg gjerne!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...