{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Tanzania Explorer


Tanzania Explorer
Se som liste

Anbefalt varighet

4 uker

Starter i

Moshi

Slutter i

Zanzibar

Reisemåte

Backpacking

Send forespørsel
I denne reiseruten har vi kombinert fottur i Afrikas høyeste fjell, safari i en av de mest mangfoldige nasjonalparkene i Afrika og det deilige bounty-livet på Zanzibar. Dette er reisen for de eventyrlystne.

Hvis du bare skulle reist en gang til Afrika og vil få med deg den tøffeste, men likevel mest fantastiske fjellturen, en av de beste safariopplevelsene og nyte noen av de beste strendene som kontinentet har å tilby – alt på én tur. Vel, her er sjansen din.

Denne reiseruten starter i Moshi og herfra drar du videre for å erobre Afrikas høyeste fjell, Kilimanjaro. Det er tøft, men absolutt verdt innsatsen! Neste stopp er Serengeti nasjonalpark, som er en av de mest mangfoldige nasjonalparkene i Afrika. Her får du garantert noen gode «game drives» og hvis du er heldig, kan du se «the big 5». Siste stopp på opplevelsesreisen er Zanzibar – Tanzanias berømte paradisøy. Her har vi  inkludert 5 dager på et dykkesenter hvor du får lært deg å dykke. Hvis du allerede har skaffet deg PADI-sertifikatet, så kan vi arrangere noen fun dives i stedet.

Du kan velge å reise hjem fra Zanzibar eller fortsett videre. Valget er ditt!

*Prisen er en fra-pris per person og basert på 2 personer som reiser sammen.

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Kilimanjaro Airport
 • 13 dagers opplevelsesreise i Tanzania
 • Flybilletter fra Arusha til Zanzibar
 • 5 dager med dykking på Zanzibar
 • Flybilletter hjem fra Zanzibar
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisen)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Ruteforslag Tanzania Explorer

Oslo - Kilimanjaro - Serengeti National Park - Zanzibar - Oslo

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise i Afrika eller hva med Jorden Rundt? Reisespesialistene våre hjelpe deg gjerne med å sette opp en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner.

Kilimanjaro Bestig Afrikas høyste fjell

Det blir en tøff start på dette reiseeventyret! Du møter de nye reisekameratene dine i Moshi, hovedbyen i Kilimanjaro-regionen. Herfra skal du på en 13 dagers opplevelsesreisen gjennom Tanzania før du ender opp på vakre Zanzibar. Den første prestasjonen du skal igjennom er å bestige Kilimanjaro og ja, det blir en tøff tur, uten tvil, men det er absolutt verdt det til slutt!

Serengeti Kanskje du ser "The Big Five"?

Fra Kilimanjaro reiser dere videre gjennom landsbyen Mot Wa Mbu, og får muligheten til å dykke dypt inn i den lokale historien og livet i landsbyen. Etter Mot Wa Mbu går turen til Serengeti nasjonalpark som er helt fantastisk hvis du er interessert i å komme tett på dyrene. Og hvem vet? Kanskje er du heldig å ser de fem store som er elefanten, løven, leoparden, bøffelen og neshornet.

Arusha Lokal kultur & kule prosjekter

Turen går videre til Arusha. Underveis blir det et stopp innom et superkult lokalt prosjekt kalt Woman Cooperative, som støtter lokale kvinner i samfunnet. Her kommer du bak kulissene og får fortalt historien om prosjektet og hvorfor det er så viktig i lokalmiljøet. Du kan støtte prosjektet ved å kjøpe hjemmelagde suvenirer eller melde deg på noen av de lokale aktivitetene som for eksempel en Moshi Mama Massasje hvis du føler for det!

Zanzibar Øylivet & dykking

Du avslutter opplevelsesreisen på den fantastiske øya Zanzibar! Det er på tide for deg å slappe av, du fortjener det etter å ha besteget Kilimanjaro! Slapp av i noen dager før du skal lære deg å dykke. Vi har booket deg inn på et 5 dagers «lær å dykke-kurs». Hvis du allerede har et PADI-sertifikatet, så kan du velge å endre dette til fundiving i stedet!

Etter Zanzibar er det opp til deg å bestemme om du vil at turen skal ende her, eller om du vil fortsette å reise. Uansett hva du velger, så er vi her for å hjelpe deg. Ta kontakt, så hjelper vi deg å planlegge!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...