{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Dyreliv og natur i Zimbabwe, Botswana & Namibia


Okavango, Delta sett ovenfra | KILROY
Se som liste

Anbefalt varighet

ca. 4 uker

Starter i

Victoria Falls, Zimbabwe

Slutter i

Windhoek, Namibia

Reisemåte

Backbacking

Send forespørsel
Er du fan av safari, frodig natur, komme tett på dyrelivet og sove under stjernene? Ja, da er kanskje dette reisen for deg! Du reiser fra Zimbabwe gjennom Botswana før du ender opp i Namibia. Er du klar for å dra?

Reisen starter med en flytur til Victoria Falls i Zimbabwe. Dette er, som du sikkert ser fra navnet, hjemmet til majestetiske Victoria Falls! Bruk en dag på å oppleve fossefallet og kanskje til og med prøve deg på strikkhopping fra broen mellom Zambia og Zimbabwe eller ta turen opp i et helikopter og sjekke ut utsikten ovenfra?

Fortsett videre gjennom Botswana hvor det første stoppet er Kasane i nærheten av Chobe National Park. Dette er stedet med den høyeste konsentrasjonen av Afrikanske elefanter på hele kontinentet. Deretter går turen videre til Okavango Delta, verdens tørste innenlands delta, hvor du får sjansen til å sove midt ute i ingenmannsland.

Fra Botswana krysser du inn i Namibia, hvor du avslutter gruppereisen din i Windhoek. Men frykt ikke, reisen er ikke over enda! I Windhoek har vi inkludert 2 uker med frivillig arbeid på et utrolig kult prosjekt. Du kan selvfølgelig også velge å bli lenger om du føler for det!

*Pris fra, per person (basert på 2 personer som reiser sammen).

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Victoria Falls
 • 8-dagers opplevelsesreise gjennom deltaer og fossefall
 • Frivillig arbeid på Namibia Wildlife Rescue
 • Flybilletter hjem fra Windhoek
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisen)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Ruteforslag Dyreliv og natur i Zimbabwe, Botswana & Namibia

Hjem - Victoria Falls - Chobe National Park - Gweta - Maun - Okavango Delta - D'kar - Windhoek - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise i Afrika eller hva med Jorden Rundt? Reisespesialistene våre hjelpe deg gjerne med å sette opp en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner.

Victoria Falls Et av verdens største fossefall

Nyt den første dagen din i Victoria Falls og grip anledningen til å prøve deg på noen fete aktiviteter som whitewater rafting, en helikopter-tur over Victoria Falls, hopp i Devil's Pool eller padle kano over Zambezi elven. Du kan også oppleve byen med de lokale markedene og butikkene hvis du vil ha en mer avslappende dag. Det er et hav av ting å finne på i Victoria Falls og om du virkelig er tøff så kan du jo prøve deg på strikkhopping!

Kasane & Chobe National Park Tusenvis av elefanter

Etter Victoria Falls, går turen videre til kongeriket Botswana. Det første stoppet er Kasane som er naturlig om man vil dra på en “game drive” gjennom Chobe National Park. Stedet er kjent for sin høye konsentrasjon av afrikanske elefanter. Du er garantert å se flere elefanter mens du er her og er du skikkelig heldig så kan du også se alle «Big Five»! Vi anbefaler på det sterkeste at du blir med på en game drive her!

Okavango delta Overnatt i ingenmannsland

På veien fra Kasane kjører du gjennom Gweta før du kommer til Maun, som er stoppet for Okavango Deltaet. Her får du muligheten til å velge en sightseeing-flytur over deltaet! Vi kan love deg at utsikten ikke kommer til å skuffe! Deretter hopper du ned i en mokoro og glir gjennom elvene før dere setter opp campen for kvelden – midt i deltaet. Kos deg med en «sundowner» (drink i solnedgangen) sammen med gruppen din foran bålet før dere legger dere til å sove under stjernene.

D'Kar I hjertet av Kalahari

Hopp ned i mokorien (kanoen) og forlat Okavango deltaet. Det er på tide å reise videre og det neste stoppet er D'kar – hjertet av Kalahari. Få et innblikk i hvordan de lokale “San Bushmen” har tilpasset seg til Kalahariørkenen ved å bli med på en valgfri «bushman walk». De kommer til å lære deg litt om overlevelsesteknikker for å klare seg i dette området. Dette er en veldig lokal opplevelse som garantert kommer til å gjøre inntrykk på deg.

Windhoek Det er tid for å jobbe som frivillig

Sist, men ikke minst I dette reiseforslaget er 2 uker med frivillig arbeid på et utrolig kult dyrevernsprosjekt rett utenfor Namibias hovedstad, Windhoek. Dette prosjektet jobber for å redde skadede eller forlatte dyr som løver, leoparder, ville hunder, ørken gaupers, vortesvin, antiloper og bavianer i tillegg til en rekke andre smådyr. Bruk 2 uker sammen andre frivillige fra rundt om i verden. Du kan velge om dette skal være slutten på reisen din eller om du vil legge til noen flere eventyr! Snakk med oss, så hjelper vi deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...