{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Den ultimate opplevelsesreisen på Bali


nyt late dager på de vakre strendene i bali - opplevelsesreise på bali
Se som liste

Anbefalt varighet

3-5 uker

Steder

Bali, Gili Trawangan, Lombok & Nusa Lembongan

Reisetype

Gruppereise med andre unge / Backpacking

Inkludert

Flybilletter & opplevelsesreiser

Send forespørsel
Bali har vært en backpacker favoritt i flere år, og med GOD grunn. Øya og området rundt har alle ingrediensene for et perfekt backpacking tur. På denne reisen får du en episk opplevelse med kun det beste av Bali!

Bali er et tropisk sted, avslappet og budsjettvennlig. Uansett om det er første gang du reiser på backpacking elle rom du har litt erfaring fra før av- så skuffer aldri Bali. Vi har satt sammen det ultimate Bali-eventyret med alt som bør være med på en sånn reise: surfing, dykking, jungel, strender og templer … Du møter andre unge backpackere underveis, men det er også tid til å utforske på egenhånd om du vil. Du kan ta denne opplevelsen som en del av en lengre tur eller som en egen reise på ca. 3-4 uker.

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert i prisen?
 • Flybilletter til Denpasar
 • 5 dagers surf camp i Canggu inkludert arrival transfer
 • 9 dagers opplevelsesreise
 • Lær deg å dykke på Gili T
 • 5 dager med Yoga i Sanur
 • Flybilletter hjem fra Denpasar
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med hvis du vil)
 • Lommepenger
 • Vaksiner
 • Måltider (utover de som er nevnt)
 • Andre aktiviteter (utover de som er nevnt)
alt

Design din egen reise

Vil du reise verden rundt på din måte?

Slik fungerer det:

 • Du setter sammen din drømmereise
 • Vi undersøker de beste alternativene og prisene
 • Du får personlig tilbakemelding fra en reiseekspert

Vi sørger for å sjekke reiseplanen din, slik at du får mest mulig ut av budsjettet ditt og vi deler våre beste reisetips. Det er helt gratis - ingen kostnader, ingen forpliktelser.

Design din egen reise

Ruteforslag Den komplette rundreisen på Bali

Reiserute: ✈️ Singapore - Denpasar – Canggu - Lovina - Gili Trawangan – Kuta - Red Island – Canggu - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om reisen. Du kan også gjøre dette til en del av en lengre reise i Asia, eller hva med Jorden Rundt? Reisespesialistene våre hjelpe deg gjerne med å sette opp en reiserute basert på dine interesser, budsjett og drømmedestinasjoner

Canggu Bali på sitt beste!

Etter landingen Denpasar drar du rett til Canggu med inkludert transfer. Dette er det beste stedet å starte Bali-eventyret ditt på! Du ankommer en av de kuleste surf campene på Bali, her har du 5 dager til å mestre både brettet og bølgene. Canggu byr på bølger for både nybegynnere og de mer avanserte, så det kommer ikke til å være mangel på bølger å prøve seg på.

Canggu har noen av de beste strandbarene: nyt den vakre solnedgangen på The Lawn mens du nipper til den fargerike cocktailen din. Senere blir det vått og vilt i Finn’s BeachClub! Med 4 bassenger, 9 barer, 5 restauranter og live DJ-show kalles dette stedet for "Verdens beste strandklubb".

Dagen etter møter du gjengen du skal henge med de neste 9 dagene. Lær masse om indonesisk kultur, få en smak av surfestemningen og reis til fantastiske gamle templer. Neste stopp er Lovina!

Lovina Paradis for delfin-elskere

Neste stopp er det relativt ukjente «naturlige underet” Lovina, et uberørt paradis med fantastiske rismarker og fasinerende kultur. Underveis besøker du templer og episke fossefall. Overnattingen din her er fantastisk og ganske unik: du skal bo høyt oppe i fjellene omgitt av rismarker og med utsikt over havet.
Dagen etter hopper du og de nye reisekameratene dine på en tradisjonell balinesisk båt for å oppleve den vakre kystlinjen og se delfiner! Dere møter også en lokal familie og lærer om deres tradisjonelle balinesiske livsstil. Etter en lang dag er det på tide å slappe av i villaens infinity pool.

Gili Trawangan Skilpadder & kokosnøtter

Dere tar en fergetur til øya Gili Trawangan som er en av de 3 Gili’ene. Øya er superliten, men har mye å tilby! Igjen, nattelivet her er «on point» og det er også de fantastiske hvite strendene. Det blir en sykkeltur rundt øya og snorkling - du kan til og med få øye på en skilpadde!

For de som ønsker å få med seg mer enn bare en «smak» av undervannsverdenen, anbefaler vi å utvide oppholdet ditt på Gili T. Det er et av de beste stedene i verden å bli en PADI-sertifisert dykker, så i dette reiseforslaget har vi inkludert en 5-dagers «learn to dive»-pakke. Snakk med reisespesialisten hvis du allerede er sertifisert eller vil holde deg på land i stedet. De kan også sette opp noen morsomme dykk for deg eller bestille noen yogatimer i stedet.

Lombok eller Nusa Lembongan Det er opp til deg

Føler du deg eventyrlysten? Hvorfor ikke ta fergen til Lombok, den store øya som ligger øst for Gili’ene. Strendene på Lombok er helt fantastiske, og det er vel nesten ingenting kan sammenligne seg etter at du har bodd i Tanjung Aan Beach.

Vil du gjøre mer av dykking eller mer surfing? Da anbefaler vi at du reiser over til Nusa Lembongan på vei tilbake til Bali. Er du heldig som dykker, kan du oppdage djevelrokker her. Denne øya blir mer og mer populær blant backpackere, men har fortsatt den autentiske stemningen. Stol på oss: du kommer til å føle deg hjemme her.

* Dette er foreslåtte opplevelser og er ikke inkludert i pakkeprisen.

Tilbake til Bali Jungle vibes

Klar for litt «moneky business»? Hopp på en ferge tilbake til Bali og reis videre til Ubud på egenhånd og opplev jungelstemningen i denne byen. Hva med å prøve litt yoga eller leie en scooter for å oppleve området?

Du kan for eksempel ta en titt på strandbyen Uluwatu og unne deg en luksuriøs natt på The Bingin Beach Villas? Du bør også få med deg det berømte Pura Luhur-tempelet tidlig på morgenen for å unngå folkemengdene!

* Dette er foreslåtte opplevelser og ikke inkludert i prisen.

Sanur På tide å bli Zen

I Sanur har vi booket en 5-dagers yogapakke, blant frodige omgivelser, bare meter fra Sanurs hvite strender. Dette stedet kommer garantert til å få deg i balanse og harmoni, men du kjenner på den deilige brisen i det åpne bambus studioet i andre etasje. Her får mulighet til å reflektere over oppholdet ditt på Bali, og hvem vet kanskje reiser du hjem litt annerledes enn da du kom?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...