Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Den komplette opplevelsesreisen på Bali


nyt late dager på de vakre strendene i bali - opplevelsesreise på bali
kart over reiseruten på Bali med KILROY

Ruteforslag Den komplette rundreisen på Bali

Reiserute: ✈️ Denpasar – Canggu - Lovina - Gili Trawangan – Kuta - Red Island – Canggu - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise i Asia, eller hva med Jorden Rundt? Reisespesialistene våre hjelpe deg gjerne med å sette opp en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner

se solnedgangen sammen med andre backpackere i canggu

Canggu Bali på sitt beste!

Du lander i Denpasar og drar videre til Canggu. Dette er det beste stedet å starte Bali-eventyret ditt og med ankomstpakken, kan du bruke de første dagene til bare å finne deg til rette. Canggu har noen av de beste strandbarene: nyt den vakre solnedgangen på The Lawn mens du nipper til den fargerike cocktailen din. Senere blir det vått og vilt i Finn’s BeachClub! Med 4 bassenger, 9 barer, 5 restauranter og live DJ-show kalles dette stedet for "Verdens beste strandklubb".

Dagen etter møter du gjengen du skal henge med de neste 9 dagene. Lær masse om indonesisk kultur, få en smak av surfestemningen og reis til fantastiske gamle templer. Neste stopp er Lovina!

se de vakre delfinene i lovina

Lovina Paradis for delfin-elskere

Neste stopp er det relativt ukjente «naturlige underet” Lovina, et uberørt paradis med fantastiske rismarker og fasinerende kultur. Underveis besøker du templer og episke fossefall. Overnattingen din her er fantastisk og ganske unik: du skal bo høyt oppe i fjellene omgitt av rismarker og med utsikt over havet.
Dagen etter hopper du og de nye reisekameratene dine på en tradisjonell balinesisk båt for å oppleve den vakre kystlinjen og se delfiner! Dere møter også en lokal familie og lærer om deres tradisjonelle balinesiske livsstil. Etter en lang dag er det på tide å slappe av i villaens infinity pool.

lær deg å dykke på bali

Gili Trawangan Skilpadder & kokosnøtter

Dere tar en fergetur til øya Gili Trawangan som er en av de 3 Gili’ene. Øya er superliten, men har mye å tilby! Igjen, nattelivet her er «on point» og det er også de fantastiske hvite strendene. Det blir en sykkeltur rundt øya og snorkling - du kan til og med få øye på en skilpadde!

For de som ønsker å få med seg mer enn bare en «smak» av undervannsverdenen, anbefaler vi å utvide oppholdet ditt på Gili T. Det er et av de beste stedene i verden å bli en PADI-sertifisert dykker, så i dette reiseforslaget har vi inkludert en 5-dagers «learn to dive»-pakke. Snakk med reisespesialisten hvis du allerede er sertifisert eller vil holde deg på land i stedet. De kan også sette opp noen morsomme dykk for deg eller bestille noen yogatimer i stedet.

nyt late dager på stranden i lombok

Lombok eller Nusa Lembongan Det er opp til deg

Føler du deg eventyrlysten? Hvorfor ikke ta fergen til Lombok, den store øya som ligger øst for Gili’ene. Strendene på Lombok er helt fantastiske, og det er vel nesten ingenting kan sammenligne seg etter at du har bodd i Tanjung Aan Beach.

Vil du gjøre mer av dykking eller mer surfing? Da anbefaler vi at du reiser over til Nusa Lembongan på vei tilbake til Bali. Er du heldig som dykker, kan du oppdage djevelrokker her. Denne øya blir mer og mer populær blant backpackere, men har fortsatt den autentiske stemningen. Stol på oss: du kommer til å føle deg hjemme her.

* Dette er foreslåtte opplevelser og er ikke inkludert i pakkeprisen.

bali har fortryllende vakker natur og søte små aper

Tilbake til Bali Jungle vibes

Klar for litt «moneky business»? Hopp på en ferge tilbake til Bali og reis videre til Ubud på egenhånd og opplev jungelstemningen i denne byen. Hva med å prøve litt yoga eller leie en scooter for å oppleve området?

Du kan for eksempel ta en titt på strandbyen Uluwatu og unne deg en luksuriøs natt på The Bingin Beach Villas? Du bør også få med deg det berømte Pura Luhur-tempelet tidlig på morgenen for å unngå folkemengdene!

* Dette er foreslåtte opplevelser og ikke inkludert i prisen.

lær deg å surfe på red island på bali

Red Island Prøv deg i bølgene

Reis videre til festbyen Kuta for å joine en surfcamp! Instruktørene på surf campen kommer til å ta deg med til Red Island som er et fantastisk surfested på Java-kysten. Sjøen rundt Red Island tillater alle surfenivåer, så uansett om du er en nybegynner eller en avansert surfer vil du ha mange bølger å leke deg med. Etter 3 dagers surfing drar dere tilbake til Canggu. Her får du fanget dine siste bølger, drikke en ny Bintang og nyte en siste middag med dine nye surfevenner. Du reiser hjem igjen med bagasjen stappfull av nye opplevelser eller så kan du velge å fortsette reisen med et nytt eventyr: hva som er neste stopp, er helt opp til deg. Kanskje du vil jobbe som frivillig en liten stund? Da er skilpaddeprosjektet eller undervisningsop...

Se som liste

Anbefalt varighet

3-5 uker

Steder

Bali, Gili Trawangan, Lombok & Nusa Lembongan

Reisetype

Gruppereise med andre unge / Backpacking

Inkludert

Flybilletter & opplevelsesreiser

Pris fra*

29 990 NOK

Send forespørsel
Bali har vært en backpacker favoritt i flere år, og med GOD grunn. Øya og området rundt har alle ingrediensene for et perfekt backpacking tur. På denne reisen får du en episk opplevelse med kun det beste av Bali!

Bali er et tropisk sted, avslappet og budsjettvennlig. Uansett om det er første gang du reiser på backpacking elle rom du har litt erfaring fra før av- så skuffer aldri Bali. VI har satt sammen det ultimate Bali-eventyret med alt som bør være med på en sånn reise: surfing, dykking, jungel, strender og templer … Du møter andre unge backpackere underveis, men det er også tid til å utforske på egenhånd om du vil. Du kan ta denne opplevelsen som en del av en lengre tur eller som en egen reise på ca. 3-4 uker.

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert i prisen?
 • Flybilletter
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
 • Ankomstpakke i Cangu
 • 9 dagers opplevelsesreise
 • Lær deg å dykke på Gili T
 • 6 dagers surfecamp
 • ISIC-kort
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med hvis du vil)
 • Lommepenger
 • Vaksiner
 • Måltider (utover de som er nevnt)
 • Andre aktiviteter (utover de som er nevnt)

Kommende events

1/3: Hvor vil du reise?

Skriv inn de stedene du vil reise, og ca. hvor lenge du ønsker å være på hvert sted. OBS: På grunn av pandemien så anbefaler vi at du kun velger 1-2 destinasjoner for å sikre at reisen din lar seg gjennomføre.

2/3: Hva slags reise drømmer du om?

For at våre reisespesialister skal kunne hjelpe deg på best mulig måte, er det viktig at du deler så mye informasjon som mulig om dine reiseønsker. Du kan velge opptil flere av boksene nedenfor som er aktuelle for deg.

3/3: Kontaktinformasjon og budsjett

Vi trenger kontaktinformasjonen din for å ja, komme i kontakt med deg. Jo mer informasjon du kan oppgi, desto enklere for oss.

Da var det gjort!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Vennligst velg en dato

Fjern destinasjon
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Sorry, vi kan ikke gå videre før du velger avreisested og velger minst en destinasjon.

nature-path-sidebar

"Jeg planlegger min første store reise"

diving-turtle-cover

"Jeg er interessert i frivillig arbeid i utlandet"

rafting-aerial-two-rafts-cover

"Jeg vil vite mer om mulige aktiviteter og opplevelser på denne reisen"

General Friends Festival

"Jeg vil gjerne reise i en gruppe sammen med andre"

yoga-in-asia

"Jeg vil ha anbefalinger om kule overnattingssteder på denne reisen"

surfing-sunset-wave-water

"Jeg vil ha hjelp til å skreddersy min reise"

Vi trenger navnet ditt :)

Vennligst oppgi fødselsdatoen din, så vi kan finne beste mulige flybilletter til deg.

Vennligst oppgi e-postadressen din, så vi kan komme i kontakt med deg.

+
-
200.000+
{{absoluteMinBudget}}

Fortell oss litt mer!

bali-indonesia-senggigi-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Du har nå satt sammen din egen drømmereise!
Dette er hva som skjer nå: 1) En av våre reisespesialister vil sette i gang med å lete etter de beste billettene og mulighetene for deg. 2) Vi tar kontakt med deg per telefon eller e-post med et helt uforpliktende tilbud. 3) Reisespesialisten vil hjelpe deg videre med planleggingen. Du kan alltid nå oss på 026 33!

bali-indonesia-senggigi-cover

Turen starter i:

{{departure}}

Steder du vil utforske:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Sluttdestinasjon

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Hvem skal være med:

{{numberOfTravellers}}

Interesser:

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Design din egen reise

Vil du reise verden rundt på din måte?

Slik fungerer det:

 • Du setter sammen din drømmereise
 • Vi undersøker de beste alternativene og prisene
 • Du får personlig tilbakemelding fra en reiseekspert

Vi sørger for å sjekke reiseplanen din, slik at du får mest mulig ut av budsjettet ditt og vi deler våre beste reisetips. Det er helt gratis - ingen kostnader, ingen forpliktelser.

Design din egen reise

Ruteforslag Den komplette rundreisen på Bali

Reiserute: ✈️ Denpasar – Canggu - Lovina - Gili Trawangan – Kuta - Red Island – Canggu - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise i Asia, eller hva med Jorden Rundt? Reisespesialistene våre hjelpe deg gjerne med å sette opp en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner

Canggu Bali på sitt beste!

Du lander i Denpasar og drar videre til Canggu. Dette er det beste stedet å starte Bali-eventyret ditt og med ankomstpakken, kan du bruke de første dagene til bare å finne deg til rette. Canggu har noen av de beste strandbarene: nyt den vakre solnedgangen på The Lawn mens du nipper til den fargerike cocktailen din. Senere blir det vått og vilt i Finn’s BeachClub! Med 4 bassenger, 9 barer, 5 restauranter og live DJ-show kalles dette stedet for "Verdens beste strandklubb".

Dagen etter møter du gjengen du skal henge med de neste 9 dagene. Lær masse om indonesisk kultur, få en smak av surfestemningen og reis til fantastiske gamle templer. Neste stopp er Lovina!

Lovina Paradis for delfin-elskere

Neste stopp er det relativt ukjente «naturlige underet” Lovina, et uberørt paradis med fantastiske rismarker og fasinerende kultur. Underveis besøker du templer og episke fossefall. Overnattingen din her er fantastisk og ganske unik: du skal bo høyt oppe i fjellene omgitt av rismarker og med utsikt over havet.
Dagen etter hopper du og de nye reisekameratene dine på en tradisjonell balinesisk båt for å oppleve den vakre kystlinjen og se delfiner! Dere møter også en lokal familie og lærer om deres tradisjonelle balinesiske livsstil. Etter en lang dag er det på tide å slappe av i villaens infinity pool.

Gili Trawangan Skilpadder & kokosnøtter

Dere tar en fergetur til øya Gili Trawangan som er en av de 3 Gili’ene. Øya er superliten, men har mye å tilby! Igjen, nattelivet her er «on point» og det er også de fantastiske hvite strendene. Det blir en sykkeltur rundt øya og snorkling - du kan til og med få øye på en skilpadde!

For de som ønsker å få med seg mer enn bare en «smak» av undervannsverdenen, anbefaler vi å utvide oppholdet ditt på Gili T. Det er et av de beste stedene i verden å bli en PADI-sertifisert dykker, så i dette reiseforslaget har vi inkludert en 5-dagers «learn to dive»-pakke. Snakk med reisespesialisten hvis du allerede er sertifisert eller vil holde deg på land i stedet. De kan også sette opp noen morsomme dykk for deg eller bestille noen yogatimer i stedet.

Lombok eller Nusa Lembongan Det er opp til deg

Føler du deg eventyrlysten? Hvorfor ikke ta fergen til Lombok, den store øya som ligger øst for Gili’ene. Strendene på Lombok er helt fantastiske, og det er vel nesten ingenting kan sammenligne seg etter at du har bodd i Tanjung Aan Beach.

Vil du gjøre mer av dykking eller mer surfing? Da anbefaler vi at du reiser over til Nusa Lembongan på vei tilbake til Bali. Er du heldig som dykker, kan du oppdage djevelrokker her. Denne øya blir mer og mer populær blant backpackere, men har fortsatt den autentiske stemningen. Stol på oss: du kommer til å føle deg hjemme her.

* Dette er foreslåtte opplevelser og er ikke inkludert i pakkeprisen.

Tilbake til Bali Jungle vibes

Klar for litt «moneky business»? Hopp på en ferge tilbake til Bali og reis videre til Ubud på egenhånd og opplev jungelstemningen i denne byen. Hva med å prøve litt yoga eller leie en scooter for å oppleve området?

Du kan for eksempel ta en titt på strandbyen Uluwatu og unne deg en luksuriøs natt på The Bingin Beach Villas? Du bør også få med deg det berømte Pura Luhur-tempelet tidlig på morgenen for å unngå folkemengdene!

* Dette er foreslåtte opplevelser og ikke inkludert i prisen.

Red Island Prøv deg i bølgene

Reis videre til festbyen Kuta for å joine en surfcamp! Instruktørene på surf campen kommer til å ta deg med til Red Island som er et fantastisk surfested på Java-kysten. Sjøen rundt Red Island tillater alle surfenivåer, så uansett om du er en nybegynner eller en avansert surfer vil du ha mange bølger å leke deg med.

Etter 3 dagers surfing drar dere tilbake til Canggu. Her får du fanget dine siste bølger, drikke en ny Bintang og nyte en siste middag med dine nye surfevenner.

Du reiser hjem igjen med bagasjen stappfull av nye opplevelser eller så kan du velge å fortsette reisen med et nytt eventyr: hva som er neste stopp, er helt opp til deg. Kanskje du vil jobbe som frivillig en liten stund? Da er skilpaddeprosjektet eller undervisningsopplegget veldig bra!
Vi har tatt med en tur/retur flybillett i dette reiseforslaget, men vi kan være fleksible, akkurat som deg!

Vennligst fyll ut alle detaljer

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

 • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...