{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Den perfekte kombo: Sri Lanka & Maldivene


Krystallklart hav og palmetrær på Maldivene
Se som liste

Anbefalt varighet

ca. 6 uker

Antall land

2

Reisetype

Backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter & opplevelsesreiser

Send forespørsel
Vi kaller dette for den perfekte kombinasjonen, og det er ikke uten grunn. Reis til Maldivene og Sri Lanka og kombiner øyhopping med frodig natur og dyreliv! Hva er det å ikke like med denne reisen?

Dette reiseforslaget er for deg som både vil slappe av på hvite sandstrender, snorkle i krystallklart vann og i tillegg reise gjennom noen av de fineste landskapene som finnes.

Vi har inkludert ankomstpakker Colomobo og Malé, en opplevelsesreise gjennom vakre Sri Lanka, i tillegg til en surfecamp der du kan lære å mestre bølgene og øyhopping på Maldivene.

Du kan gjøre denne reisen til en del av en lengre backpacking-tur eller ta 5-6 uker for å utforske alt det vakre som Sri Lanka & Maldivene. Det er helt opp til deg! Reis til Maldivene og Sri Lanka og forelsk deg i vill og vakker natur.

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Colombo
 • Ankomst transport + 7 dagers surf camp
 • 7 dagers opplevelsesreise gjennom sørlige Sri Lanka
 • Flybilletter fra Colombo til Malé
 • Ankomstpakke i Malé
 • 8 dagers øyhopping på Maldives
 • Flybilletter hjem fra Malé
 • Bestillingsomkostninger
 • Din egen reisespesialist
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Ruteforslag Den perfekte kombo: Sri Lanka & Maldivene

Reiserute: ✈️ Colombo - Ahangama - Malé - Hjem

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Ahangama 7 dagers surfcamp

Surf's up!I Ahangama samarbeider vi med en veldig kul surfcamp, hvor du har 7 dager på å mestre brettet og Sri Lankas bølger. Bruk kroppen din i løpet av dagen og dine sosiale ferdigheter om kvelden! Campen er alltid full av unge backpackere og stemningen her er helt fantastisk. Surf, spis, ha det gøy, sov - gjenta! Dette er også din siste inkluderte aktivitet i dette reiseforslaget. Herfra kan du enten velge å fly hjem igjen eller fortsette reisen din. Uansett så hjelper vi deg med å skreddersy turen slik at den passer akkurat det du vil ha ut av reisen din!

Sørlige delen av Sri Lanka 7 dagers opplevelsesreise

De neste 7 dagene gjennom storslått natur kommer til å gjøre deg stum. På denne turen kommer du til Ella som første stopp. Her kan du sjekke ut utsikten fra Little Adam’s Peak og vakre Ravana Falls. Fra Ella går turen videre til Kandy, som er var hovedstaden til kongene på Sri Lanka, i dag er de et verdensarvsted. Fra Kandy drar dere til Polonnaruwa, Giritale og Minneriya National park før reisen ender ved at dere blir fraktet til flyplassen – nå står Maldivene for tur!

Malé Ankomstpakke er inkludert

Start turen med stil! Når du reiser til Maldivene har vi fikset de to første nettene i Malé, som gjør det enkelt og greit for deg. Det eneste du trenger å tenke på er å lade opp til det kommende reiseeventyret. Malé er, som du ser på bildet, ikke en stor by - så det holder med et par dager her før du drar videre ut i det vakre Indiske hav.

Øyhopping 8 dager på Maldivene

Ai ai, captain! Det er på tide å komme seg på sjøen. Det er på tide å hoppe ombord på båten og legge ut i det krystallklare vannet i Det Indiske Hav. I løpet av de neste åtte dagene, kan du glede deg til fantastisk snorkling, hvite sandstrender og avslapning på sitt beste. Spørsmålet blir om du "ved et uhell" mister din neste flight – for denne øyhoppingen kommer til å gi deg lyst til å bli på Maldivene for alltid.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...