{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Det beste av Indokina


Opplev det beste av indokina med andre backpackere
Se som liste

Varighet

1-2 måneder

Antall Land

3

Reisetype

Gruppereise med andre / Backpacking

Inkludert i prisen

Flybilletter og opplevelsesreiser

Send forespørsel
Opplev det beste av Sørøst-Asia (også kjent som Indokina) med andre backpackere på en uforglemmelig reise gjennom Kambodsja, Vietnam og Thailand. Dette er en organisert reise med mange avganger i løpet av året, så du finner garantert en tid som passer for deg!

Opplev historien, både gamle og moderne, imponerende monumenter, pulserende byer, frodige jungler og hvite sandstrender. På denne reisen får du litt av alt! Transporten din og noen opplevelsesreiser er inkludert, så du kan bare nyte turen. Dette er en gruppereise med andre unge reisende, så du kan være sikker på at denne rundreisen gjennom Indokina står til forventningene dine.

Du kan gjøre denne reisen til en del av en lengre backpacking tur, eller bare ta en måned fri for å utforske alt det vakre Indokina har å by på.

 

*Pris fra, per person (basert på to personer som reiser sammen)

Hva er inkludert?
 • Flybilletter til Bangkok
 • Ankomstpakke i Bangkok
 • Opplevelsesreise i Kambodsja
 • 16 dagers transportbillett og overnatting fra Ho Chi Minh City til Hanoi
 • 1 opplevelesesreise i Vietnam (Sapa Trek)
 • 3 netter i Chiang Mai
 • Flybilletter fra Chiang Mai til Phuket
 • Flybilletter hjem fra Phuket
 • Egen reisespesialist
 • Bestillingsomkostninger
Hva er ikke inkludert?
 • Reiseforsikring (men det kan vi hjelpe deg med!)
 • Vaksiner
 • Lommepenger
 • Måltider (utenom de som er inkludert i opplevelsesreisene)
 • Tilleggsaktiviteter
alt

Design din egen reise

Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Ruteforslag Det beste av Indokina

Reiserute: ✈️ Bangkok - Ho Chi Minh City- Dalat - Hanoi (velg å inkludere Laos) - Chiang Mai - Reis til Bangkok, Phuket eller Singapore på egenhånd før du vender nesa hjemover.

Klikk deg videre i galleriet for å lese mer om stoppene på reisen. Husk at dette bare er et reiseforslag, og at vi kan hjelpe deg å sette sammen reisen etter dine ønsker. Du kan få hjelp til dette av en av våre reisespesialister, eller du kan designe din egen reise.

Bangkok Start denne reisen med et "bang"

Du starter denne reisen med å fly til Bangkok! Du får litt tid til å utforske alene, se severdighetene og oppleve denne travle byen på egenhånd. Et bra tips er å ta elvebåt ekspressen! “Bangkok'ere” bruker elvebåten til pendling, men du bør bruke den for å utforske byen fra en litt annerledes side. PÅ den tradisjonelle "taxituren" sitter du veldig lavt og du får bare se hva som er rett foran deg. På ekspressbåten er du ute i det fri med vinden i håret, byen ligger foran deg og du får oppleve hvordan folk lever ved og med elven. Ekspressbåten er rask, men også veldig avslappende og gir deg muligheten til å bli en del av det dagliglivet! Det er også super billig ... Det du bør prøve å få deg en plass på baksiden av båten i det åpne området ...

Du møter resten av reisegjengen din i Bangkok før dere reiser videre til Kambodsja!

Kambodsja Reis rundt i landet

Etter en god natts søvn er det på tide å krysse grensen inn til Kambodsja og Siem Reap. Neste morgen gjør deg klar for det utrolige tempelkomplekset Angkor Wat (noen mennesker bruker dager på å komme seg rundt for å se alt!).

Du og dine reisekamerater reiser videre til Phnom Penh for å lære mer om Kambodsjas dystre historie. Du kan legge til aktiviteter for å lære mer om hva folket har gjennomgått med et besøk til Tuol Sleng fengsel og "the killing fields", eller dra ut til Silver Pagoda eller Royal Palace for en mer avslappende opplevelse.

Dere vil selvfølgelig ha noen stopp på de fineste strendene i Kambodsja - så ta med deg badetøy! Du reiser til Sihanoukville og går ombord på en båt til din egen private strand på øya Koh Rong!

Neste stop er et "homestay" i Chambok Village hvor du blir kjent med lokalbefolkningen over et deilig hjemmelaget måltid.

Vietnam Ho Chi Minh City

Fra Chombok reiser du over grensen og inn i fantastiske Vietnam! Du har et par dager på deg til å utforske byen med de nye vennene dine. Denne delen av gruppeturen er over, men det er et nytt eventyr som venter på deg i Ho Chi Minh City og opp kysten til Hanoi. Vi anbefaler at du bruker litt tid til å oppdage byen før du hopper på bussen nordover.

Vietnam Fra Ho Chi Minh City til Hanoi

Hopp på en 16 dagers transportbillett som tar deg hele veien fra Ho Chi Minh City til Hanoi. Overnattinger underveis er også inkludert i billetten. Se noen av de kule små kystbyene som Hoi An, Hué, Nha Trang og Dalar på veien til hovedstaden i nord. Transporten varierer, på noen strekninger er det bus og på andre er det tog. Dette er en genial måte å oppleve Vietnam på uten å måtte organisere alt dag for dag.

Vietnam Nyt noen dager i Hanoi

Hanoi er en ung by og den kryr av studenter fra hele Vietnam. Når kvelden kommer, blir de små, smale gatene fullpakket med fargerrike plaststoler - det er der de unge samles, spiser solsikkefrø og drikker lokalt fatøl og prater mens de ser på folk som går forbi. Sett deg ned og bli med i gjengen! De kan være litt sjenerte i begynnelsen, men det er den beste måten å få nye lokale venner på.

Vietnam Sapa Village Trek

Fra Hanoi dra du videre ut på en landsbyvandring gjennom Sapa, som vi mener er et av de vakreste områdene i Vietnam. Vietnam har 54 etniske grupper og hver gruppe har sin egen distinkte farge og klesstil. Du reiser med tog til Sapa og får besøke flere familier i Sapa-dalen før du returnerer til Hanoi.

I dette turforslaget er det Sapa Village Trek som er inkludert i prisen, men hvis du ikke er så interessert i trekking, kan du endre det til en mer avslappende båttur og cruise til Halong Bay! Bare nevner det...

Vietnam til Thailand Reis fra Hanoi til Chiang Mai

Det er opp til deg hvordan du ønsker å komme deg til Thailand, men i dette reiseforslaget har vi lagt opp til flyreiser fra Hanoi til Chiang Mai. Så du kan hoppe på et fly fra Hanoi til Chiang Mai ELLER du kan legge til noen dager og reise fra Hanoi til Luang Prabang og fortsette reisen gjennom Laos for å komme til Chiang Mai på egen hånd. Hvis du bestemmer deg for å reise gjennom Laos, foreslår vi at du besøker Saffron Café i Luang Prabang, hvor du mest sannsynlig vil møte mange andre backpackere. Du bør også ta litt frokost på Létranger Books! De er kjent for sin deilige frokost og det er en flott måte å starte dagen i Luang Prabang!

Thailand Start reisen din i Chiang Mai

I Chang Mai venter 4 dager med guidet tur i byen og matlagingskurs. Resten er opp til deg! Sørg for at du får med deg nattmarkedene (de kan være litt kaotiske, men også veldig spennende!)

I dette reiseforslaget har vi inkludert et stopp i Chiang Mai, men er du ikke fullt så fan av de frodige grønne omgivelsene i Nord, og er mer interessert i blått hav så kan du endre ruten og reisen direkte fra Hanoi til Phuket og bli med på en seiltur. Da får du blant annet besøkt steder som Phang Nga Bay, Railay Beach, Ko Ha Yai,Ko Phi Phi, Ko Racha Noi og Ko Yao Yai før du vender nesa mot Phuket.

Thailand Kom deg til Bangkok, Phuket eller Singapore på egenhånd

Det er opp til deg hvor lenge du vil reise, men vi foreslår at du reiser tilbake til enten Bangkok, Phuket eller Singapore for å fly hjem senere. Hvis du planlegger å forlenge oppholdet ditt i Thailand, kan du legge til flere aktiviteter. Hva med frivillig arbeid på et Elephant Rescue Center? Lære deg å dykke på Koh Tao? Eller kanskje du er mer interessert i å feste på en av de berømte "full moon parties"?Alternativene er uendelige!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...