{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Det ultimate øyliv på Seychellene


Reis til Seychellene med KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

6-8 uker

Antall destinasjoner

1 (+ øyer)

Reisemåte

Backpacking & frivillig arbeid

Inkludert i prisen

Flybilletter og frivillig arbeid

Send forespørsel
Dette reiseforslaget er for naturelskere og eventyrere! Opplev øylivet og gjør deg klar for lokal kultur og frivillig arbeid innen marin bevaring.

For de som liker å besøke avsidesliggende destinasjoner med fantastisk natur, kommer det perfekte turforslaget! Start eventyret fra du ankommer de vakre Seychellene. Det kan være lurt å utforske øyene før du starter frivillig arbeid, men det er helt opp til deg.

Da er det på tide å delta i et frivillighetsprosjekt innen marin bevaring som bidrar til å gi data til de lokale myndighetene om korallrevsforskning, undersøkelser av virvelløse dyr og oppdrettsområder for skilpadder.

Hvis du er usikker på om frivillighet er noe for deg, ta kontakt så finner vi ut av det sammen.

*Prisen er en fra-pris per person og basert på 2 personer som reiser sammen

Hva er inkludert?
 • Flyreise til Mahé, Seychellene
 • 4 uker med marint bevaringsarbeid
 • Flybilletter hjem fra Mahé, Seychellene
 • Bestillingsomkostninger
 • Egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Ruteforslag Seychellene

Hjem - Seychellene - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise i Afrika eller hva med Jorden Rundt? Reisespesialistene våre hjelpe deg gjerne med å sette opp en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner.

Seychellene Jobb som frivillig innen marin bevaring

Selv om Seychellene i utgangspunktet ikke forbindes med backpacking på budsjett, trenger du ikke å ta opp lån eller pantsette leiligheten for å reise hit. De perlehvite strendene, det turkise vannet og den varme temperaturen er helt gratis, og høres late dager på stranden ut som et mareritt står spennende aktiviteter i kø både over og under vann. Seychellene er et lite stykke paradis er et ideelt sted for å jobbe som frivillig, tilegne seg nye ferdigheter og rett og slett kose seg i en rolig tropisk skjærgård. Din deltakelse i marin-artsforskning vil bidra til å gi data til lokale myndigheter om ulike bevaringsinitiativer. I løpet av dette prosjektet får du all den nødvendige opplæringen du trenger av erfarne ansatte. Avhengig av værforholdene er målet å ha 1 eller 2 dykk/snorkler hver dag, 5 dager i uken, hvor du gjennomfører undervannsundersøkelser. I tillegg til dykking, bør du forvente å være involvert i tilleggsaktiviteter som undersøkelser og eventuelt fjerning av marint avfall og miljøopplæring – dette avhenger litt av lokale behov og prosjektets behov. På slutten av hver dag spiser du, slapper av og sosialiserer med resten av teamet mens du forteller om observasjonene dine den dagen. Livet her er ganske chill og i helgene har du tid til å oppleve området på egenhånd!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...