{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kenya & Tanzania


Opplevelsesreiser i Afrika
Se som liste

Anbefalt reiselengde

4 uker

Starter i

Nairobi, Kenya

Slutter i

Zanzibar, Tanzania

Reisemåte

Backpacking & frivillig arbeid

Send forespørsel
I dette reiseforslaget får du oppleve Kenya og Tanzania på to helt forskjellige måter. Først på en gruppetur gjennom begge landene – «camper style» og videre til et frivillighetsprosjekt i en lokal barnehage på Zanzibar. Denne reisen gir deg nye venner, store opplevelser og en ekte følelse av de lokale samfunnene.

Land i Nairobi og hopp på en 10-dagers gruppetur som tar deg fra Kenya til Tanzania og tilbake igjen. Det er bare å begynne å glede seg! For på denne turen skal du innom noen av verdens beste nasjonalparker og komme tett på det enestående dyrelivet. Som en bonus får du det sosiale aspektet ved å reise i gruppe gjennom ørkenene og savannene i Øst-Afrika.

På gruppeturen får du møte innfødte Masai-stammer, dra på flere safarier og gå flere turer i den afrikanske villmarken. Turen avsluttes med noen dager i både Arusha og Nairobi, som begge er storbyer med mange kule lokale markeder, kulturelle severdigheter og bra mat.

Når du har kommet tilbake til Nairobi og har sagt «ha det» til reisekompisene dine, er det på tide å fly til Zanzibar! Her har vi lagt opp til en spennende og litt annerledes opplevelse som frivillig i en barnehage. Vi har inkludert 2 uker med frivillig arbeid, men hvis du ønsker å bidra mer, så ordner vi det!

Husk at dette bare er et forslag og at du kan tilpasse dette reiseforslaget til dine behov, budsjett og ønsker! Kanskje du vil kutte ned på antall dager? Kanskje du vil reise mer? Vi kan skreddersy turen, slik at den passer inn i dine planer. Snakk med oss da vel!

*Prisen er en fra-pris per person og basert på 2 personer som reiser sammen

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Nairobi
 • 10-dagers opplevelsesreise gjennom Nairobi til Zanzibar
 • Jobb som frivillig i barnehage på Zanzibar
 • Flybilletter hjem fra Zanzibar
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider (utenom de som er inkludert i turene)
 • Valgfrie aktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Kenya & Tanzania

Oslo - Nairobi - Masai Mara - Mount Longonot - Hell's Gate nasjonalpark - Arusha - Serengeti - Ngorongoro - Nairobi - Zanzibar - Oslo

Husk at dette kun er et ruteforslag. Kunne du tenkt deg en litt annerledes reiserute? Snakk med en av våre eventyrlystne reisespesialister. De lever for å designe drømmereiser og gir deg sine "insider tips".

Kenya & Tanzania 10 dagers gruppereise

Legg ut på en fantastisk gruppetur med likesinnede backpackere, og utforsk de beste høydepunktene i både Kenya og Tanzania i løpet av 10 dager. Denne gruppeturen tar deg med til noen av de mest ikoniske nasjonalparkene i Øst-Afrika, travle byer og små lokalsamfunn hvor du får sjansen til å lære hvordan hverdagen er i lokalsamfunnene. En av fordelene med denne turen er som sagt at det er en gruppetur som betyr at du får utforske og oppleve, men du får også noen å dele alle disse fantastiske tingene med! Og hvem vet? Kanskje finner du en ny reisekompis på turen!

Zanzibar På tide med frivillig arbeid

Vi har lagt opp til et to ukers frivillig opphold i en lokal barnehage i Stone Town på Zanzibar. Barna er mellom 3-6 år og du vil undervise i farger, tall og grunnleggende engelsk som en del av dine ukentlige oppgaver. Frivillig arbeid i et lokalsamfunn som dette er en fin måte å komme tett på den lokale kulturen og gir deg en sjanse til å bygge vennskap med både den lidenskapelige lokalbefolkningen som streber etter å bygge en bedre fremtid for barna, så vel som andre frivillige fra hele verden.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...