{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Utforsk Sørlige Afrika


Opplevelsesreiser i Afrika
Se som liste

Anbefalt varighet

4 uker

Antall land

4

Reisemåte

Backpacking

Når bør du reise?

Mai-Sep & Des-Feb

Send forespørsel
Er du klar for den ultimate reisen rundt i sørlige Afrika? På denne turen får du det beste Sør-Afrika, Namibia og Botswana har å by på, før du ender opp ved de majestetiske Vic Falls i Zimbabwe! Denne turen er en gruppetur hvor du reiser sammen med andre folk fra hele verden.

Dette reiseforslaget sørger for at du får med deg alt det beste fra sørlige Afrika. Du starter eventyret i Cape Town i Sør-Afrika hvor det venter haugevis av fete aktiviteter. Gjør deg klar til å gå den ikoniske Table Mountain-turen, en tur til Kapp det Gode Håp samt Cape Point nasjonalpark.

Reis nordover til Namibia og dets enorme ørkener og juv. Først ut er Fish River Canyon - et helt sjukt naturlig vidunder. Deretter er det tid for de namibiske ørkenene hvor du får sjansen til å klatre og surfe på store sanddyner.

Herfra kan du utforske Botswana med dets storslåtte dyreliv og naturskjønne landskap. Spesielt Okavango Delta er et høydepunkt på denne turen. Det er verdens største innlandsdelta, og før du vet ordet av det befinner du deg i en Mokoro dypt inne i deltaet, kun omgitt av den rå afrikanske naturen.

Etter Botswana drar du til Zimbabwe hvor det er på tide å sjekke ut Victoria Falls med sine metige fossefall du sent kommer til å glemme.

Du avslutter gruppeturen i Sør-Afrika og Johannesburg. Vi har inkludert fly hjem herfra, men kanskje vil du reise mer? Vi har mange alternativer og hjelper deg gjerne, så det er bare å ta kontakt!

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Cape Town
 • 1 overnatting i Cape Town
 • 24 dagers gruppetur
 • 1 natt i Johannesburg
 • Flybilletter hjem fra Johannesburg
 • Bookingomkostninger
 • Din egen reisespesialist!
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men dette kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Måltider (utenom de som er inkludert)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Reiseforslag Utforsk Sørlige Afrika

Oslo - Cape Town - Orange River - Fish River Canyon - Sossusvlei - Swakopmund - Etosha - Okavango Delta - Maun - Vic Falls - Johannesburg - Oslo

Husk at dette kun er et forslag og at du kan tilpasse ruten slik du vil ha den. Si ifra om denne ruten er midt i blinken (vi mener i hvert fall det) og om du vil ha hjelp til å planlegge en episk reise til Afrika.

Sør-Afrika Starten på eventyret

Du tilbringer de første dagene i Cape Town for å utforske hva enn denne fantastiske byen har å by på. Du kan blant annet glede deg til en tur opp Table Mountain, et besøk til Kapp Det Gode Håp, deilig vinsmaking, Hout Bay og Cape Point nasjonalpark bare for å fremheve noen av de inkluderte aktivitetene. Fra Cape Town drar du nordover langs vestkysten til du befinner deg ved Orange River på grensen til Namibia.

Namibia Juv & Ørkener

Første stopp i Namibia er Fish River Canyon - et ikonisk syn i Namibia og den nest største canyonen i verden etter Grand Canyon. Etter å ha brukt litt tid på å beundre det naturlige vidunderet, er det på tide å bevege seg videre inn i Namib-ørkenen hvor du både får utforske Sossusvlei og Swakopmund. Her får du blant annet prøvd deg på sanddyneklatring og 4x4-turer i ørkenen. Fra ørken til safari: neste stopp er Etosha nasjonalpark. Nyt noen spennende game drives og se det fantastiske dyrelivet før du drar videre mot grensen til Botswana.

Botswana Okavango Delta & lokale landsbyer

Du krysser inn i Botswana fra Namibia og første stopp er Okavango Delta. Verdens største innlandsdelta som skaper en av Afrikas største konsentrasjoner av dyreliv. Her skal du seile i en lokal Mokoro, gå på tradisjonelle bushwalks og mye mer. Fra Okavango Delta reiser du videre til Maun og den lille lokale Chenoga Village nær Makgadikgadi Pans. Neste opp er Zimbabwe og Vic Falls!

Zimbabwe Storslått natur så langt øya kan se

Et av de mest spektakulære høydepunktene på denne turen er selvfølgelig utrolige Victoria Falls. Dette fantastiske naturvidunderet snakker for seg selv, men vi kan jo nevne at det finnes utrolig mange fete ting å gjøre enn å bare se på fossene: prøv deg på strikkhopping, rafting eller ta deg en helikoptertur over den enorme fossen. Du har noen dager her, så det blir tid til å utforske byen også.

Sør-Afrika Slutten på reisen

Etter et par dager med små stopp i både Bulawayo i Zimbabwe og Limpopo i Botswana avslutter du denne gruppeturen ved ankomst Johannesburg. Vi har lagt til en ekstra natt til deg slik at du kan utforske byen. Hvis du ønsker å bli lenger, gi oss beskjed så ordner vi det for deg! Fra Johannesburg flyr du hjem igjen - hvis du vil, selvfølgelig. Ønsker du å fortsette turen kan vi også hjelpe med det.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...