{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Frivillig arbeid & Safari i Sør-Afrika


Coffee Bay Eastern Cape South Africa
Se som liste

Anbefalt varighet

3 uker

Starte i

Johannesburg

Slutter i

Cape Town

Inkludert i prisen

Flybilletter, safari and frivillig arbeid

Send forespørsel
Er du klar for én STOR og episk reise til Sør-Afrika? Gi tilbake til lokalsamfunn og lær om deres livsstil ved å delta i to frivillige prosjekter - ett med fokus på dyrevern og et annet fokusert på å hjelpe vanskeligstilte familier. Andre høydepunkter på denne turen inkluderer å se "Big 5" når du drar på en episk safari gjennom Krüger National Park.

Start ditt sørafrikanske eventyr i Johannesburg, der du reiser på en episk safaritur i en av de største og mest mangfoldige nasjonalparkene i hele Afrika: Krüger National Park. Hvis du er heldig kan du få øye på " The Big 5" - bøffel, leopard, løve, elefant og neshorn. Safarien varer i 5 dager, og etter det går du ombord på flyet som tar deg ned til den sørvestlige delen av landet.

Turen avslutter i Cape Town der du vil kommer til å jobbe som frivillig i et prosjekt i lokalsamfunnet hvor du får legge til rette for nye opplevelser for barn som kommer fra vanskeligstilte miljøer. Ta deg tid til også å besøke de kjente landemerkene som Table Mountain og Robben Island!

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Johannesburg
 • 1 overnatting på hostel før safari
 • 5 dagers safari i Krüger National Park
 • 1 overnatting på hostel etter safari
 • 15 dager med frivillig arbeid
 • Flybilletter hjem fra Cape Town
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksinasjoner
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisen)
 • Valgfrie/tilleggsaktiviteter

Reiseforslag Frivillig arbeid & Safari i Sør-Afrika

Reiserute: ✈️ Oslo - Johannesburg - Krüger National Park - Cape Town - Oslo

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om rundreisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Johannesburg 5 dagers safari i Krüger National Park

Start ditt episke sørafrikanske eventyr fra Johannesburg, der du skal på en 5 dagers safari i den ikoniske Krüger National Park. Opplev den "ville" siden av Afrika, og hvis du er heldig kan du få øye på "the Big 5": elefanter, løver, neshorn, leoparder og bøfler. Ganske fett, sant?

Cape Town Frivillig arbeid

Oppholdet ditt i Cape Town starter med en 2-dagers orientering, hvor du vil delta i et velkomstmøte og en lokal grillfest - braai. Du vil også motta en liten velkomstpakke med t-skjorte, bok og simkort. Neste morgen drar du til Cape Town for en guidet spasertur, og etterpå hopper du på en buss og drar til havneområdet Victoria & Alfred Waterfront for god mat og drikke.

Etter orienteringsdagene begynner det faktiske arbeidet! Jobben utføres 5 dager i uken, mandag til fredag. Frivillige bistår i daglig drift av barnehagen og gir en-til-en oppmerksomhet til barn som behøver hjelp. For å få mest mulig ut av opplevelsen din som frivillig må du være positiv, proaktiv og klar for nye utfordringer.

Cape Town Utforsk byen

Når prosjektet er over kan du velge å bruke mer tid på å utforske byen og området rundt Cape Town. Hvis du ikke har gjort det enda anbefaler vi at du nå vandrer opp - eller tar tuabanen - Table Mountain, besøker kjente Robben Island der Nelson Mandela var fenglset under apartheid, eller ta turen til Cape of Good Hope: kanskje spotter du noen pingviner på veien!

Etter dette er det på tide å fly hjem. Ikke klar for å vende snuten til Norge enda? Ikke no problem: ta kontakt så hjelper vi deg med å sette sammen drømmereisen din!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...